Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Jak wyglądały początki KAFETERII??

Polecane posty

Ktoś może jest tu od samego początku?? Albo wie?? Jaki był pierwszy wpis?? Jaki topik?? Pierwsi użytkownicy?? Czy kafe wyglądała tak samo?? Wyobrażacie sobie czystą stronę, bez żadnych tematów?? Albo z kilkoma na samej górze?? Jak w ogóle zaczęli się schodzić ludzie?? Jak Wy się tu znaleźliście?? Pogadamy o tym??

Gość nie smęć
:p

Gość kafe jest jak wszechświat-
---- nikt nie wie skad się tak naprawdę wziął , dokąd zmierza i jak skończy :classic_cool:

Gość gdzies kiedys mialam
screena jak wygladala pierwsza wersja tego forum ale gdzies wcielo :P

Gość chineczkajoł
tez jestem ciekawa:) ja trafiłam na kafe szukając czegos o nadmiernej potliwosci przez google, hihi

ja wiem tylko jaki byl moj pocztek na kafe a stało sie to wtedy kiedy bylam bezrobotna i mialam za duzo wolego czasu i tak moj zwiazek z kafe trwa juz 2 lata ale na szczescie mam teraz prace ;-)

.... na początku był CHAOS :P:P:P ...i tak już zostało...

Gość chineczkajoł
haha, który to był rok?

Iftar super :) Właśnie się zaczęłam zastanawiać, czy nie pamiętam czegoś takiego... Ale może mi się wydawać :) Kiedy to było?? Bo nie ma roku przy dacie :)

popatrzcie sobie na tematy w dyskusji ogólnej - tak naprawdę NIC się nie zmieniło!!!! ciągle od lat to samo: krzywy penis - problem, nie mam orgazmu, objawy ciąży.....

Anyżówka też na to zwróciłam uwagę :) Z jednej strony nic dziwnego, bo przecież nie mówimy tu o pięćdziesięciu latach istnienia... Ale z drugiej to znaczy, że kafe od początku jest taka sama, nic się tu nie dzieje, po prostu nuda... Ciągle te same tematy, te same pytania, te same odpowiedzi. Ale jakoś podszywów i prowokacji nie zauważyłam, choć za bardzo się nie wczytywałam...

Ej, nie ma erotycznego :/ Buu... A chciałam poczytać, myślałam, że będzie sensowniejsze, niż te bzdury, co teraz wypisują...

rzeczywiście nie ma erotycznego.. to jednak musi być starsze, niż ja pamiętam, bo jak ja zaczęłam, to erotyczny był już na 100%. to może być ok. 2002 roku. ja byłam na kafe już chyba w 2003 albo góra w 2004.

Gość JA JESTEM TU OD 2002 ROKU
i te tematy weszły na kafe jakis czas poźniej , wiec myślę ze ta strona ma góra 4-5 lat

czyli dobrze pamiętam ;)

Nieźle :) Ale czy mi się wydaje, czy temat "Czy chcemy i możemy pomóc" to ten sam, co dalej tutaj jest?? Bo tego co się pojawia teraz jakoś nie mogę znaleźć, a tytuł jest identyczny :) No i liczba wpisów jest już pięciocyfrowa, więc chyba całkiem możliwe :) http://web.archive.org/web/20030428132012/f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=19870

tak desiree---------> dokładnie ten sam, załozony przez osobnika o nicku Kundel ;)

o, jest też "depilacja intymna" autorstwa Puissance w polecanych - dopiero 158 opinii :D ten temat był dłuugo na topie :)

Gość niektóre z tych tematów wciąż
BTW, a ja znam nick Brańskiego z forum.o2.pl - poważnie, kiedyś tam pisał osobiście, jak portal był jeszcze mały i kameralny. Kto poda ten nick, ten w nagrodę otrzyma OzP od dowolnie wybranej przez siebie forumowiczki ;)