Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

salsakatarinka

MROCZEK and HERBUŚ twelve points.... POLAND!!!!!

Polecane posty

2 razy wkleilam tego samego linka, chodzilo mi o tango, ale to juz trudno, bo swoja opinie wyraziłam.

Dajcie spokój z tym YCD... To bardziej jakieś pokazy gimnastyczne niż taniec - jak dla mnie w tańcu chodzi o coś innego niż pokazanie, kto zrobi szpagat, kto gwiazdę, a kto jakiegoś pirueta. Do tego linka co wklejała lamia to mam jeden komentarz: jakby mieli łyżwy, to by mi się podobało :)

układ taneczny to tez jest pewna opowieść, a o czym była opowiesc z eurowizji, pokaz trzech jakis kawałkow stylu i to wszystko.

Możesz obstawać przy swoim zdaniu, każdy ma do niego prawo. Ale jakbyś nie zauważyła, to temat był o wygranej na Erowizji, a nie o tym badziewiu You Can Dance. A Ty zamiast się cieszyć, że w końcu nasi przedstawiciele coś osiągnęli, to jak Pudelek wytykasz co Ci się nie podoba i zasypujesz linkami do zupełnie innego programu. A tu masz pełno tematów o swoim ulubionym programie, możesz sobie porozmawiać: http://f.kafeteria.pl/szukaj.php?cmd=szukajg&id_f=&start=0&q=You+Can+Dance&f=22&submit=Wy%B6wietl+wyniki Ja osobiście ani za Mroczkiem, ani tym bardziej za Herbuś nie przepadam, ale cieszę się bardzo z ich wygranej. W końcu ktoś od nas pokazał, że Polska nie zawsze musi być na szarym końcu. A czy z tańcem też jest tak, jak ze śpiewaniem, że za rok konkurs u nas??

Gość dajcie link z tym pudlem

no ok nie chodzi mi o to, zeby kogos przekonac do swoich racji, tylko wyrazam w ten sposob swoje zdanie. A to, ze oni wygrali, to moze byc tylko podyktowane tym, ze teraz w swiecie duzo polaków i kazdy solidarnie wyslal sms-a, wiec moze to nie o sukces taneczny chodzi.

Jakoś ze śpiewaniem nam nie poszło, chociaż Polaków po świecie tyle samo mogło głosować.

ja też ani mroczka ani herbuś nie lubie jakoś specjalnie, ale cieszę się cholernie że wygrali. I wątpie żeby to była zasługa emigracji, bo nie przesadzajmy znów tej emigracji nie ma aż tyle żeby w każdym kraju nastukać sms'ów na 12 punktów, a poza tym czemu by niby na zwykłej eurovizji dużo populraniejesz emigracja się nie popisała???? I czemu zawsze szukać jakiegoś ale? Poprostu ładnie zatańczyli i się spodobali... tak nie może być?

To nie jest niestety tylko kwestia gustu. Jeśli masz jakieś konkretne kwalifikacje, żeby oceniać w niezbyt pochlebny sposób taniec M&H, to ok i się nie czepiam. Kwestia gustu będzie wtedy, jak powiem z punktu widzenia laika, że mi się nie podoba to, co chcesz na siłę przeforsować na wklejanych linkach. Ty natomiast piszesz o różnicach w podnoszeniach, przekazie, dopracowaniu i "gimnastyce w marnym wydaniu". Jeśli się na tym faktycznie znasz, nie tylko z oglądania tv, to zwracam honor. Ale wytykanie takich rzeczy, to nie jest tylko gust. A mówiąc o historiach - co takiego niezwykłego przedstawiają te układy, które wkleiłaś?? Oświeć mnie niewiedzącą.

Gość rattatujka
Tańczyli perfekcyjnie i do tego CUDOWNIE.A herbus ma niesamowity wdzięk.Jak teraz oglądam to łezka się kręci w oku,a jak oglądałm na żywo to płakałam ze wzruszenia.Jednak mamy w sobie patriotyzm.

