Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falina

Czy szczeniakow moze zaszkodzic parowka?????

Polecane posty

Gość falina

hej mam szczeniaka i jestem na etapie uczenia go siku na gazetke,za kazde siku dostaje parowke,maly kawaleczek,czy moze mu to zaszkodzic? ma 2 miesiace

Gość short stories
Psy często od parówek dostają padaczki... Więc nie przesadzaj. Nie lepiej kupić np. jakieś najtańsze dropsy mleczne?

Gość dziesiaty dzien dupy
short stories...:D:D:D

Gość śniadanie na trawie
short stories dobre :D i jeszcze mogą dostać wodogłowia :P :D

Gość falina
hmmmm to czemu ludzion nic nie jest od parowek i daje sie je nawet dzieciom malym? ja nie przesadzam,daje po malutenkim kawaleczku kiedy zazuwaze jak szczeniak zrobi sieku na gazetke,taka nagroda,mialam ciasteczka ale hyba juz sie mu znudzily,masz racje kupie tez jakies dropsy,widzaialm w sklepie zoologicznym,ciekawe czy pozmakuja

Gość erape
Jako nagrodę szczeniakowi można dać ser.

Gość falinka
ale ja nagradzam pieska nawet 4 razy w ciagu godziny jak wstanie,dosc czesto robi siku wiec czy ten ser nie zaszkodzi?

Gość nie daje parowek nawet mojemu
doroslemu psu!! Nawet jakby zjadl to zaraz by ja wydali (jedna albo druga strona :O ) Ser napewno nie zaszkodzi ;)

Gość musztarda
Kup mu jakieś odtłuszczone albo cielęce i nie słuchaj głupot.

z ta padaczką moze byc prawda...ale nie znam się...pies mojego narzeczonego ma padaczke ale dostaje ataków kiedy zje za dużo kosci lub cos z cebulą...nie uwierzyłabym w psia padaczke gdybym nie widziała na własne oczy. ale nie wiem czy parówka moze na to wpłynac...

Gość musztarda
A jeśli chodzi o ser żółty, to tym bardziej nie powinno się dawać, bo ma silne właściwości alergizujące.

Gość musztarda
Uwielbiam parówki. Z musztardą, mniam. :D

Czemu Was dziwi padaczka u psa? Moj pies 17 lat chorowal na padaczke... Ale nie sadze, by spowodowaly to parowki... A mowiac, ze ser mu nie zaszkodzi - mialam na mysli raczej bialy ser ;) Sama wole bialy niz zolty. Zreszta to zalezy od psa. Niektore rasy maja sklonnosc do skazy bialkowej - wtedy powinny unikac ;)

Gość kwiatuszeek
a co? psy gorsze sa od dzieci?

Gość musztarda
Z białym też podobno trzeba ostrożnie, ale jak dla mnie to bzdury. Wszystkie moje pieski dostawały ser biały i jajka. :)

Tak naprawde jakby sluchac wszystkich naraz - to pies by glodowal i nic nie jadl :D Ja mysle,m ze najwazniejsze to probowac wszystko i obserwowac co szkodzi, a co nie ;) Ja nie daje psom: parowek, wedlin, podrobow (czasem tylko zoladki), unikam wieprzowiny (w tym kosci). A szczeniaki to glownie karmilam serkiem bialym, jajkami i mleczkiem, no i miesko jakies tez ;) Jak ma 2 m-ce to juz musi miesko wcinac ;)

Gość musztarda
No dokładnie. :D