Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fenotyp

Co robić gdy dowiedziałem się 100 proc. ze nie jestem ojcem mojej córeczki

Polecane posty

Nasze dziecko ma 5 lat. Dzis dowiedziałem się że na 100% nie jestem jej ojcem. C orobić, czy dziecko zrozumie w takim wieku, że nie jest de facto moje.:(

Gość chyba zbyt surowo
robiłeś badania ?

Gość gdzie jest moj laptop
prawdziwy chyba powinien alimenty placic, corka nie zawinila, chyba nie przestaniesz jej kochac, a mamuska coz, jak corka sie dowie to chyba wystarczajaco zbeszta ja to psychicznie

Gość Piotruś Ban yeshtche w pratzy
Możesz się z tego wymiksować bez płacenia alimentów

Gość ferv
a Ty będziesz w stanie tak nagle zerwać więzi z dzieckiem? Dziecko nie zrozumie, bo do tej pory Ty byłeś jego tatą....a co zamierza zrobić mama?

ban koorva jak ty cos powiesz 😠 nie masz pojecia o czyms to zamknij jape, a nie chlap ozorem na prawo i lewo

Gość ferv
"Możesz się z tego wymiksować bez płacenia alimentów " Żałosne. Masz 15 lat, że takie rady dajesz? W dupę sobie wsadź takie rady.

Gość a musisz coś robić
? czy to jest aż tak ważne w zyciu? najważniejsze? przez 5 lat miałeś córeczkę a teraz jej nie ma? dasz sobie z tym radę? spłodziłeś czy nie, jesteś jej tatą postępowanie matki twójej córeczki pozostawię bez komentarza, zwłaszcza, że nie podajesz szczegółów - sam je najlepiej osądzisz

Gość ja sie nie dziwie....
kto by chcial wychowywac i lozyc na cudzego bachora :O

Gość fdsfsdfsdf
kurwe za dzwi ..

Gość tak szczerze
a po co chcesz dziecko informowac o tym fakcie?

Gość Piotruś Ban yeshtche v pratzy
Właśnie mam dobre pojęcie w temacie i jak by chciał to będzie miał dobry argument w sądzie :classic_cool:

Gość Mnich Becikański
Kochasz ją? To bądź dalej ojcem. Jak dorośnie, to jej możesz powiedzieć. Są dwa rodzaje ojców: biologiczny i ten który naprawdę wychowuje i obdaża ojcowską miłością dziecko.

dziecko nie jest niczemu winne, to zalezy czy kochasz dziecko i czy chcesz dalej uznawac je za swoje?

Gość Piotruś Ban yeshtche v pratzy
Pamiętaj że to bachor innego faceta w ty mu go wychowujesz jak jeleń za własne pieniądze :o Czy może być gorzej? Nie wydaje mi się :classic_cool: Podejmij odpowiednie kroki prawne

to nie jest bachor tylko dziecko niczemu nie winne. byle kto wlazi na to forum i pieerdoli głupoty. moze ciebie matka nie chciała bos taki głupi, co?

Gość gtyt
raczej trudno będzie mu sie wymiksować z alimetów, jak juz raz uznała dziecko za swoje to potem dla sadu nie ma znaczenia ze nie jest biologicznym ojcem, bo liczy się dla sądu dobro dziecka a to dziecko uważa go za ojca

Gość gdzie jest moj laptop
Piotrus popierdolilo Ci sie, to nie On ma alimenty do placenia, a ten co zerznal kurwe, z ktora autor mieszka 🖐️

piotrus mowisz ze wiesz cos w tym temacie.. czyli zona cie walnela w rogi?? teraz piszesz glupoty na forum, zeby odreagowac :O

Gość dziecko nie zrozumie...
ale czemu Ty masz cierpiec i tracic pieniadze na nie swoje?? Niech sie matka martwi...

ban jestes zalosny, to ze tobie sie w zyciu nie powiodlo i jedyna wartosc maja dla ciebie pieniadze nie oznacza, ze inni sa tacy jak ty

Gość Piotruś Ban yeshtche v pratzy.
Może w każdej chwili złozyć pozew o zaprzeczenie ojcostwa, do czego gorąco namawiam - jak najszybciej.

Gość zgadzam sie z a-maj
gdybym byla facetem to po pieciu latach nie umialabym sie od dziecka odsunac. odejsc od matki owszem, ale nie mozna przestac byc ojcem.

Gość niestety takie prawo mamy
ze Cie baba wkrecila i bedziesz musial placic... Oszustka jedna...

Gość gretgetrg
Upewnij się poprzez badania genetyczne. A potem walcz żeby prawo i ta wywłoka która ci cudze dziecko wmawia (o ile to prawda) nie zrobiło cię w wała. Nie daj sobie wmówić że masz obowiązek troszczyć się o obce dziecko.

Gość Mnich Becikański
Piotruś Ban yeshtche v pratzy - Piotruś Ban jestes debilem. Ale to wszyscy wiedzą. Dlaczego żona się z tobą rozwiodła? Nie mogła znieść debila?