Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norbercik

Kiedy wkońcu zechce?? ilez mozna czekac!!

Polecane posty

Gość Norbercik
ej nie bzykalem w aucie nie zdarzylo mi sie bzykalem na stole bilardowym w pociagu.. co to za roznica bylem mlody i chcialem sobie poruchac... dzisiaj chcialbym sie kochac a nie ruchac... ale moja kobieta tego nie chce.. nie chce niczego co zwiazane z seksem.. poza tym jej eks byl prawiczkiem bez zadnych doswiadczen i z nim tez sie nie kochala...

Gość nowiuteńka w temacie
Bo potrzebuje pewności, że facet jest odpowiedni!!! A jak się dowiedziała co robiłeś i jakie miałeś podejście do seksu to ja się nie dziwie, ze nie chce z Tobą współżyć :O

Gość autor jest parowka
norbert, nie sluchaj tej cnoty niewydymki! Ponamawiaj lache jeszcze troche a jak nie to daruj sobie. Nie kocha cie🖐️

dzięki za komplement ;) Ale namawianie nic nie da i pogódź się z tym

Gość nie_wiadomka
nie uwazam zeby ona byla cnotka niewydymka... nie lubie jak facet obraza kobiete. bardziej szanujesz puszczalskie od szanujacych sie lasek ? jestes dla mnie idiota w takim razie i tytulowa parowa. Fajnie ze kobieta sie ceni gdyby poszla ze mna od razy do lozka mialbym o niej marne zdanie.... ale do jasne ciasnej ile mozna ...nie dziwie sie ma 16 lat .. no to jasne ze ma obawy i jest za mloda ale ma juz prawie 20.

Gość Norbercik
To co mam ja zostawic > pomimo ze ja kocham.. dla mnie seks nie stanowil nigdy problemu.. po prostu mialem dziewczyne i sie kochalismy laska nigdy nie miala oporow dla mnie to nowosc...

Jak byś ją kochał to byś nie namawiał jej do tego czego ona nie chce :O Dlaczego faceci uważają, że jak kobieta nie chce iść jeszcze do łóżka to od razu nie kocha :O Przecież seks nie jest najważniejszy :O Popaprane czasy :O

nowiutenka ile masz lat? podejrzewam ze niewiele, pewnie jeszcze nascie, jak bedziesz starsza to z pewnoscia inaczej spojrzysz na rozne sprawy i nie bedziesz rzucala haslami o braku szacunku, czy o tym jak taki seks jest obrzydliwy; w pociagu czy nie w pociagu, nikogo nie zgwalcil prawda, laska sama chciala, nawet jesli nie ma do siebie szacunku to chyba nie jest sprawa norberta, mial 16lat, nie myslal czy spotka za kilka lat milosc swojego zycia, pobawil sie i o czym tu teraz rozmyslac. Wracajac do autora, widac golym okiem ze Twoja dziewczyna jest strasznie zakompleksiona, nie powiedzialabym ze Cie nie kocha, raczej bardzo brakuje jej pewnosci siebie, a po tym co dowiedziala sie o Twoich doswiadczeniach ma wrazenie ze nigdy nie dorowna Twoim bylym, boi sie ze nie wiadomo czego od niej oczekujesz i ze czegokolwiek by nie zrobila Ty na pewno bedziesz rozczarowany. Niebardzo niestety wiem co Ci w tej sytuacji doradzic, ona ma glownie problem ze soba, jak nie wezmie sie w garsc i nie zacznie myslec o sobie jako o godnej szacunku, wartosciowej osobie to nigdy sie nie przelamie... Tobie proponuje jedynie dalej zapewniac ja ze kochasz, ze tylko ona, itd, ale nie robic nic na sile bo przyniesie to odwrotny skutek, i- to wazne- chwalic za kazdy najmniejszy ruch z jej strony w tym kierunku, jesli juz Cie gdziestam dotyka, to mowic ze uwielbiasz jak to robi, ze jest najlepsza- mysle zreszta ze dasz sobie rade bo chyba nieglupi z Ciebie chlopak. Pozdrawiam.

