Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwd

chce któraś porozmawiac, tak na osobności?

Polecane posty

Gość wwd

powymieniac sie problemami, znaleźć w dwójke rozwiazanie?? mam doła, a nie mam z kim porozmawiać:(

Gość ja się boje
ja 🖐️

Gość wwd
moje gg - 7773389:)

Napisz ogólnie, jakie masz problemy, bo w ciemno nie będę się pchać, jeśli nie będę miała o Twoim problemie pojęcia...

Gość ZDOLOWANA83
a ja mam dzis takiego dola ze najlepiej to chce sie zabic i przestac juz meczyc sie z zyciem

Gość wwd
nie tylko chodzi o mój problem, bo tutaj nic sie chyba zrobic nie da:O Ale mogłabym posłuchac Waszych, moze by Wam ulżyło, może znalazły byśmy rozwiązanie??

Gość Rafaello rocznik 1987
wwd : z każdego problemu jest wyjście. !!!!!!!!!!!!!! Tylko trzeba uwierzyć w to i odpowiednio się do tego zabrać. Gadaj co t oza problem a zobaczysz jak w mgnieniu oka problem zniknie. Ja mam sposób na wszystko. Jeśli się tu wstydzisz o tym pisac to mogę na gg.

Gość spokojnie to tylko zycie
no wiesz mojego nie da sie rozwiązać musze sama mialam liste ksiązek dla mojej cory dalam pani w księgarni ona wydala mi ksiązki oczywiście slepo zaufałam po tygodniu mamrotania cory że to zle ksiązki wziełam od jej kolezanki porownac i faktycznie nie te zwrocić się nie da zamienic tez bo nie mam paragonu musze kupić następne .......roziązanie prosteale ile mnie to nerwow kosztowało pomijając pieniądze