Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieodpowiedzialna20latka

Aborcja- w 2 tygodniu ciąży

Polecane posty

Gość i nic się nie przejmuj
zawsze tak było od niepamiętnych czasów, jak się wpadło to się usuwało. Dopóki nie doszli do władzy jacyś poyebańce, by wprowadzac zakazy, aby ginekolodzy brali więcej kasy za skrobankę i nic więcej.

Gość kazaar
witam ja tez mam podobny problem ale moja sytuacja jesy inna sypiam z facetem od 7 lat ale z nim nie jestem , 2 lata temu wyszlam za maz za innego choc wiem ze kocham tamtego, ale wiedzialam ze nie mamy szans na to by byc razem on od dawna ma zone odkad go poznalam i nigdy by ich nie zostawil,a tez bym nie chciala tego.Moj maz wyjecjal za granice i zaszlkam w ciaze z tamtym i nie mam wyjscia musze usunac te ciaze ze wzgledu na juz 2 rodziny nie chce by ktos cierpial wystarczy ze ja tak dlugi czas cierpie....rozumiem cie i uwarzam ze slusznie postapilas

Gość sysia20
mam pytanie jestem w 3 tygodiu ciazy bylam u lekarza zrobil mi usg zarodek ma 6 mm jednak chce usunac ciaze czy to boli jak wyglada aborcja w tym tyg

Gość Nieodpowiedzialna20latka
witam cie goraco! Jestem w drugim tygodniu w ciazy z chlopakiem z ktorym juz jestem 2 lata nie zyjemy razem chce usunac ciaze bo wiem ze nie stac nas na to zeby dziecko utzrymywac i z braku czasu czytałam na internecie ze mozna tylko usunac zabiegiem we wrocławiu i jeden zabieg kosztuje 3000zł a trzeba zrobic trzy wiec wychodzi razem 9000zł czy istnieje jakas inna mozliwosc usuniecia ciazy. Nie to ze ja nie chce miec dzsiecka bo chce bardzo ale nie teraz pojechalismy z chlopakiem do kolezanki na urodziny i zesmy sie zabezpieczyli no ale prezerwatywa pekła no i własnie tak sytuacja wygląda. Dziekuję pozdrawiam

wiek ciazy liczy sie od poczatku cyklu, pozatym jezeli pecherzyk jest widoczny to ciaza jak nic ma juz 6 tygodni

Gość Krojcus
Witam Jestem nowy w tym temacie ale potrzebuje pomocy od Nieodpowiedzialna20latka. Zrobiliśmy niepotrzebną przerwę w związku i moja dziewczyna zaszła w ciąże z innym. Pomocy

Witam. Mam 19 lat i jestem w 2 tyg ciąży. Robiłam test już dwukrotnie i wyszedł pozytywny. Pojawiła się jedna pełna kreska i druga mało widoczna. Mam mimo tego duże wątpliwości co do ciąży. Dlatego może któraś z Was miała taką sytuację.? i mogłaby mi stwierdzić co w takiej sytuacji zrobic? Hm.. no i jeszcze co do tej ciąży to ona jest nie planowana. Nie jestem w stanie mieć teraz dziecko, ponieważ sama jestem ciężko chora. ;// no i chciałabym usunąć ten pęcherzyk (czy zarodek). Dużo czytałam na ten temat w internecie. Znalazłam możliwość usunięcia ciąży poprzez tabletki wczesnoporonne mifepristone i misoprostol. Czy któraś z Was spotkała się z taką aborcją? I jak to wszystko wygląda? Czy mam 100% że po 2 tyg ciąża zostanie usunięta.? Proszę o szybkie wypowiedzi i na temat.

dodam jeszcze, że mam częste bóle brzucha tak jakby nadchodził okres... i pojawia się gęsty śluz..od zapłodnienia minęło równe 2 tyg..

Gość tak i owaka
pierwsze słyszę o czymś takim jak drugi tydzien ciąży! cos takiego nie istnieje!! nie ma opcji zeby wykryc ciąże w drugim tygodniu!

no wiesz ja tez wyczytałam sie duzo na ten temat i tez słyszałam że w 2 tyg nie można sie dowiedziec czy sie jest w ciąży czy nie... no ale od zaplodnienia napewno minęło 2 tyg. no i wczoraj robiłam 2 testy jeden rano drugi wieczorem i pozytywny.. no tylko te kreski takie dziwne bo jedna pełna druga strasznie słaba..;/ okres zawsze mam co miesiąc w połowie miesiąca.. ale tym razem spóźnia mi się już ponad tydzien no i te testy wychodzą że jestem w ciąży,....;/

witam wszystkim mam 21 lat jestem w 7 tygodniu ciazy. mylicie sie jesli myslicie ze ciaze mozna wykazac dopiero w 7 czy 8 miesiacu ciazy. u mnie wykazano ja w 4. niestety jeszcze nie jestem gotowa na dziecko dlatego za 2 tyg mam wizyte na usuniecie. serce u dziecka bije dopiero w 5 miesiacu wiec srednio mam wyrzuty sumienia bo w 7 tygodniu nic jeszcze nie widac jest to malutka kropelka krwi uwierzcie sama widzialam dzis na ekranie podczas badania zarodek ma dopiero 1cm.

Gość źle postąpiłam
ja też była zawsze ostrożna aż pewnego razu się to żądażyło i teraz mam kłopoty jestem w 2 tygodniu ciąży jak mogę to usunąć pomóżcie mi.

Gość 14 letnia dziewczynka
Mam 14 lat I jestem w 2 tyg ciazy przez palec... Na ktorym byla s****a jak mam usumac to dziecko bo ono bedzie chore pomocyy !zz

Gość gość
napisz do mnie na e-mail pliiisss monikadud.92@wp.pl czekamm proszeeee

Gość Nieodpowiedzialna20latk
Już dokonałam aborcji :o

Gość gość
W 2 tygodniu nie robi się żadnych zabiegów - czytaj aborcji!! Można przyjąć od razu po stosunku tabletkę tuz po działającą do 48h. Jeżeli to przegapisz to zostaje czekać, że nie zaszłaś w ciążę. Gdy po 4 tygodniach dalej nie ma okresu i robisz pozytywny test ciążowy zostaje tylko jedna bezpieczna i dosyć tania opcja czyli aborcja farmakologiczna polecam zadzwonić pod ten numer 883125454 tam zostaniesz dokładnie poinformowana jak szybko i bezpiecznie oraz co najważniejsze bezinwazyjnie przejść kuracje. Powodzenia.

Gość MartusKa132
ja robilam na slasku tabletkami u ginekologa sprawdz moze pomoze nei wiem czy wciaz dzaiala adam.ginekolog. małpa o2.pl

Gość gość
Witam potrzebuje pomocy mam męża i trójkę dzieci z nim ale od pół roku spotykam sie z kolegą cos nas przyciągnelo do siebie z mężem nie układa nam się juz o roku ciągle klutnie juz czasami ma dosyc i może dlatego spotykam sie z kolego ale teraz mam taki problem ze jestem w ciąży z kolegą w drugim tygodniu ciozy potrzebuje pomocy musze usunąć przeciez nie powiem mężowi ze jestem w ciąży pomocy może jakies tabletki niestac mnie na nic pomocy nie daje rady jestem zalamana

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780