Gość Norbercik
nie uwazam ze mnie nie kocha... po rpostu mam potrzebe sesku to taka sama potrzena jak picie czy jedzenie kiedy kobiety to zrozumieja....my juz tak mamy jestesmy samce...

mam 24 lata i moim zdaniem bardzo dojrzałe podejście do życia. Tylko nad żądzami trzeba panować a nie się im poddawać :O

Gość Norbercik
lill no nareszcie ktos mi cos napisal madrego... no kompleksy to ona ma i to jest prawda... wstydzi sie wszystkiego, swojej myszki, piersi chociaz ze jest naprawde piekna i nie ma czego! Ale faktem jest ze sie boi gdzies dotknac pyta sie czy nie robi źle tego czy tamtego czy nie za mocno czy nie za slabo... przypomina mi biedne zagubione dziecko... taka nie poradna ale kocham ja i tak :) zaproponowałem jej kiedys ze przejme inicjatywe jesli chodzi o seks , liczylem na to ze sie rozgrzeje i jakos samo dalej pojdzie... ale nie chce sie zgodzic... a ja juz winko bym kupil jakies swiece zeby fajnie bylo :P

To akurat mnie nie dziwi że nie chce rozkładać nóg przed ruchaczem wszystkiego co nie spiernicza na drzewo. Dziewczyna nie chce być dymana po to tylko żebyś mógł się tym pochwalić i pośmiać z kumplami pewnie równie głupiutkimi ruchaczami dyskotekowymi.

a dlaczego sie nie poddawac...? Cale Twoje zycie tak wyglada? Zero szalenstwa, spontanicznosci tylko ciagla kontrola samej siebie? Jesli tak to dosc przykre... I nie uwazam absolutnie ze trzeba sie puszczac z kim popadnie, czy z kazdym kto tego chce- to jest dokladnie brak szacunku do siebie. Natomiast swiadomosc swoich potrzeb, takze seksualnych i ich zaspokajanie z tym z kim sie chce i w jaki sposob sie chce to zupelnie co innego; seks jest dla ludzi. No a wracajac do autora to tu o swiadomosci raczej mowic nie mozna, byl dzieciakiem, pewnie nawet za bardzo sie nie zastanawial co robi, mial okaze wiec skorzystal, ale kurna to bylo iles lat temu i jakie tak naprawde ma teraz znaczenie? Moze i tego zalowac ale i tak nie cofnie tego co bylo, wiec ma do konca zycia zyc w samotnosci i celibacie bo jego laska nie potrafi tego zaakceptowac? btw nie potrafi bo boi sie porownania z tamtymi, ale to juz ona ma problem ze soba...

Grom prosze Cie, chlopak pisze raz po raz ze kocha, ze mu zalezy, ze chce tylko ta swoja, wiec daruj sobie komentarze o ruchaczu dyskotekowym czy chwaleniu sie kolegom, gdyby o to mu chodzilo to juz dawno by zostawil swoja dziewczyne. Mam wrazenie ze wypowiadaja sie tutaj tak samo niesmiale, zakompleksione dziewice jak wybranka autora, albo faceci ktorzy maja zal ze kolega brzydko mowiac poruchal w mlodosci a oni nie...

Jak popełniał takie błędy i miał ileś tam partnerek to niech poszuka sobie równej sobie a nie bierze się za dziewicę. Niech znajdzie sobie pannę, która też chce oprzeć istnienie związku na seksie i niech się z nią bawi w pociągu, w toalecie i gdzie tylko chce :O

Ale jak to mówisz poruchanie w młodości to nie jest powód do dumy i daje mu reputację jaką ma czyli facet bez szacunku do siebie i do kobiet :O

Gość retkaaa
sluchaj kobieto mialem rowniez dziewice tylko ona poprosila mnie o takowe rozdziewiczenie bo chciala to zrobic z kims doswiadczonym i nie pykalem ja jakos ostro jak ta w kiblu czy pociagu bo rozumiem sytuacje.. tak samo nie ruchal bym swojej kobiety... kiedys bylem mlody, byl spontan, panna byla chetna nie myslalo sie a teraz akurat zachowalem sie w takiej a nie innej ale nie chce jej traktowac tak samo. Chce sie z nia kochac i szanuje ja!! tamtych kobiet nie szanowalem nie oszukujmy sie to byly puszczalskie panienki.. nie nadaja sie na stale...

