Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kattie

AESTHETIC - Łódź--- Wasze opinie

Polecane posty

Witam:) co sadzicie na temat AESTHETIC - Specjalistyczne Gabinety Medycyny Estetycznej i Przeciwstarzeniowej? z góry dzieki za kazde info ;) pozdrawiam!!

Gość kamila39
Fajny gabinet, mają bardzo dobrego lekarza i ogólnie dobre ceny. Robię tam zabiegi od marca (mezoterapia, botox) i jak na razie jest bardzo zadowolona. pozdrawiam serdecznie

Gość monikaw
byłam na naczynkach w tym gabinecie, ale tylko na dwóch zabiegach (a trzeba ok 5). ustaliłam z lekarzem, że wstrzymam się z zabiegami do października bo wyjeżdżam teraz na miesiąc do Hiszpanii a tam mocne słońce. zabieg troche boli ale do wytrzymania, efektu jeszcze jako takiego nie widzę, ale mam nadzieję, że po wznowieniu zabiegów będzie ok.

Gość ewikan
KOrzystam z tego gabinetu od grudnia ubiegłego roku. Poddałam się 7 zabiegom usuwajacym owłosienie z brody. Wg wstępnych zapewnień miały być 4. Oczywiście za wszystkie zapłaciłam, ale owołosienie nadal mam. Nie polecqam gabinetu.

Gość ewikan
Do Kattie_kattie Jesli chcesz usunąc owołosienie - poszukaj dobrego gabinetu

Gość ula-32
Ja uważam, że jeżeli chodzi o medycynę estetyczną i lekarza to najlepszy i najbardziej profesjonalny gabinet w łodzi. Przetestowałam już kilku lekarzy z łodzi i warszawy, szukałam na forach i ogólnie kierowałam się opinia znajomych. Ciesze się, że trafiłam do tego gabinetu, teraz mam najcudowniejsze usta na świecie :-) Pozdrawiam i polecam

Gość aaaaAnna
był ktoś jeszcze na jakimś zabiegu na rozszerzone naczynka?

Gość aaaaAnna
a co do owłosienia to przed zabiegami radzę wybrać się do endokrynologa aby spytać czy taki zabieg w tym konkretnym przypadku ma sens.

Gość mania34
robiłam w tym gabinecie usta, z wykonania jestem baaaaardzo zadowolona !!!!!!!! Mam porównanie z gabinetem w W-wie u innych spec. i jeśli jeszcze się odważę (jednak boli), to zrobię powtórkę właśnie w tym gabinecie. Tylko jak na mój gust to mógłby preparat dłużej trzymać. A może apetyt mi rośnie w miarę jedzenia ?

Gość zolza29
Ja też robiłam tam usta i chyba masz rację - apetyt rośnie w miarę jedzenia :-) jestem 5 miesięcy po zabiegu i już mnie korci aby sobie znowu zrobić. Znajomi mówią, że efekt mam cały czas, ale ja chyba już się do tych ust przyzwyczaiłam i różnicę widzę dopiero na zdjęciach przed zabiegiem i po :-) Zabieg trochę boli, ale do wytrzymania :-) Czytałam gdzieś na forum, że u młodych osób efekty kwasu hialuronowego utrzymują sie troche krócej, bo metabolizm mamy szybszy - ale nie wiem czy to prawda. Przy najblizszej wizycie spytam o to lekarza. A jeśli chodzi o gabinet to spokojnie mogę go polecić, wszystko ok, jestem zadowolona z zabiegu i to chyba najważniejsze.

Gość maja777
Wykupiłam z Groupon zabiek do tego gabinetu mikrodermabrazję lekarską i niestety bardzo mnie rozczarował. Lekarza nawet nie widziałam na oczy, kosmetyczka która wykonywała zabieg nie posiadała jakiejkolwiek wiedzy i doświatczenia, tak naprawde nie jestem wstanie stwierdzić co zrobiła mi na twarzy, bo napewno nie to za co zapłaciłam. Mam cerę trądzikową i czesto sie poddaje takemu zadiegą wiec mam porównanie. Szczerze nie polecam.

