Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Jak wyglądały początki KAFETERII??

Polecane posty

Gość innins
ale ładne było, te kolorowe ikonki ... bardziej mi sie podobało wczesniej,pamietam jak uczyłam sie robić buźki :)

Teraz też codziennie ktoś się uczy robić buźki, bo cały czas pojawia się temat "Jak się robi te kwiatki i uśmiechy?" :)

a pamiętacie epokę k l o t z - a ?? teraz jak się probuje napisać to słowo, to wychodzi "niedozwolona operacja"!! :D

Gość balantajsa
ja pamietam jak koczowałem najpierw na forum o2 ale tam zrobiła się chamówa 100 razy mocniejsza niż tutaj za czasów k l o t z a :) I tak tu trafiłem i pamietam już nową scen erię

No oczywiście, to całkiem niedawno było :) Zresztą tzytzki też nie wchodziło, ale chyba odpuścili z tym :)

Gość kickic
Kafeteria - Reklama - Redakcja © 1999-2002 MediaOne Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrze�one.

tzytzki to było tylko chwilowe hasełko, w porównaniu z k l o t z e m. era k l o t z a na klatę trwała o wiele dłużej i była podbudowana o wiele głębszą filozofią. a potem pojawił się wątek ze zdjęciem nagrobka, na którym było napisane K l o t z... był też swoją drogą słynny obciąg z połykiem - dawno też nie widziany :)

Gość na poczatku byl myrevin
:D