Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fenotyp

Co robić gdy dowiedziałem się 100 proc. ze nie jestem ojcem mojej córeczki

Polecane posty

Gość w mysl tego co pisza niektorzy
nie powinno byc adopcji"bo to cudze bachory". Facet tez nie powinien sie zenic z kobieta z dzieckiem. Ale faceci sa rozni na szczescie. Jak to co robic? Kochac dalej, bo chyba sie przez 5 lat to dziecko kochalo. Kocha sie czlowieka a nie swoje ambicje.

Gość Fenotyp sam zeżryj ten tort
będzie jednego idiote mniej na tym świecie

Gość Piotruś Ban reaaaallll
:D

Gość aaaaaaaaaaaaaal
w mysl tego co pisza niektorzy ---> Jak Ty nie widzisz roznicy miedzy adopcja albo zwiazaniem sie z kobieta z dzieckiem (i jedno i drugie jest swiadoma decyzja), a puszczeniem sie zdziry z obcym gachem to gratuluje 🖐️ :O

Gość do fenotyp
mam nadzieje, ze to prowokacja, to co piszesz jest karalne :o

Gość cylek
Problem bezpłodności. Ona chce mieć dziecko należy jej się i Tobie. To walka też jej emocji. Nie miałbyś szans i tak by od Ciebie odeszła bo jesteś bezpłodny. Mężczyźni umierają szybciej a kobietą nikt się nie zajmie potem na starość. Są postrzegane i traktowane gorzej. Kościół zabrania ślubom impotentom mężczyznom.Ona nie miała wyboru. Chyba ze życzyłbyś jej śmierci w samotności na starość. A po drugie jak ty nie mogłeś to ona mogła coś w tej sprawie zrobić niestety. Uważam ,że to co zrobiła nie jest wybaczalne . Powinieneś się nie żenić albo odejść wiedząc że biologia jest silna i każdy walczy o przetrwanie. Mało jest Matek Teresek, Maximilianów Kolbe. Zakonnic w związku. Miała prawo kobiece. Czy Ty masz prawo zabijać ją za życia w cierpieniu bez dziecka? Co byś zrobił na jej miejscu? Nie chce rozwodu z Tobą. Wróciła do Ciebie.Może Cię kocha a ty ją nadal też. Była głupia bo Cię skrzywdziła. Nie wiem czy wybaczysz? To jest straszne ale i tak Cię podziwiam że wytrzymujesz masz prawo separacji. Separacja będzie dobra dla dziecka i dla was. Ale zostań z żoną. Mała musi od was obojga usłyszeć dwie racje tą o Tobie żeś impotent a matka że głupia ale chciała dać życie krzywdząc nieświadomie wszystkich.Zastanawia mnie jedno dlaczego on Cię skrzywdziła nie miała wyczucia skrzywdzenia - konsekwencji. Może naprawdę w dobrej wierze to robiła poświęciła się? Żona źle zrobiła może adopcja byłaby lepsza dla was.A tak to mi was szkoda. Niepłodność to choroba umysłu, ciała i ducha niestety obejmuje najbliższych kochających osób i nie pozwala czekać na rozsądek. Separacja? Albo odejdź od niej. Albo zostań to będzie rodzina " zrekonstruowana". Ja mam podobny dylemat.Trochę zazdroszczę córeczki bo my nie mamy nikogo tylko siebie. Ja nie mam i mąż impotent. Ja nie żyję nie pracuję emocjonalnie jestem wrakiem i daję z siebie aby z nim być, on pracuje. Ale na starość będzie puste łóżko po nim i ja stara kobieta samotna niesprawna. Taki mam los od męża. Niby córka ale może poda Ci szklanke wody. Czy Cię to uspokoi -nie wiem? Separacje. Przyjaciel, brat córki. Ale nie musisz jej kochać. Ona o tym pewnie wie. Zostaw to matce. Ale córka i żona muszą wiedzieć że to złe. I tak wyjdzie na jaw. Zła sytuacja. Masz prawo powiedzieć swoje. Nie ,że one są złe ale sytuacja. W sumie tak czy siak jesteś facet w domu. Może daj ten mój list. Ale lepiej jak emocjami powiesz wszystko a potem separacja i wyprowadzka. Prawda wasza. Separacja bo będziecie się męczyć psychicznie chyba że córka skończy X lat i się wyprowadzi wtedy wrócisz do żony. Twoja choroba też nie jest Twoja winą.Jej winą jest że Cię skrzywdziła. Ale powiedz jej to! Może zostań. Czasami wyjeżdżaj na ryby, z kolegami wyjdź, kup sobie aparat fotograficzny, jakieś kursy. Ale rozmowa musi być bo dziecko powinno wiedzieć nie być okłamywane bo później to będzie ją bardziej bolało a tak będzie wiedziała o co chodzi i zrozumie.Tak będzie dla was zdrowiej.Jeśli może być jeszcze jako tako zdrowo. A ona dowie się co jest niewłaściwe. W rodzinach bywa różnie. Może poszuka ojca biologicznego-możesz ją adoptować. Możesz się rozwieść ale stracisz żone a ona Ciebie. Powiem, że ja bym nie chciała bezpłodnego męża. Ani takiej sytuacji żony i jej decyzji.Co jej mogłeś dać? Się dobraliście kurcze.Nie wolno było brać ślubu. Cholerka. Życzę powodzenia.

Fonotyp---> zgadzam się w 100% z Mnichem i Kuraiko. Ze swoim małżenstwem mozesz zrobić co tylko ci sie podoba. Ale nie krzywdź tego biednego dziecka!! Przez 5 lat byles najwazniejszym męzczyzną dla malutkiej córeczki. Co z tego, że to nie twoje dziecko? Sam napisales, ze je kochasz, a ono na pewno kocha ciebie. Przemyśl to jeszcze.