Gość do maja777
Ja tez kupiłam u nich zabieg na groupon i jestem zupełnie innego zdania. Kosmetolog (taka grubsza z czarnymi włosami) bardzo dokładnie wytłumaczyła mi jak mogę wygladać po zabiegu i jakie będą jego efekty oraz powiedziała co będzie mi robic, a miałam wykonana mieszankę kwasów. Wszystko co miałam robione zostało wpisane w kartę pacjenta i musiałam sie pod tym podpisać. Poza tym nie wiem skąd wzięłaś tą konsultacje lekarską - w kuponie z grouponu nie ma żadnej konsultacji lekarskiej, było zabieg do wyboru i wejściówka na siłownie. Ja jestem bardzo zadowolona.

Gość maja777
Najwidoczniej trzeba trafić na dobry dzień tej Pani, Ja niestety nie trafiłam. Nie wpisano w moją karte pacienta jaki zabieg zostanie wykonany przynajmniej nie przy mnie. Mikrodermabrazja Lekarska jak nazwa wskazuje jest zabiegiem przeznaczonym do wykonywania przez lekarzy, albo wymaga konsultacji, bo niby dlaczego ja tak nazwali od tak sobie? Jeżeli to tylko chwyt reklamowy powinna zostać poinformowana przez kogo ten zabieg zostanie wykonany, a ta Pani nawet, sie nie przedstawiła, wiec nie wiem czy to była kosmetyczka czy kosmetolog. Moge tylko Pani pozazdrościć, że została Pani tak pobrze poiformowana, widocznie niektóre informacje są tylko dla wybranych.

Gość wojdal
robiłam tam zabiegi już dwa razy, pierwszy to było powiększanie ust przed sylwestrem, efekt bardzo dobry, jestem zadowolona a teraz chodzę na zamykanie naczyń, bo maja jakiś nowoczesny laser do tego, po pierwszym zabiegu jak na moje oko zamknęło mi się troche więcej niż połowa, mysle że dwa zabiegi załatwią sprawę. więc polecam to bardzo fajny gabinet

Gość Szwajcarka
Polecam gabinet z calego serca! Pan doktor mega sympatyczny ale przede wszystkim b.kompetentny, zabieg(wypelnienie zmarszczek wokol ust plus botox pod oczy) wykonal bardzo delikatnie a efekt jest imponujacy. Nie wcuska niczego na sile, odwrotnie, odradza zbyt inwazyjne dzislania. Za pol roku znow go odwiedze. Polecam!

Gość Kassiunia
U pani Izy zamykłam naczynia laserem,zabieg wykonany bardzo precyzyjnie, rekonwalescencja trwa ok 3 tyg bo tyle mniej więcej schodza drobne strupki ,ale efekty zabiegu bardzo zadowalające.Polecam

Gość Jowita 11111
Witam ja dostałam taki bon o za który mogę zrobić w tym gabinecie usta za 670zł ( projekt moje pierwsze usta ) I teraz mam pytanie bo w cenniku mają ofertę ampułki : 0,55 ml (1 mała amp) preparatu czy któraś z Was sobie nią robiła ? I ile płaciłyście za usta wiem jest tam cennik ale od 800 d0 1100 więc chciałam tak mniej więcej zapytać. Pozdrawiam Jowita

Gość zuzuiguazu
najlepiej do nich zadzwoń i się dokładnie dowiedz :-) ja robiłam w tym gabinecie usta wczoraj i właśnie chciałabym napisać, ze jestem bardzo zadowolona. zabieg robiła mi pani dr, zapłaciłam 800zł za 1ml juvederm 4 (czy jakos tak), ampułka otwierana przy mnie więc widziałam czym mam robione, za dwa tygodnie kontrola i ewentualna korekta (dostrzyknięcie). co mi się jeszcze osobiście bardzo podobało to: konsultacje przed zabiegiem bezpłatne, kontrola i korekta w cenie zabiegu i nie płaci się dodatkowo za znieczulenie, tak jak w innych gabinetach, atmosfera w gabinecie jest bardzo fajna, taka że człowiek nie stresuje się samym zabiegiem. Polecam z czystym sumieniem.

