Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jon Beaz Junior

Mam 20 lat i nigdy się nie całowałam.

Polecane posty

to ladnie mi pojechalas:P teraz powinieno pasc teks od kogos....to pokaz swoje zdejcie...dziwne,ze jeszcze nikt tego nei napisal

jasne, zaraz wstawię całe portfolio:P myślałam, że na modelkę się nadaję, w końcu mam taką oryginalną urodę, ale niestety 😭

Gość podpisze sie
nie zawsze niestety :(a jesli juz to za ogromne pieniadze nuiestety:(

Gość podpisze sie
ale sie powtarzam :Phehe

oj wiem coś na ten temat, ostatnio byłam u takiej baby dermatolog, chciała mnie naciągnąć na zabieg za 2tys. zł , okazało się że i tak by mi nie pomógł dramatyzowałam tydzień, aż mnie babki z pracy chciały zlinczować:D pięknie z tym nie wyglądam niestety, ale stosuję no-scar:D mam taką mała nadzieję że może coś pomoże:) chyba sobie wmawiam, ale troszkę blizny się spłyciły:) ale to tylko moje subiektywne wrażenie:D

Gość podpisze sie
no właśnie... czytalam gdzies niedawno o fraxelu... ale nie wiem czy to dobry pomysl, poza tym ta kasa... kilka tysiecy zl za 3 zabiegi i brak gwarancji poprawy...ech. wracajac do tematu samotnosci i braku bliskosci... kurcze znalazlo sie kilku facetow ktorzy sie mna zainteresowali, ale problem tkwi we mnie... bo sie nie odwazylam, nie zaryzykowalam, i nie potrafie uwierzyc w to, ze komus te blizny nie przeszkadzaja skoro dla mnie sa az takim problemem..

widocznie ogólnie tworzysz śliczną całość mimo tych blizn:) pewnie nie są aż takie straszne, skoro faceci ich nie zauważają:D

Gość samotny21
ja mam 21 lat i tez sie nie całowałem z dziewczyną. nigdy jej nie miałem. czuje się taki beznadziejny!!! chciałbym ją mieć. nie jestem jakiś brzydki. jestem tylko niski mam 174 wzrostu. nie wiem sam czy to jest ta jedyna przeszkoda!!

Gość podpisze sie
nie wiem sama... czyzbyśmy zostały już tylko we dwie ? :P

Gość jkbjh
174 to nie jest mało

co wy z tym wzrostem?:O czy to jakiś wyznacznik? przecież nie każdy facet musi mieć 2 metry ja znam mnóstwo fajnych chłopaków niższych ode mnie i jakoś im to problemu nie stwarza, każdy zajęty:)

Gość podpisze sie
kurde... nie martw sie, ja np lubie niskich facetow :P tzn nie calkiem niskich heh, ale sama mam 1,70 i taki wzrost u faceta albo troche wiekszy jest dla mnie idealny:d wiec tym sie naprawde nie przejmuj... :)

Gość macie racje...
to cholernie denerwujace jest. 19 lat mam a chlopaka jak nie mialam tak nie mam :/ mowia ze ladna bystra n ie wiem ile w tym prawdy i juz zaczynam watpic w to co mowia ale kurna czy ja do konca zycia sama bede??

Gość podpisze sie
a wiecie co mnie jeszcze wkurza?.... Boże, to gadanie babci, wszystkich cioci itd "a ty dalej sama?dalej nikogo nie masz?".... no brak slow, czasem wydaje mi sie, ze przejmuja sie tym bardziej niz ja. i nie zdaja sobioe sprawy jak mnie tym gadaniem wkurzaja! :P

ja tam tez jakias wieza nie jestem bo mam tylko 172...ale zupelnie nie mysle o tym,zeby cokolwiek mialo mi przeszkadzac takie teksty to faktycznie wpieniajaca sprawa.....mi przestai juz tak gadac...chociaz czasem sobei jeszcze przypominaja

Gość viviennee
Ja mam lat 19 i pierwszy raz całowałam się kilka dni temu :P Więc jak widać na każdego w końcu przyjdzie pora ;)

Gość Kasxia
omg...u mnie ciągle ktoś nawija ze nie mam chłopaka...też sie nie całowałam...a ostatni facet był jakieś....7 lat temu xD tak bez mała...a myślicie ze mnie to rusza...? W życiu! Jestem zadowolona z tego jak jest narazie! Niech inni gadają co chcą ... ja nie moge sie poprostu zakochac...kazdy facet co i rusz to idiota .. =a już tym bardziej ci którzy sie we mnie zakochują xD A to za niski a to jakiś tam a to kompletna paskuda...a co do samego podejścia to faceta narazie nie szukam jak bedzie to bedzie jak nie bedzie to płakac nie będe...przecie nie pójde do pubu szukać chłopaka...ani nigdzie indziej zresztą też... (no chyba ze kumpla do piwa xD) to tyle ode mnie...

