Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haijjtkk555

CZY JESTEŚCIE DUMNI Z TEGO ZE WYGRALIŚMY EUROWIZJE TANECZNĄ ???

Polecane posty

Gość haijjtkk555

herbuś wygląda zjawiskowo .. wygraliśmy dzieki jej urodzie też bo byla tam najpiekniejszą tancerką .. łącząc sie z polską by podać wyniki anna popek tez wygladala slicznie. pokazaliśmy dwie piękne polki.. ach

wygraliwmy eurowizje taneczna?? a co to jest... ah tyle lat na emigracji.. czlowiek nie wie co sie w kraju dzieje

Gość supertrttt

my wygraliśmy??? ja nie brałam udziału w żadnym konkursie... to chyba Mroczek i Herbuś a nie my..... ehh to takie polskie... od razu się podpinamy pod sukces... a jak jest porażka to nikt nie powie przegraliŚMY jesteŚMY beznadziejni tylko zawsze będzie - TE GŁĄBY ZNOWU PRZEGRAŁY

Wlasnie wczoraj obejrzalam to na youtube, i ja nie wiem, ciesze sie oczywiscie, ze wygrali polacy, ale jak obejrzalam taniec, to pierwsze co mi przyszlo do głowy, to, ze poziom byl niski. Dlaczego tak mysle, bo ten taniec wg mnie nie mial zadnego przekazu, ruchy były nie do konca dopracowane. Moim zdaniem prawie kazdy finalista you dance cos tam na tvn-ie tańczy zdecydowanie lepiej. A juz to przejscie do Michaela Jacsona to juz w ogole jakich obciachowy byl.

Gość chciałabym tak choć raz ...
jasne ze tak.. :) wielki sukces.. super zatanczyli.. swietnie wygladali i inni to docenili.. trzeba sie cieszyc z ich sukcesu. w koncu ciezko trenowali :)