Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norbercik

Kiedy wkońcu zechce?? ilez mozna czekac!!

Polecane posty

Gość malkontent___
no widać woli dotykać sie swoja ręka niż czuc twoje brudne perwersyjne łapska które miętoliły już niejedną grzesznice :D

Gość Norbercik
haha mam czyste lapy jak ja tam dotykam:P Przyglupi kolega z dlugim jezorem dostal juz w ryj juz nic wiecej nie zrobie moge go najwyzej sprzatnac :D Wiem ze mialem za soba kilka przygod ale mialem tez kobiete przez dwa lata wiec powinno jej to dac do myslenia ze potrafie zyc w zwiazku.. dodam ze jej nie zdradzilem to ona puknela mnie :/ teraz tez nie zdradzam ale wiecie jechac rok na recznym to dla mezczyzny ponizenie zwlaszcza ze mam u boku taka piekna kobiete ktora kocham i zwyczajnie w swiecie mam na nia ochote. To chyba nie jest grzech .

Gość malkontent___
na recznym to sobie jechac jak sie singluje :P a jak ty musisz majac jak tyo mowisz piekna kobiete u boku to wex ty sie ku**a do roboty !! bo to ejst dopiero poniżenie:P mieć, a nie korzystać :P jak nie możesz od razu to rób to stopniowo :P daj sie jej wykazać! wyjmij ptaka podaj jej do ręki :P zacznie od tego to i do reszty sie przekona! pozdro ziom

Gość Norbercik
a co ty myslisz ze ja jaks chujowinka jestem i nie umiem sie za kobiete zabrac? moge ja lizac, szeptac do lozka i nic... nie mialem jeszcze tak ciezkiego przypadku....

Gość malkontent___
no widać jesteś chu*owinka :P bo nie czytasz co pisze:P widze ze ty nie masz problemu z zadowalaniem jej! ale to ona ma problem z bliskoscią z toba! ty ją musisz nauczyc zeby sie do ciebie zabierała a nie ty ciagle ja piescic! sex to przyjemnosc obu stronna w końcu czyz nie??

Gość Norbercik
a co mam jej dac w reke i powiedziec : ssij malenka?? ja zadna chujowinka nie jetem wypraszam sobie, przeciez nie wloze jej ptaka na sile, ilez mozna byc lagodnym i delikatnym... a macanki i aeronik ktory czynie i tak nic nie daje boja to nie podnieca.. a wlasna reka ja zadowoli.. to jest dopiero absurd..

Gość autor jest parowka
ale parówka z ciebie, parówka, ciepla klucha i pantoflarz :)

Gość Norbercik
buahaha ja i pantoflarz haha prosze Cie nie osłabiaj mnie..... myuslalem ze takie zelazne dziewice nie istnieja ale jednak sa takie.. tez sie zawsze smialem z kolesi co nie mogli panny namowic na seks dla mnie to bylo smieszne... a teraz sam mam taki problem a jakiez blazny mnie tu wyzywaja.

Gość autor jest parowka
:) jestes pantoflarz :) laska cie wykorzystuje do lizania cipki :)

Gość malkontent___
ja ci powiem tak.. stań przed nia rozbierz sie do naga i powiedz "bierz co chcesz" jak weźmie twój zegarek to masz problem :P :D:D

Gość Norbercik
nie wykorzystuuje mnie do lizania cipki zrozum ze ona mnie nawet o to nie prosi , sam to robie bo wlasnie dla mnie facet jest cipa wtedy jak mysli tylko o swoim chuju, a kobiete trzeba zadowalac. Juz sobie jaja robicie ktos tam zaczal doradzac jakos sensownie a teraz znowu zarty.. szkoda szkoda..

Gość autor jest parowka
No ale cipka z ciebie. Przeciez, jak ktos wczesniej zauwazyl, sfera lozkowa to chyba sprawa obydwojga :| a ona ci ani lodzika ani nic? :|

Gość malkontent___
no a jak z ciebie nie żartować jak ku**a chcesz ja wydupczyć keidy ona cie nie chce?? przekonaj ją do siebie swojego kutasa, swojej miłosci do niej to moze ci sie uda

Gość autor jest parowka
i tak sie rozstaniecie bo zwiazek bez seksu to nie zwiazek 🖐️

Gość nowiuteńka w temacie
A ja ją trochę rozumiem. Tez bym nie poszła do łóżka z facetem, który miał przygodny seks :O Dla mnie to okropne :O A poza tym jednak uważam, ze rok czekania to mało. Mój facet na pewno musiałby czekać dłużej

Gość autor jest parowka
'nowiuteńka w temacie' prowokacja prawda?.........

nie, to nie jest prowowkacja

prowokacja *

Gość autor jest parowka
A czemu przygodny seks za małolata jest okropny?

Gość autor jest parowka
On mowi o tym co sie zdarzylo jak mial nascie lat :O No i abstrahujac, to pewnie jestes niezlym pasztetem nowiutenka.

Ja takiego czegoś nie uznaję i uważam, że taki seks to brak szacunku do siebie i tej drugiej osoby, a poza tym zezwierzęcenie totalne :O Już nie wspomnę, że małolaty nie powinny się brać za takie rzeczy :O

Pasztetem nie jestem i to nie tylko mej zdanie. Po prostu mam zasady i swoje zdanie na pewne tematy. Ale w dziejszych czasach przecież łatwiej iśc na dyskotekę i się puścić niż mieć zasady :O

Gość autor jest parowka
Malolaty popelniaja wiele bledow. Tak po prostu JEST. No a nawet jesli to co ma tu szacunek do siebie? Zrobil komus tym krzywde? Ze bzykal laske w samochodzie? :O no ludzieee...

moje zdanie*

Gość Norbercik
no wlasnie? czemu mam placic za seks zza mlodosci.. byly okazje to wiecie jak to jest... kiedys na widok cipki juz sie slinilem teraz mam zupelnie inaczej. Nie wiem jak ja przekonac do siebie. Tak zrobila mi kiedys loda i powiem Wam ze byl cudowny.. zajebiscie umie to robic... ale sama z siebie to ona nie wezmie do reki zreszta to nie o to chodzi chcialbym sie z nia kochac po prostu a tak to sie czuje nie uda z nia byc.. co z tego ze ja kocham.. nie dlugo bede sie rzucal na wszytsko co sie rusza. A wy kobiety tez trzymacie w ustach obce kutasy i jakos Wam nie wypominamy zreszta dla mnie to troche chore tak sobie wypominac...no i jeszcze nie moze zniesc tego ze przez pol roku mialem kolezanke tylko do seksu.. ona dzwonila przychodzila i robilismy to...

Gość autor jest parowka
Btw, po jakim czasie bys dala doopy facetowi? Skoro rok to malo? :O

Małolaty popełniają błędy ale bez przesady :O puszczanie się z kimś to już raczej brak szacunku do siebie i kobiety, która jak piszesz bzyknął w aucie :O :O :O żenua :O

Gość autor jest parowka
Norbercik, dla mnie lacha jest niereformowalna. Prosic kogos o seks? No prosze. Oboje musza chciec, a jak ona nie chce, to predzej czy pozniej skoczysz w bok 🖐️

Jak będę pewna, że to ten właściwy i kiedy się zaręczymy a może dopiero po ślubie. Ale rok to jak dla mnie mało. I obrzydza mnie konsumpcyjny tryb życia :O

A poza tym facetowi, który seks uważałby za dawanie dupy, na pewno bym się nie oddała :O Nie ta półka