Gość martwa18
ja mam 18 lat i nigdy nie mialam chlopaka ani sie nie calowalam. wydaje mi sie ze w jakis sposob odstraszam ludzi chociaz sama nie wiem jak to robie. nie jestem brzydka raczej przecietna glupia tez nie a mimo to nigdy zadnego zainteresowania ze strony plci przeciwnej. Juz sama nie wiem co mam z tym zrobic

Gość gruba 17
hej. ja tez nigdy nikogo jeszcze nie mialam. Uwazam ze to wina mojej sylwetki, jestem gruba, dość gruba. teraz pewnie napiszecie to czemu sie nie odchudzasz?? Od kad pamiętam bylam gruba i od kąd pamietam jestem na diecie i co i doopa. MImo wszystko jestem zadbana, mysle ze dobrze sie ubieram, maluje sie, dbam o fryzure. Dbam o siebie jak potrafie. Ostatnio nawet kogos poznalam. Zalezy mi na nim, wydaje mi sie ze moze tez mu sie podobam, albo po prostu tak bardzo tego chce, ze mi sie wydaje. Chciałabym żeby bylo cos wiecej, ale nie chce zeby bylo gorzej, boje sie postawic pierwszy krok, boje sie ze on chce zebym byla tylko jego kolezanka. Nie wiem co mam robic?? A jesli tak to co ?? nie chce być już sama.

Gość Niunia2222
Ja mam 17lat nigdy nie mialam chlopaka....duzo sie mnie pytalo czy chce z nimi chodzic lecz ja sie nie zgadzalam nie wiem czemu:( i teraz zaluje tego......Inne moje kolezanki maja i im zazdroszcze ale nie daje tego po sobie poznac udaje ze sie tym nie przejmuje....ale gdy wracam ze szkoly do domu zamykam sie w sobie i zaczynam plakac zawsze mam jakies dolki...nie lubie sie uzalac nad soba ale to samo przychodzi:( Nie wiem co mam robic....Chce miec chloaka chce sie do niego przytulic by mnie wsieral w kazdej sytuacji itp

Gość loko choco
a mnie właśnie chłopak rzucil i już nie będę się nigdy z nim całowoać ani niiiiic

Jak Cie zostawil chlopak to jeszcze nic nie oznacza- zawsze mozna byc przyjaciolmi do lozka ;) a co do blizn moge sie mylic ale nie pomoglaby wam mikrodermabrazja?

Gość Jola22
Z samym całowaniem nie ma problemu, gorzej jeśli chcesz z tym kimś byc dłużej a: a) boisz się bliskości, choc tak bardzo jej pragniesz b) ten ktoś jest zajęty (całowałam się z 30 facetem, który później oznajmił mi że mi żonę i dziecko... Czułam się strasznie, zakochałam się jak nigdy, a on ze mnie CHCIAŁ zrobic tanią dziwkę) Tak bym chciała umiec byc w związku...

Gość loko choco
nie no łóżkowa moja znajomość z nim nie wchodzi w grę. w sumie od łóżka się zaczęło, ale przynajmniej na łóżku się nie skończy :)

Gość podpisze sie
oo widze ze topik sie zreaktywowal :P co do mikrodormabrazji - zalezy na jakie blizny...

Gość Jon Beaz Junior
Jeju. Minęło 5 miesięcy. I dalej się nie całowałam :). Kliknęłam w topik, myśląc, że go załozyła taka sama bidula jak ja, a to mój ;];];]

tak samo jak autorka myslalam, ale majac 15-16lat ,,nigdy sie nie calowalam, a mam juz tyle lat'' bardzo szybko sie to zmienilo. czekaj przyjdzie czas i na ciebie;)

Gość podpisze sie
ja tez kliknelam bo myslalam ze to jakis nowy topik :P dopiero kiedy czytalam swoje wypowiedzi przypomnialo mi sie ze to przeciez moje slowa hehe :P P.S. u mnie tez bez zmian heh...