Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adda009

GŁODÓWKA START 9 WRZEŚNIA 2008.

Polecane posty

Gość adda009

TAK JAK TEMAT MOWI WIELKA GŁODÓWKA KTO SIE ZOBIERA ZA NIA ZE MNA?

Gość tyy
a moze kopenhaska ze mna ? :P

Gość anka333333
czyli nic a nic?

Gość adda009
NIE WOLE JUZ NIC NIE JESC A PO GLODOWCE JAKAS DIETA ALE NAJPIERW ODPOWIEDNIE WYJSCIE Z GLODOWKI TO KTO SIE ZAPISUJE?

Gość tiriririri
ja sie zapisuje!! ile amsz wzrostu i ile kg?

Gość adda009
mam 168 cm wzrosu i waze 68 kg a ty?

Gość polecam ......
kopenhaska :) juz 2 raz jestem na niej. dzisiaj 2 dzien i idzie jak narazie gladko :)

dobra zaczynam z wami dziewczyny od jutra bo juz mam doła totalnego , moze z wami sie w koncu uda bo sama nie daje rady juz

mysle ze nie bedzie zle , jakos damy rade ja tak bym chciala ze 25 kg schudnac a marzenie to 30:) ale to daleko droga przedemna jeszcze

Gość zmasakrowana
ja tez jestem z wami rano stanelam na wage i 66 kg zywej wagi przy 170!! poprostu katastrofa!!!!!!!!!!!!!!! od jutra nic nie jem az do odwołania...ale najkrócej 14 dni !

mam nadzieje ze nam sie uda bo ja np jestem strasznym łakomczuchem i z ledwoscia sie powstrzymuje od jedzenia a najgorzej od godziny 19 to juz masakra , najlepiej jak nic nie mam w lodowce , nawet teraz mysle caly czas o jedzeniu ale wypilam kakao tylko o 20 a tak to jadlam o 17 ostatni posilek, na poczatku jest najgorzej odrazu zucic jedzenie dlatego powinno sie stopniowo rezygnowac i jesc coraz mniej i mniej az wogole ale dla mnie nie ma problemu zeby nie jesc w dzien gorzej od wieczora , jeszcze przez 2 moze 3 dni bede pila goracy kubek zeby sie po malu odzwyczaic

Ja się przyłączam :)) A wiec dziś 1 dzien głodówki. Bo już mam dośc swojego ciała. Krótko o sobie mam 170 cm wzrostu, 24 lata i waże 88,8 kg. Załamać sie można, zapuściłam sie strasznie. To co dziewczyny razem damy rade?

Nikogo nie ma? Mam nadzieje ze ten topic nie umarł zanim sie jeszcze na dobre zaczął. No dziewczynki odezwijcie sie bo sama nie dam rady. U mnie tez nie ma większego problemu z niejedzeniem przez dzień, gorzej w wieczorem, i wole już głodówki niż dietę niskokaloryczną, tzn później będzie dieta ale najpierw głodówka i wyjście z niej. Ile chcecie głodowac? bo ja 10 dni. A potem wyjście z głodówki - 10-15 dni i dieta niełączenia+ bardzo mało kalorii. Dużo czytałam o wychodzeniu z głodówki i mam nadzieje ze tym razem mi sie uda

Mój plan: 09-18.wrzesień - głodówka(jak sie uda 14 dni to super ) :)) 19- 20 wrzesień - sok z 2 grapefruitów rozcieńczony z woda mineralną pół na pół, i będę to piła 5 razy dziennie o stałych porach 21-25 wrzesień - 4-5 razy dziennie będę piła sok wyciśnięty z pomarańczy , grapefruitów lub innych owoców, po małej szklaneczce- czyli np wyciśniętej z małej pomarańczy, o stałych porach 26 września zacznę jeść warzywa gotowane i sok z warzyw lub owoców, ale będę wybierała te mało kaloryczne, tak żeby pierwszego dnia nie jeść więcej niż 150 kcal co tydzień będę zwiększać dawkę kalorii o 100 kcal aż dojdę do 1000 kcal dziennie, to potrwa bardzo dłuuuugo ale muszę prawidłowo wyjść z tego. Jednocześnie będę jadła stosując zasady z diety niełączenia

witaj gadzinka24 ja jestem:) u mnie na razie dobrze ja napisalam na razie goracy kubek wypilam 32 kalorie , nie jestem nawet glodna , zaraz pocwicze sobie bo wlasnie moj synek zasnał ma roczek juz:) pozniej musze posprzatac a po poludniu sie odezwe jak mi idzie:) widze ze nawet zalozycielki topiku nie ma???? :(

No witaj migotko :)) Ciesze sie że ktoś jest. No ja narazie wypiłam kubek mięty i 3 szklanki wody. popołudniu zamierzam poćwiczyć na stepperze. a ty jak ćwiczysz? Byłas już kiedyś na głodówce?

