Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula00

czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość paula00

Boje sie ze jestem w ciąży ... teraz by był niby 3 tydzien ale sama nie wiem co robic bola mnie wezły z jednej strony mam kłucia w podbrzuszu jajniki mnie bola i piersi tez .. co mam myslec wiem ze musze zrobic test oddaje czesto mocz i tez wypruzniam sie nie mam zaparc .. co mam myslec powiedzcie mi jakie sa objayw w 3 tygodniu?prosze odpowiedzcie

a może tak jednak zrób ten test??? niestety na podstawie samych objawów nikt ci nic nie powie. nie mamy ugs w oczach, ani nie potrafimy stawiać diagnozy przez komputer. objawy w 3 tygodniu u mnie były takie: mdłości, wymioty, sikanie częste i to na tyle

Gość paula00
okres mi sie spuznia 2 dni ale ja czuje ze jest cos nie tak i co jak zrobie test i wyjdzie ze jestem w ciazy ? napeno nie urodze zrobie wszystko by nie urodzic boje sie

a ja rycze bo znowu dostałam @ , a ty NIE CHCESZ URODZIC czemu to takie niesprawiedliwe , ja tak pragne dziecka

Gość paula00
wspólzyłam 15 sierpnia to było 3 lub4 dni po okresie

o masakra z wami, toć wiadomo czym grozi stosunek seksualny! ja nie wiem ejjjj po co robic cos za co nie umiesz wziasc odpowiedzialnosci. i proponuje zwracac wieksza uwage na bledy ortograficzne...

Gość paula00
Olaaa no własnie sama sobie zadaje to pytanie dlaczego tak jest ze kobiety które chce miec dzieci nie moga a te które nie chca mają przykro mi

Gość jezooo
Piszę się "wziąć" a nie "wziąść" :classic_cool:

3,4 dni po @ szczerze to wątpie zebys zaszła :) , no ale .............. własnie zawsze jest jakies ale

Gość paula00
chmura masz racje to był mój bład nie dorosłam do tego i teraz to wiem po czasie

Gość idz po test

ale tak nie można, po czasie, ja stracilam i nie moge sie ogarnac mam straszne sny zadreczam sie tym ze moglam wwiecej niz zrobilam moglam zadbac bardziej chciec to bym nis tracila a wiesz jak ty sie bedziesz czula kiedy zapragniesz miec dziecko badz juz bedziesz miala i powiesz corce tak keidys zabilam jedno? zabija cie wyrzuty

paula nie sądze żebyś 4 dni po okresie zaszła w ciążę, choć teorertycznie wszystko jest możliwe. Ale powiedz mi - ile masz lat? i czy ten chłopak, z którym to zrobiłaś jest Twoim chłopakiem?

Zrob test, spoznia Ci sie 2 dni, wiec wyik moze byc wiarygodny. Ile masz lat? Powaznie jestes az tak mloda,że sobie nie poradzisz???

Gość paula00
co bedzie to bedzie moze sobie jakos poradze

Gość paula00
dziewczyny mam 16 lat chłopak ma 19 i to jest mój były

Gość paula00
chmura w jaki sposób?

obojętnie, jaki będziesz potrzebowała, ale nie zabijesz go, jeżeli nie będziesz chciała oddaj jest wiele kobiet jak ja chcących dziecko i ktoś je pokocha!

Paula to faktycznie młoda jesteś, ale znam młodsze, które urodziły i teraz mają szczęśliwe rodziny. Mogłabyś w razie ciąży liczyć na swoich rodziców?

Gość paula00
ja wiem ze jestem ze młoda na sex zdazyło sie to byłam wypita załuje i wiem ze to mi da nauczke i jeszcze poczekam zanim nastepny raz to zrobie

Gość paula00
gonia napewno bym mogła liczyc tak mi sie wydaje ale ja niejbardziej boje ze moj rodzice beda sie za mnie wstydzic bo tak bedzie bo zawsze byłam grzeczna dziewczynką

Gość belive in me
Najpierw zrób sobie test a potem się będziesz martwić, chociaż wydaje mi się, że to są objawy zbliżającej się miesiączki a że się spóźnia to pewnie ze stresu.

więc wg. mnie nie musisz trzymać wianuszka do ślubu, ale chcoiaż zakochaj się poczuj coś bądz pewna z kim to robisz w razie gdyby... chociaż z doświadczenia wiem, że nigdy nie możesz być pewna, ale przynjamniej będziesz wiedziała, że chciałaś tego a nie przypadek

Gość paula00
chmura dziekuje i wiem ze jest tyle kobiet mam ciocie ktora juz od 6 lat sie stara o dziecko i tez nie moze miec ale ja nawet nie chce go urodzic

Gość paula00
dobra kobitki dziekuje za wszystko

ale nie mozes ztak myslec no nie madrze zroilas i trudno jestes mloda, ale nie za mloda zeby wziasc odpowiedzialnosc tak wg mnie teraz nie chcesz a jak je stracisz bedziesz juz zawsze zalowac nie beda sie wtydzic beda bardziej sie martwic o ciebie, ale nie wstydzic