Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniewiemjakinickwymyslec

najpierw wypytywal o przeszlosc a teraz stroi fochy

Polecane posty

Moj facet ciagle, z uporem maniaka wypytywal mnie o przeszlosc sexualna, najpierw go zbywalam w koncu opowiedzialam, co mi tam, wiele nie mam na sumieniu. Teraz on sie boczy, opowiada jakies glupoty o duzym przebiegu itp. Czy to normalne u faceta 28 lat? Co do mojej przeszlosci, mialam meza, 3 powazne zwiazki i 3 krotkie epizody wtedy gdy nie bylam w zwiazku. Czy popelnilam jakies przestepstwo?? Moglam mu jednak nie mowic, myslalam ze potraktuje to normalnie, skoro sam ciagle nawija o jakichs laskach :(

Gość dsfsd
"jakies glupoty o duzym przebiegu " wcale nie glupoty :P

Gość Jakomuzykant20
nie przejmuj się...

Gość panna stara
to ile Ty masz lat?:)

no sorry, jak mi z facetami nie wychodzilo to mialam sie zamartwiac i robic 5letnie okresy abstynencji zeby nie miec zbyt "duzego przebiegu?" :(

Gość dsfsd
no sorry, ale tak

30 lat mam, 4 lata bylam mezatka.

>no sorry, ale tak a po co pytam sie? nikogo nie zdradzilam, nikogo nie skrzywdzilam. Nie wiedzialam ze sex to taki grzech :(

Gość a on to co
prawiczek? :O

Gość nic nie mow kurcze
mój facet ,gdy sie klocimy ciagle pierdzieli,ze sexilam sie z bylymi....porazka;/ A On sam mial tyle panienek,ze tragedia.... Oczywiscie nie wiem ile,bo nie obchodzi mnie to,jaką On mial przeszlosc sexualną. Kuzwa no zyje sie przyszloscia i terazniejszoscia ,a nie patrzy sie w tył! Błedow sie nie poprawi chociaz by sie nie wiem jak chciało. Tez zaluje ,ze mu wszystko powiedzialam,a chcialam byc szczera .

jumijumi -> no niby mial mniej kobiet niz ja facetow ale czy to takie wazne?? okazuje sie ze dla niego tak, z tego moze wyniknac niezla heca, obrazil sie na mnie. Jednak nie warto byc uczciwa.

Gość nic nie mow kurcze
Tak,chyba nie warto byc uczciwym kuwa mać!

Gość panna stara
eee no to znowu nie taki straszny "przebieg" :) no to jak miał mniej lasek to na pewno jest zazdrosny albo sobie wyobrazał ze sypiałas tylko z męzem i teraz musi sie oswoic :)

Gość wwwwwwwwwwwwwrty
bo widzisz kazdy facet chce by kobieta była od poczatku do konca jego, czyli pierwsza i ostatnia, a ty nie dosc ze taka nie jestes to tych poprzedników było duzo

Gość anais nin
daj sobie z nim spokój. fochy to może strzelać rozhisteryzowana 16stka, a nie facet. jak na 30 latkę. to z taka przeszłością powinnaś zostać kanonizowana

Gość Jakomuzykant20
Przestańcie ją krytykowac... każdy ma prawo, aby korzystać z życia...

Gość dsfsd
tu nie chodzi o zazdrosc a raczej o to, ze "przebieg swiadczy o podejsciu do seksu. btw Plus za szczerosc.

