Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kattie

AESTHETIC - Łódź--- Wasze opinie

Polecane posty

Mnie interesuje powiększanie ust. Zalezy mi na naturalnym efekcie. Czy jest to osiągalne? Czy ktos ,kto nie znal Was wczesniej jest w stanie stwierzdzic,ze usta były poprawianie? Z gory dziekuję,za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość megi_pegi
oczywiście, że można zrobic usta naturalnie - wszystko zależy od tego jaki chcesz mieć efekt. ja po jednej ampułce mam bardzo naturalny efekt, tzn. są większe i bardziej nawilżone, kilka osób zauważyło że cos się w moim wyglądzie zmieniło. ja dzisiaj idę na kolejną ampułkę bo chce mieć duże usta i mi akurat zleży na tym aby było widać, że są robione :-)

Ale ,że "coś", czy,ze usta? Przepraszam za taką dociekliwosc, ale widzilam kiedys niewiele pwoiększone,a le byly nienaturalnie napompowane. Przepraszam za taką dociekliwosc, ale bardzo mnie to interesuje. Najgorsze,że nie mozna tego nigdzie obejrzec "na zywo" Bardzo dziękuje i pozdrawiam

Jestem już po i jestem zadowolona. Miałam dostrzykniete jeszcze 0,3 i teraz jest super, chociaż nadal nikt nie zauwazyl( ale to dobrze). Usta są naturalne, bardziej nawilzone i pełniejsze. Kontrola była w cenie poprzedniej wizyty. Pan był bardzo miły i profesjonalny. Pani na recepcji rownież, PAni doktor troszkę dziwna ale w sumie nie miałam z nią kontaktu. Ja polecam i bede wracać. Może teraz botoks:)

To super, o to włąsnie mi chodzi,zeby miec ładniejsze usta, ale wygladajace na wlasne ,a nie napompowane. A mozna spytac jaki preparat mialas wstrzyknięty>?

Gość nenka 987
Linka11 a co z tą Panią dr nie tak ? Nie miła była ? Ja chyba następnym razem pójdę do Pana doktora jak mówisz , że super. Tylko wystraszyłaś mnie tymi grudkami już Ci zniknęły ? :)

Czasami tak jest, ze jak kogoś zobaczysz, porozmawiasz chwile to odrazu jesteś przekonany, ze to jest odpowiednia osoba. Dlatego Pan doktor mnie przekonał bardziej. Grudki powoli znikają ale nadal je wyczuwam. Podobno to normalne. W aesthetic jest zawsze dużo osób i to chyba tez swiadczy o dobrej jakości.

Gość nenka 987
megi_pegi ja też myślałam o policzkach bo tak jak piszesz te zabiegi wciągają. Jednak nie chce przesadzać :D Ile płaciłaś za drugą ampułkę ? Ja idę jutro bo mi te moje usta się tak średnio podobają mały efekt :(

Gość megi_pegi
za drugą ampułkę płaciłam 650zł., ale właściwie to pani dr nie zużyła całej ampułki tylko jakieś 3/4 i została odrobina więc umówiłam się z nią, że mi przy następnej wizycie wstrzyknie to co zostało w marsa - bo mam taka delikatna kreseczkę, więc ogólnie to jestem bardzo zadowolona.

A czy ktos mógłby wrzucić foty zrobionych ust,albo przesłąc na maila? Ciagle jednak się boję,że będę wyglądać jak Iwona Węgrowska:(

Gość gość
Witam,robilam juz 3 razy usta u pani dr,dodam ze swije zawsze mialam dosyc duze,usta robilam princes volum,efekt fantastycz y,,,pierwszy raz trzymaly sie bardzo dlugo ponad 1,5 roku i za kazdym razem dluzej,nie dlugo bede w Polsce zamjerzam je troszke poprawic bo juz mi schodzi, Polecam gabinet o pania dr,,pozdrawiam jolka

Gość gość
Mogę polecić ten gabinet, jestem po serii 6 zabiegów izolas i efekty mam bardzo dobre. Do zabiegów konsultowała mnie pani doktor ale zabiegi robiła mi kosmetolog pani Malina. Ogólnie mają duży wybór zabiegów - mnie interesowały głownie te dla cery trądzikowej, atmosfera jest fajna, efekty widoczne więc spokojnie mogę powiedzieć że jestem zadowolona :-)

Gość gość
ja robiłam botox czola u pani doktor, super efekt chociaz na poczatku sie balam, bo bylam pierwszy raz. minal niecaly rok i ide znowu :)))