Gość ja tez sie przyłacze bo mam
siebie, ciała swojego, muszę wziąśc sie za siebie raz a porządnie, mój problem polega tez na tym że ja nie umiem sie przygotowywać powoli ograniczać czy coś, ja albo zacznę drastycznie i momentalnie albo w ogóle, takl było 6 lat temu (tylko mi nie mówcie że teraz przez to mam efekt jojo- bo to nie przez dietę tylko urodziłam dwoje dzieci i teraz trzeba sie tego pozbyć) a wiec od dziś nic nie jem, głodówka, damy rade dziecwczynki

bylam juz pare razy znaczy zaczynalam i trały jakies 3 dni i koniec ale teraz to juz musze przetrfac jakos, ciczenia to robie najbardziej brzuszki bo mam piłke zamiast brzucha i najbardziej lubie cwiczenia TAMMILI WEBB\'S CHCE MIEC TAKIE MIESNIE BRZUCHA, ale to jest tak ze raz mam motywacje zeby zrobic jej cwiczenia a raz nie:( ale sa bardzo fajne i nie trudne:)

sorry za przekrecanie liter ale mam nadzieje ze mozna sie domyslic( czasami mi nie wyskakuja literki jak naciskam albo inne sa, musze klawiature wymienic) :) moj syn wstanie to zje obiad i ide z nim na spacer:)

No to mam nadzieje ze wytrwamy:) Tez już mam siebie dość. I muszę jakoś poradzić sobie z kompulsami. Ja będę ćwiczyć na stepperze, dziś poćwiczę godzinę, ale w następnych dniach głodówki jak nie będę miała siły to sie będę oszczędzać byle tylko wytrwać na diecie. A ja też przekręcam litery.

hejka, u mnie wczoraj poszło dobrze i dzisiaj wkroczyłam w nowy dzień, szkoda ze nie ma sie z kim wspierac ale moze jeszcze ktos sie przyłączy , razem bedzie razniej;)

No chyba migotko zostałyśmy we dwie :/ , nie ma nawet założycielki topicu. No mi tez poszło dobrze, przeszłam do drugiego dnia, w nocy czułam ssanie w żołądku ale nie dam sie-wytrzymam. ja biorę dodatkowo tabletki linea. Pije bardzo dużo wody, właściwie wodę mam cały czas przy sobie i tak ją sączę co jakiś czas, nie pije dużo naraz żeby żołądka nie rozpychać(jeszcze bardziej) :)) Ja muszę wytrzymać wiec mam nadzieje że mnie nie zostawisz samej:))

pewnie ze cie nie zostawie mysle ze z czasem ktos moze przyłaczy sie do nas, ja tez mam w domu te tabletki ale zjadlam kiedys jedno opakowanie i nic teraz mam drugie i biore czasami tylko tabletke , one sa tye dobre ze nie chce sie jesc po nich, ja biore tabletki zielona herbate tylko bo nie lubie jej pic a jedna tabletka to jakies 3 szklanki , nawet jak nie pomorze w odchudzaniu to jest zdrowa , no i metabolizm zawsze jest poprawiony:)

Tez mi sie wydaje ze po tych tabletkach mniejszy apetyt mam. A nawet jeśli to pomaga mi tylko psychicznie- to też dobrze. Musze mieć teraz dużo silnej woli. trochę czuje głód- ale byleby przejść przez pierwsze dni. A ile zamierzasz głodować?

jeszcze nie wiem tak dokladnie chcialabym ta wytrzymac troche , jakies 15 dni to tak minimum , na razie jest dobrze juz 2 dzien NIE CHCE MI sie nawet jesc wczoraj 2 razy wypilam goracy kubek i dzisiaj dopiero teraz wypilam i jakos nie czuje glodu, ja musze duzo zrzucic wiec mysle ze teraz ta glodowka z 15 dni pozniej przejde na diete 300 kalorii przez tydzien a pozniej 500 a pozniej zobaczymy ale wiem ze nie moge sama siebie zawiesc bo juz tyle razy probowalam ze sama siebie oklamuje, teraz uciekam robic golabki przynajmniej popatrze na nie hehe , caly czas sie pocieszam ze jak schudne to czasami sobie pozwole na cos dobrego:)

Gość do migotki
co to za glodowka jak goracy kubk wcinasz :D jeden ma okolo 100 kalorii ;p fajna glodowka ;p milego jojo

zwykly goracy kubek 32 kalorie w 200 ml, sama woda tylko ze smakuje jak rosół to raczej nie przytyje od tego ale dziekuje ze sie ktos interesuje tym:) to jest tylko plyn a nie jedzenie

Gość kobeitkaaaa
ejjj ja mam 18 lat i beben mi urusł przez wakacje jak diabli. Ta glodówka na vzym polega?? ze co mam nic kompletnie nic nie jesc?? nawet ta kielbase po ktorej wlansie mi sie odbija i nawet piwa na ktore dzis jestem umowiona??? serio sie pytam i ile czasu mam tak nie jesc by schudnac z... powiedzmy 8 kilo??? a potem jak jesc by nie miec efektu jojo?

a ja zaczęłam 3 dzień głodówki. Dziś trochę osłabiona jestem, ale nie zamierzam sie dziś przemęczać, wczoraj ćwiczyłam tylko 20 minut, a Tobie jak idzie Migotko?

no u mnie tez 3 dzien minal, po poludniu mnie juz troche ssalo ale dalam rade , wlasnie skonczylam cwiczyc ale tylko troche bo nie chce mi sie wogole ale cos tam zawsze robie zeby nie bylo bo sama oponka nie zniknie