Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Dzień Dobry Bardzo!!!! Ja spiesze tym momencie na egzamin z gramatyki kontrastywnej tzrymajcie kciuki. Ja etz sie podpisuje po kciuki za malucha dla irrenki Impressive no fach schrupałabym

ale wczoraj tu stron naskrobalyście:-P Bejszusz a masz pewnosc,ze ten koles nie jest żonaty,ani nic?w koncu poznalas go na necie???? Zawsze Obca trzymam kciuki;) Ja sie okropnie wczoraj czulam....domyślcie sie czemu:-P A potem na paznokciach bylam wiec pozno w domku bylam:-D Do tego poderwalam takiego mena:-P Patrzcie: http://z.about.com/d/movies/1/0/3/n/R/twilight2008comiccon6.jpg

sexy takiego mena poderwałaś?? to gdzie Ty byłaś na tych pazurkach, w Hoolywood??? :D

Tia Irrenka:-D Dokladnie tak,dlatego tak długo mnie nie było....a wiecie jak ten men jest dobry w "te klocki":-D :-P mówie Wam...:-D

Sexy lady ukradne ci go..aż mnie ochota wzieła jak go zobaczyłam:p heheh uwielbiam taka urode mniam mniam:D ;) a tak przy okazji ile bierzesz za pazurki , jakas znajoma ci robi?:) gadaj co z tym supermanem wczoraj robiłaś??:Dhaha;) Zawsze obca 3 mam kciuki:)dasz rade napewno!

sexy co Ty kombinujesz?? urojenia masz?? :P he he he widac, ze sie nie wyspałaś ;) ale teraz jak sie zrobiłas na bóstwo to tylko leć i zarywaj

kolezanka mi robi żelowe tipsy za 40zl:) a co moglam robic z takim przystojniakiem?:-P No pomyślcie dziewuszki:-D

hehehe sexy pewnie dałaś się zaprosic na kawę:) ale to na serio takiego poderwałaś?:p opisuj co dalej? hmmm a co chcesz powiedzieć że jest dobry w te klocki:) szybciutko szybciutko?:P

zawsze obca jak wrócisz to napisz jak Ci poszło i co Ty w ogóle studiujesz?? filologię polską?? impressve Ty co taka spragniona szczegółów :)

Sexy..nie no myslalam ze naprawde takiego spotkalas:D haha oże sz ty !! takich to ze świeczka szukać:( Impressive żartowałam;)

wcieło Was?? własnie na GG ścigam Anulke, zeby do nas wróciła na forum, bo jej wieki nie było :)

MAM DOSYC WSZYSTKIEGO:(:(mój eks zerwał z laską dla której mnie zostawił teraz ma drugą młodą......mam dosyc wszystkiego...czy ta ksiązka dlaczego mężczyzni kochają zołzy jest dobra pomoze uwolnic mi się od nich wszystkich i zyć nie myslec o nich jacy to swinie sa ehhhhhhh ide do pracy:(

Czesc kochane:) Ja tez sie nie wyspałam bo nie soałam całą noc... tak się bałam że nie mogłam zasnac... wczoraj o 23.30 leże sobie Z moim i czytamy ksiązke i nagle slyszymy jak ktos woła pomoc... to my szybko na balkon a tam jakis kols uciekal a za nim samochod... kuzwa zaraz koles zwial w zboze mojego sasiada to ten z auta wysiadl i wola do niego ze zobaczy ze go jeszcze do lasu wywiezie... i kuzwa tak sie zdenerwowalam ze nie moglam spac.... Sexy lady>> żelowe mówisz?? ja to akrylem robie;)

luka przeczytac nie zaszkodzi... masz ksiązke na mailu?? Unitra no to niezła jazda!!!! nie dziwe sie, ze ci to spac nie dawało, ale żeby całą nocke zarwać :o ja też zazwyczaj akryle robie, ale wole naturalne, bo mi wtedy mąz nie smęci na ich temat ;)

Unitra --->Chyba nie czytaliście razem ,, dlaczego mezczyzni kochaja zołzy\'\':D hehe Luko ------>kochana zapomnij o eks , odradzam ci interesowanie się nim , niech robi co chce...juz nie jest twoj i to bardzo dobrze ,jest nie wart ciebie.Znajdziesz kogoś lepszego. Szukasz lekturki by zapomniec o nim , mi pomogło , ale zołzę tez przeczytaj! A ksiazke ktora ci polecam to,,Związek od-nowa. Pozbądź się bagażu emocjonalnego i przygotuj się na miłość życia\'\' rewelka! I tez polecam ,,Diablica w łóżku\'\' ( nie o seksie) tylko cos podobnego do zołzy:p zresztą dziewuszki jak macie słabość do czytania tego typu książek jak ja ,polecam księgarnie www.sensus.pl ZAPRASZAM:)

irrenka a tipsy nie wylatują , bo jestem zapracowana kobita , we mnie lenia rzadko spotkać;) chciałbym raz skusić sie na zrobienie pazurków :p

impressive akryle sa mocniejsze niz żele ja miałam poslubie długawe nawet i w nich po tatrach smigałam :D więc jak dobrze zrobione to niec nie ma prawa odpaść ;)

ja wlasnie bylam załatwic cos na miescie...masakra parnota w kit,ale chmura jest wiec pewnie zaraz sypnie grad i bedzie burza:-D ja miesiac temu zdjelam te żelowe,bo chcialam troche dac \"odpocząć\" swoim paznokciom....ale załozylam znowu,poniewaz swoje mam bardzo słabe,ciagle mi się łamią,nigdy nie moge zapuscic,wiec co jakis czas robie żelowe i francuski manicure:-D Jak to bosko wygląda;) luka,a czemu Ty kuźwa myslisz o eks?zerwa z laska dla ktorej Ci rzucil?no to widzisz co to za debil:-P Skoro widac gołym okiem ,ze to jakis babiarz i dzieciak to po co sobie nim głowe zawracac?:-P nie szkoda Ci czasu na rozmyslnie o nim?Bo mi by było:) Nie myśl o nim i zacznij mysleć pozytywnie!!!!Ja tez kiedys byłam w takim stanie,ale kochane dziewczynki tutaj otworzyły mi oczy i zaczelam zupelnie inaczej myslec i patrzec na świat;)więc i Ty masz tak zrobic,bo jak nie to dostaniesz duzzzzzzego kopa w tyłeczek i wylecisz stąd:-D :-P

sexy wojowniczko :) jak chcesz zapuscić pazurki to kup sobie capivit a+e bedą mocniejsze!!!!!!

francuski manicure jest piękny , bardzo lubie miec na nóżkach ale ja bardzo bym chciala tez na rączkach...tylko mam jedną wadę:O obgryzam paznokcie bo jestem na tle nerwowym i probuje na wszystkie sposoby przestac z obgryzaniem ale nie umiem:O moze po obronie uspokoje sie i zapuszcze eh! Hehe sexy :D ulalala!

Gość zołzy górą
zołzowanie zawsze dziala :)

irrenka> Ale ty sobie sama robisz czy chodzisz gdzies robic?? bo ja to sobie sama robie;) taka jestem zdolna:P:P akryle sa o wiele mocniejsze bo żele szybciej pekaja i jest to ogolnie slabszy material... Dlateo ja robie żele co prawda trwa to dłuzej i sa trudniejsze do zrobienia ale za to dluzej trzymaja;)