Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondhair.

OBCIĄĆ DŁUGIE WŁOSY. ?

Polecane posty

Gość blondhair.

mam długie, jasny blond włosy. Nie do pasa, ale dużo nie brakuje. Mam 17 lat. Taką fryzurę nosze od nie wiem kiedy. Nie są wycieniowane, mam grzywke na skos. ZNUDZIŁY mi się strasznie, aczkolwiek wiem, że dodają mi te włosy uroku, bo jednak włosy to dużo :) Szkoda mi ich a jednocześnie chciałabym coś zmienić, czuje się tak nijako. Są cienkie jednczoeśnie i bałabym sie wycieniować, że nic mi nie zostanie. Doradźcie coś fajnego. :(

Gość Kropeczkowa
nie scinaj calkiem:) bo bedziesz zalowac;p ewentualnie skroc;p

Gość blondhair.
całkiem nie, ale w sumie średnia długośc wygląda nijako no do łopatek. :(

Gość zdolna_fryzjerka
tylko nie obcinaj!! ooo nie! radzę ci je pocieniować na całej długości to doda im lekkości i puszystości i sprawi, ze będą się fajnie układać, radzę też zrobić pazurki po bokach, które będziesz podwijać do środka, grzywka na bok jest ok:) to tyle:)

Gość anais nin
możesz pocieniować,ale tylko jak sa gęste. ale obetnij je koniecznie. włosy do łopatekalbo do ramion też są długie. a takie strasznie długie to wyglądają okropnie. chcesz żeby ci się pomiędzy pośladkami zaczęły majtać?

Gość blondhair.
kiedyś załowałam, że wycieniowałam, pozatym mi ich cholernie szkoda, brakuje 5 cm do pasa. Są cienjkie, gdyby nie to, obcięłabym. Co mam powiedziec fryzjerce. moze wycieniować jakby cienkie warstwy? aby mi cos zostało na głowie?

Gość zdolna_fryzjerka
jeśli trafisz do dobrej fryzjerki to sporo Ci na tej głowie zostanie:) jeśli boisz się cieniowania to poproś ją może aby zrobiła ci coś takiego: cienką warstwe włosów pod spodem( najbliżej szyi) obcieła 2-3 cm bardziej niż warstwy z wierzchu głowy. będą one podnosić włosy z wierzchu i będzie się ich wydawać więcej. jednak nie radziłabym ich obcięcia bardziej niż do połowy pleców. włosy do łopatek czy ramion to włosy półdługie a nie długie:)

Gość sally solo
A trwala? tzn. bron boze "baranek"!!!! tylko takie leciutkie fale??? moze to bylaby wystarczajaca odmiana? jasne, falowane, dlugie wlosy wygladaja super :)

Gość nie obcinaj tylko
podetnij, zrób sobie lekkie fale... długie włosy są piękne i ostatnio rzadko spotykane, prawie wszystkie dziewczyny mają jakieś krótkie fryzurki i wyglądają jak klony.