Oceniam troche z serca i troche z tego, ze kiedys przez pare lat tanczylam w klubie tanca towarzyskiego wlasnie i co Ci powiem. W klubie prawie kazdego naucza tanczyc, tak, ze bedziesz wygrywac konkursy, ale w tancu najwazniejsze jest nie tylko to, w tancu najwazniejsza jest dusza, to jak zinterpretujesz ten taniec. W tych przykladach ktore podalam ludzie poprzez taniec wyrazaja jakies emocje plus niesamowita technika. Zwroc uwage, ze juz pare osob, ktore wybiły sie w tancu towarzyskim nie maja tam czesto szans, mysle o eliminacjach do You can dance. Naprawde ja tego nie czuje. Np. na samym koncu, Mroczek złapał Herbus jakby mu worek ziemniakow ktos z góry zrzucil, albo to skakanie w rytm Jacsona, no ja nie wiem.

Proszę się nie kłócić! To nie miał być wątek o UCD, tylko o tym jak fajnie że nasi wygrali, jak człowiek może się czasem cieszyć z sukcesu praktycznie obcych ludzie i jak to niesamowicie wygląda jak ruskie choć raz są 40 punktów za nami! Gratulacje dla nich, radość dla nas. Wczoraj specjalnie patrzyłam na TZG żeby sprawdzić czy coś powiedzą, bo pudelek mówi ( :) )że tvn jest cięty na herbuś i nawet sam ich pochwalili.

a nie gadaj że każdego nauczą tańczyć bo choćbym się w tym klubie pokroiła na kawałki to tak jak herbuś ani za 100 lat nie zatańcze

tak mowisz, bo nie probowalas, owszem jak nie masz sluchu, to sie nie nauczysz, ale samej techniki Cie naucza. My sie nie kłócimy tylko wymieniamy poglądy ;)

Gość On33
Bo Herbuś jest piękna. Kto mial wygrać wymoczkowate, blade jasnowłose...brr

Lamia chyba jednak mało wiesz o tańcu, skoro twierdzisz, że każdego można nauczyć... Jak ktoś jest kołkiem, to nie będzie niestety tańczył, tylko chodził po parkiecie, a to nie jest taniec. Ja też jakiś czas tańczyłam, ale za znawcę się nie uważam. Nie zwróciłam uwagi, kto się wybił a nie został przyjęty, bo nie oglądam YCD i w zasadzie gówno mnie obchodzi, kto tam się dostaje. A gdzie ta Twoja historia przekazana w tangu??

Gość wymoczkowata blada białowłosa
Naturalnie cieszę się i gratuluję też. Pewnie że nie mieli sobie równych! Też wkurza mnie ten durny pudel (czemu ktoś nie zamknie tego portalu? ) i cała ta banda kretynów z czysto polską mentalności którym aż żyłka w oku pulsuje i zęby wypadają od szczękościsku. Zamiast się kuna cieszyć że nasi wygrali. A mi się jeszcze podobali ci kozacy, hehehe śmieszni byli.

a najlepsze jest to że nie trzeba było ani żadnej prezydentówny, żadnej arcyksiężnej typu steczkowskiej, żadnej córeczki bogatego tatusia który kupi 100 tysięcy sms\'ów. Pojechał zwykły mroczek i zwykła herbuś i wygrali :) Nie no zajebiście :)

aż miło pomyśleć jaką minę mieli wszyscy ci typu lami ;)

A ja się też bardzo cieszę, choć niestety nie mogłam oglądać... Dopiero dziś na youtube przejrzałam i uważam, że zasłużyli. I też myślę, że głosowanie sprawiedliwe było - ani kasa raczej nie poszła na to, bo kto niby miałby wyłożyć. Polonii też nie starczy, żeby zagwarantować zwycięstwo. Głosowali ci, którym się nasi reprezentanci podobali. I bardzo dobrze :)

A ja jeszcze dodam jedno. Pod filmikami na youtubie piszą ludzie z różnych krajów i piszą: congratulations for everyone! Sweden :) but Poland deserved to win Poland the best!!!:D Go Poland you really deserved it!!! A jak jeden pierdolony ciul z polski coś napisze to napisze oczywiście: \"Herbuś nie umiała się zachować\" :/ No szlak mnie trafi!