Gość kalinadz
nie lubie wystawiać opinii na forach ale zrobię wyjątek :-) przez 7 lat walczyłąm z bliznami po trądziku i właściwie to myślałam, że przyjdzie mi juz z nimi zyć, że będe je miała na zawsze. byłam u kilku lekarzy i miałam różne zabiegi, głownie peelingi, mikrodermabrazje itp - ale efekt niewielki. Na aestehtic i dr Ziemlewskiego trafiłam jakiś rok temu, na wizycie nie było mowy o delikatnych zabiegach w nieskończonych seriach, od razu laser i tca - co mnie przeraziło na początku. Minął rok jestem po trzech zabiegach laserem co2 i 3 peelingach tca - robionych na przemian z laserem, z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że już zapomniałam co to blizny potrądzikowe. wycierpiałam dużo, bo oba zabiegi są bolesna i wygląda się po nich okropnie ale było warto. dziękuję i polecam

Gość iza83
Nie jestem zadowolona ze skuteczności zabiegów w tym gabinecie. Miałam zrobione trzy zabiegi na zamykanie naczynek, które nie dały żadnych rezultatów ( w sumie wydalam na nie 1000 zł ) Niepotrzebnie tylko namęczyłam się ponieważ po kazdym zabiegu mialam rumień i twarz byla wyraznie spuchnieta. Podobne było z usuwaniem znamion u Pani doktor Kuleszy. Zrobione miałam dwa zabiegi laserem co2, niestety efektów brak . Znamiona jak były tak są.

Gość gość
w aesthetic robiłam zabieg pod oczy, aby nie miec takich wielkich sińców i efekt bardzo dobry tzn wygladam jakbym w końcu była wypoczeta. zabieg robił mi taki młody lekarz, bardzo delikatny więc prawie nie bolało i do tego jeszcze przystojny ;-). teraz zastanawiam się nad powiekszeniem ust ale jeszcze troche sie boję :-)

Gość gość
AESCETHIC czy robił ktoś zabiegi na owal twarzy albo proszę polecić inny dobry gabinet w Łodzi

Gość gość
Osobiście nabrałam już doświadczenia z gabinetami kosmetycznymi i tym samym z medycyną estetyczną. Po wielu latach mam bardzo dobre porównanie. Dziewczyny generalnie o to chodzi, żeby lekarz był dobrym specjalistą i oprócz tego, że jest profesjonalistą z polecenia, bo koleżanką coś tam robiła musi szczerze i rzetelnie podchodzić do pacjenta. Ale to moja opinia. Niektórzy moim zdaniem trochę naciągają, inni szczerze mówią i odradzają niektórych zabiegów z którymi przychodzimy. I chwała im za to!

Gość gość
Na ich temat nie mam wyrobionego zdania, bo nie korzystałam nigdy z ich usług, ale byłam w http://velvetclinic.pl u nas w Łodzi i moge polecić, mają zabiegi medycyny estetycznej na bardzo wysokim poziomie.

Gość gość
Polecam serdecznie klinikiziemlewski.pl Byłam na wielu zabiegach u nich i to właśnie u nich widzę prawdziwe rezultaty. Ceny całkiem przystępne, wiec sądzę , ze każda z nas może sobie na takie zabiegi spokojnie pozwolić.

Gość gość
gdzie w Łodzi polecicie poza tym gabinetem powyżej dobrego lekarza medycyny estetycznej?

Gość gość
Ja stosuję o jogę twarzy. Niestety usta się od tego nie powiększają, ale na pewno staja się bardziej jędrne i sprężyste. Zapewne za sprawą medycyny estetycznej możemy poczuć się młodsze i piękniejsze, a to gwarantuje nam dobre samopoczucie, i lepszą akceptację społeczną dlatego polecam sprawdzone gabinety, czasami fakt trzeba troszkę naturze pomóc. Ja robiłam sobie kwas hialuronowy u dr. Majcherczyk i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona a o jodze twarzy właśnie powiedziała mi przy okazji pani doktor z Dream-Med :) więc z Łodzi to tylko ten gabinet!

Gość rek

też tak uważam generalnie lekarz powinien mieć wyczucie ile wstrzyknąć preparatu. Dziewczyny zmieniłam miejsce zamieszkania i potrzebuje gabinet znaleźć w okolicach Łodzi. pomóżcie. ale tylko zaufany i sprawdzony polecajcie. będę wdzięczna za podpowiedź. 

Gość Marta 1993

Ja byłam na kilku zabiegach w Eskulapie w Pabianicach i naprawdę mogę polecić. Mają dosyć niskie ceny a placówka i zabiegi są na wysokim poziomie. 

Gość zojka

jeśli chodzi o medycynę estetyczną i różne zabiegi modelujące sylwetkę to polecam tylko i wyłącznie do Allurestetiue w Konstantynowie. Nie dość że ceny niższe niż w samej Łodzi to do tego gwarantują tam najlepszą opiekę i dyskrecję. No i najnowsze zabiegi mają dostępne jak np ultraformer III

Gość Pat

Czy ktoś robił Radiofrekwencja mikroigłowa infini Aesthetics w Łodzi