Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamulinka

mialyscie tak ??

Polecane posty

Gość mamulinka

dziewczyny bardzo was prosze napiszcie czy zdarzylo sie wam ze test ciazowy wyszedl wam niegatywny a bylyscie jednak w ciazy? czy to mozliwe?? jesli zrobilam dzis popoludniu wyszedl negatywny to jesli zrobie z rana jutro kolejny to sa szanse ze wynik bedzie pozytywy??

Gość ożesz koorva
oczywiscie ze tak moze byc pod warunkiem ze jest to bardzo mloda ciąża np 6 dniowa itd wowczas stezenie hcg jest niskie w moczu i nie kazdy test go wykryje. Najlepiek robic test z 1 rannego moczu i po terminie spodziewanej @. lbo w ten sam dzien co @. Jesli w tym czasie robilas a wynik neg to prawdopodobienstwo ciąży male ale np mozna zrobic test z krwi w kazdym laboratorium za ok 30 zł " beta HCG" ten z krwi na 100 % wskaze ciąże lub jej brak.

Gość mamulinka
okres mam miec za dwa tyg, od 2 di mam jakies plamieie wyczytalam tu na kafeteri ze zdarza sie to na poczatku ciazy... ostati okres mialam dwa tygodnie temu... jejq zwariuje jak nie zajde w ciaze:(

Skoro okres masz miec za 2 tygodnie, to ile dni trwa twoj cykl? Albo kiedy mialas owulacje? Kiedy odbylas stosunek? Nie uwazasz, ze za wczesnie na test? Plamienia zdarzaja sie takze z okazji owulacji....

Gość boze dziewczyno nie schizuj
:O skoro ostatnią @ miałaś 2 tygodnie temu i następną masz mieć za 2 tygodnei to właśnie jesteś w trakcie dni płodnych i owulacji, a nie w żadnej ciąży!!!

Gość okres za dwa tygodnie
a ta test robi , ale się usmiałam i jeszcze chce tam dwie kreski zobaczyć, he he he dobre :) :)

Gość a ile się starasz mamulinka
?????

Gość mamulinka
pol roku :(