Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Partyzantkaa

Jak zerwać z facetem tak zebysmy nie stali sie dla siebie wrogami?

Polecane posty

Gość Partyzantkaa

Jestesmy krociutko, bo coś ponad miesiąc, wiec nawet na dobrze sie nie zaczelo, ale juz musi sie skonczyc, gdyz czuje sie olewana przez niego. Nie tak to sobie wyobrazalam. Ale jak zerwac pokojowo? Zeby nie zrobic sobie z niego wroga... czy w ogole tak sie da, jak wiem o tym ze on moze wlasnie na mnie gadac znajomym ze jestem dziwna itp, ze nim manipulowalam itp

Gość Partyzantkaa

Gość Partyzantkaa
nikt nic nie napisze ?

Gość foxy brown
po prostu mu powiedz: odchodze, ale nie chce zebysmy rozstali sie jak wrogowie. i dodaj co tam jeszcze chcesz od siebie. Ale musisz zaznaczyc to co napisalam na poczatku. Reszta, czyli to jak on na to zareaguje, to juz nie Twoja dzialka. Ty sie jasno wyrazisz, powiesz czego oczekujesz. Jesli on na to nie pojdzie, to juz nic na to nie poradzisz. Jego wybor. Jego strata byc moze. Najwazniejsze zebys Ty byla w porzadku. Chcesz dobrze. Powodzenia

\" Misiu... jesteś wspaniałym, cudownym facetem, świetnym kochankiem, wszystkie znajome mi ciebie zazdroszczą i doprawdy... nie wiem jakbym bez ciebie sobie poradziła ale się tego dowiem bo właśnie postanowiłam to sprawdzić... Pa, skarbie..\" Jakoś tak mniej więcej powinno być \'ok :P