Gość dsfsd
kazdy ma prawo korzystac z zycia, ale nie kazdy musi sie z taka osoba potem wiazac

Gość ożesz koorva
Wiesz gdyby moj facet mial takie problemy to bym mu jasno i wyraznie powiedziala ze jak dla niego mój przebieg stanowi taki problem to niech spierdala i bedzie mial o jeden problem mniej. Wkurza mnie jak faceci tak sie zachowują. Oboje jestescie dorsli kazdy z was mial jakies zycie erotyczne ale to bylo wczesniej. Co to za roznica czy spalas z 1 czy z 10 - przeciez nawet z 1 mozna robic takie rzeczy ze tych 10 by sie pogubilo. Facet to prostak i jakis kaleka umysłowy u mnie po takiej akcji zostalby skreslony. Nie potrzebowalabym dzieciaka do nianczenia i jeszcze przy kazdej mozliwej okazji wypominalby mi ze mialam 6 czy ilus tam facetow. Co to kooorwa mialo by byc? Dla mnie to niedojrzaly kretyn i emocjonalny popapraniec ktory na samo wejscie do domu po takiej akcji dostaje w ryja a ciuchy lecą przez okno .

Gość panna stara
a skąd wiesz ze nie chodzi o zazdrosc? facet któy wie ze jego dziewczyna ma większy "przebieg" od niego naprawde moze byc zazdrosny. No ale podejscie do seksu tez moze byc powodem chociaz mi się nie wydaje zeby faceci tak bardzo dbali o podejscie do seksu...no ale nie wiem facetem nie jestem

Gość ożesz koorva
a i jeszcze jedno bo nie wiem czy zauwazylas ale w jego ustach te slowa o przebiegu zapene zabrzmialy tak jak by ci powiedzial jestes zwykla dziwką! Idiota. Pogon go w piz.... nie chce byc z kobietą z przeszłością to niech sobie znajdzie taką bez przeszłosci przeciz nikt mu nie kazal sie z tobą wiązac.

> tu nie chodzi o zazdrosc a raczej o to, ze "przebieg swiadczy o podejsciu do seksu. no wlasnie moim zdaniem mam calkiem zdrowe podejscie do sexu. Moj facet wydawalo mi sie ze tez ma, niestety chyba tylko w jedna strone :(

> Co to kooorwa mialo by byc? Dla mnie to niedojrzaly kretyn i emocjonalny popapraniec ktory na samo wejscie do domu po takiej akcji dostaje w ryja a ciuchy lecą przez okno . chyba pokaze mu ten tekst hi hi. dzieki za wsparcie. Tak myslalam ze to z nim jest cos nie tak. Bo widzisz, on niby w zartach mowi o tym "przebiegu" itp, ale ja go troche znam - niby zartuje ale widze ze on na serio ma z tym problem. Tylko po co pytal w takim razie??

Gość ożesz koorva
teraz w zartach mowi i za pol roku dostaniesz w łeb przy pierwszej lepszej okazji i jeszcze zwyzywa cie od dziwek. Jak mu sie niepodoba to niech wypier... i tyle powiedz mu wyraznie ze nie zyczysz sobie takich zartow i jesli ma w ten sposob traktowac cie i twoją przeszlosc to niech zapomnie o waszej przyszlosci.

no powiem mu tak, bo jakos malo mnie smiesza te zarty. Swoja droga myslalam ze ten topic zostanie zdominowany przez Prawiczka i tym podobne oszolomy ktore wmowia mi, ze to ze mna cos nie w porzadku.

Gość lolka1
Moj byly facet w ten sam sposob mnie gnebil. Najpierw pytal, potem wypominal przy kazdej okazji. I drazyl, chcial znac kazdy szczegol, z kim, jak i czy bylo mi dobrze. Czulam sie zaszczuta, ale jako niedoswiadczone dziwcze odpowiadalam szczerze. Po latach tortur zmienilam faceta, obecny nie pyta o przeszlosc, ja nie wiem z iloma kobietami on byl i jest ok.

Gość mechaniczny Mordulec
sprzedam kobiete,wyruchaną w anal za 1000 zł kto kupi?

Gość annemarija
autorko- nic sie nei martw i nie przejmuj glupimi komentarzami tutaj :) ja mialam baardzo podobnie, facet wypytywal i wypytywal,jak maniak jakis, kiedy mu w koncu powiedzialam (4 przed nim), to nie mogl sie z tym pogodzic i w koncu odszedl ;) nie ma co mowic prawdy,dziewczyny; faceci sa ograniczeni - nastepnym razem sklamie :)