Gość megi_pegi
na ich stronie internetowej jest napisane, że mają dwóch lekarzy, jest pani doktor i pan doktor, ja się wybieram do pani anity ale idę pierwszy raz więc nic więcej nie mogę napisać.

Ja Umówilam sie do Pana i idę w tym tyg. Dam znać jak bede po:)

Jestem już po ale nie jestem pewna czy wszystko jest ok. Różnice widzę minimalna a w ustach czuje duże zgrubienia w miejscach gdzie były uklucia, jakby preparat sie nie rozprowadzania. Miałam wstrzykniety kwas hialuronowy rozmiar s. Za tydzień idę na sprawdzenie. Dodam, ze jest 4 doba po. Czy jeżeli bede chciała ciut wiecej to jest to wliczone w cenę? Zapłaciłem 800zl.

Gość nenka 987
Linka11 Ja też robiłam usta u Pani doktor również różnica minimalna nie jestem zadowolona jakoś specjalnie :/ Też mam jedną grudkę no nie wiem czy w razie co można składać jakieś reklamacje ? Chyba mamy do tego prawo ? Jak to właśnie jest

Hej. Ja mam 5 gruszek i to naprawdę wyczuwalnych. Idę w tym tygodniu na sprawdzenie i jak siedem po to dam znać.

Gość nenka 987
To daj znać ciekawa jestem ja chętnie bym poszła złożyć reklamacje bo wiadomo nie chciałam mega wielkich ust ale jednak różnica jest na tyle mała , że nie jestem zadowolona. Pani Dr pokazywała mu usta zaraz po zabiegu , ale jak wiadomo usta najlepiej jest ocenić dopiero po jakimś tygodniu jak zejdzie opuchlizna itp. A ten Pan Dr miły fajny ?

Gość medgi_pegi
ja miałam robione usta i botox tez u pani dr anity. jesli chodzi o botox to robiłam czoło i mięsień między brwiami - efekt miałam po jakiś 5 dniach i jest super. usta miałam bardzo małe i od razu chciałam aby pani dr wstrzyknęła mi 2 ml ale sie nie zgodziła i najpierw zrobiła mi 1ml restylane lip, po 2 tyg miałam kontrolę i dostrzyknęcie i efekt jest całkiem ok ale ja chcę duze usta wiec w jutro idę na kolejną ampułkę restylane. za botox płaciłam 700zł, za usta 800, a teraz jak chce kolejna ampułkę aby miec naprwdę duże usta to płace za nią 650zł.

Gość medgi_pegi
do nenka jesli jestes nie zadowolona to jak najbardziej idz i porozmawiaj z pania dr myślę, że nie będzie problemu bo według mnie to cała obsługa tam jest bardzo w porządku i jak dla mnie to bardzo im zależy na tym aby pacjent był zadowolony. a czy byłaś na bezpłatnej kontroli 2tyg po zabiegu ????

Gość nenka 987
Miałam po tygodniu. Ja mam ampułkę 0,8ml pierw Pani dr wstrzyknęła mi 0,6ml po tygodniu tą resztę , ale preparat jest chyba za bardzo delikatny nie chciałam mega dużych ust ale efekt jest prawe zerowy nikt nawet nie zwrócił uwagi , że coś z nimi robiłam ehh... No nie wiem co robić

Gość megi_pegi
po prostu zadzwoń i umów się konsultacje z panią dr, powiedz jej, że chciałabyś większe usta - ja bym tak na twoim miejscu zrobiła. a jak będzie trzeba kolejna ampułkę to zawsze możesz powiedzieć, że twoja "koleżanka" miała druga ampułkę w promocyjnej cenie :-) nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze i będziesz miała śliczne usta.

Gość nenka 987
Tak właśnie zrobiłam. Ale jeżeli będę musiała dopłacać to chyba się nie zdecyduję bo już nawet nie mam cała ampułka tez mi nie jest potrzebna co najwyżej 0,3ml. W sumie uważam , że powinni to już zrobić we własnym zakresie bo to nie są małe koszta i każda z nas płacąc takie pieniążki powinna wyjść zadowolona :) Ja niestety nie jestem