Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffiffi

Znamie do usunięcia u niemowlęcia - lekarz zalecił jak skończy 10 lat!

Polecane posty

Gość ffiffi

Ktoś sie orientuje w takich rzeczach, mała ma znamię na buzi dość duże... rodzice chcą usunąć już teraz.

Gość ffiffi
acha ma 8 miesięcy

chyba żartujesz :O ja tez mam pieprzyk na twarzy i to spory od urodzenia i ze sto innych i żadnego nie usune

Gość ffiffi
Myszko ale to jest dużo dużo większe od pieprzyka...

Gość vcbxvbbb
dlatego ze moze sie wchlonac samoistnie-stad te zalecenia zreszta-znamie to nie pieprzyk

Mój synek ma 2 znamiona.Były one sporawe,wypukłe,czerwone.Wprawdzie nie na twarzy lecz na brzuchu i nodze.Pediatra oraz chirurg stwierdzili że takie znamiona mogą się samoistnie wchłonąć do 3 roku życia.A potem po 3 urodzinach ewentualny zabieg gdyby to było większe itd. Teraz synek ma 3 lata i owszem są znamiona ale wielkości groszku.

Gość maaammmmmaaaa
Moja córka urodziła sie ze znamionkiem tylko na stopie, koloru czerwonego...szczerze było bleee...chcieliśmy usunąć...lekarka zabroniła-na szczeście bo wchłonął sie sam...wchłanianie trwało jakieś 2 lata.(tylko to była stopa a nie twarz) Mała może sie niekomfortowo czuć z czymś takim na twarzy :( Dowiedz sie u kilku lekarzy, ale napewno usunięcie znamienia dziecku nie zaszkodzi. Powodzenia :)