Gość retkaaa to ja norbercik
przeopraszam nie zmienileml nicku z dzialu o zdrowiu bo tam tez pisze.

poważnie z nią porozmawiaj, czy nie spotkała jej jakaś krzywda ze str. faceta w przeszłości, może tego się boi, musisz ją utwierdzić że może ci ufać, bo widzę że chyba z tym kiepsko..

To zrozum, że teraz Twoja dziewczyna uważa Cię za takiego, za jakie Ty uważałeś tamte dziewczyny :O

Moze i nie jest to powod do dumy ale nie jest to tez powod zeby sie nad tym nie wiadomo ile roztkliwiac- bylo minelo! Moze i powinien szukac rownie doswiadczonej dziewczyny ale jest z ta z ktora jest, kocha ja, ona najprawdopodobniej jego rowniez i jak widac chlopak nie idzie na latwizne bo zamiast olac i poszukac nowej, chetnej, probuje cos zaradzic, zeby W TYM zwiazku sie ulozylo, co jak na moj gust mu sie chwali. A temat zalozyl bo pyta o rade, totez nie wiem po co odpisuja ludzie ktorzy chca jedynie zmieszac go z blotem i powiedziec ze jest dziwkarzem itd- leczenie wlasnych frustracji? Pozdrawiam.

Gość Norbercik
juz pisalem ze nie zostala zgwalcona ano nic... kiedys mi mowila ze ten jej byly zrobil jej za ostra palcowke... ze leciala krew i bolalo ja moze dlatego teraz sie boi ze bedzie bolec? kurde tego jej bylego to bym na pal nabil glupia ciota... nawet palca nie umial wlozyc debil...:/

Gość byla taka sama
he kolega zna ten problem ) ona poprostu ma problem ze soba , im bardziej bedziesz ja dopieszczal tym bardziej na bedzie cie odpychac , inni powiedza a wez rzuc w pizuya jej chodzi o to zebyc wlasnie nie odszedl musi miec problem ojciec -matka alkoholik problemy w domu itp... musisz z nia stanowczo jak z doroslym , bo ona sie zachowuje jak dziecko robi sobie krzywde placze, jest zimna , odpycha cie. to wszystko sa syndromy wolania o pomoc zapewne nie pwoie ci wprost o nie , nie a jesli masz duzo sily to, musisz zabronic jej sie ciac bo ona kiedys z tego wyrosnie i bedzie zalowala . kiedys wyrosnie tez z tego udawania cierpietnicy i ze wszystko jest be a ona najbardziej czas i twoje wsparcie przywroca ja do pionu P :D

Ale co to za miłość skoro on tylko cały czas dąży do tego żeby ona go dotykała i żeby cały czas był temat seksu :O To jakaś paranoja :O

A co do jej byłego to widać był porządny i nie miał doświadczenia. Nie wkładał palców każdej napotkanej na dyskotece dziewczynie

a gdzie jest napisane ze on caly czas do tego dazy i kaze sie dotykac? Tutaj walkujemy temat bo tego topik dotyczy, ale szczerze mam watpliwosci ze to jedyne o czym autor rozmawia ze swoja dziewczyna i na czym sie skupia... a ze jakby nie patrzec problem z ta seksualna strona maja to pyta tutaj konkretnie o to.

Gość miaczekk
ona cie nie kocha, albo nie podobasz sie jej-przeciez to proste:nie chce cie!

Gość Norbercik
kobieto szanuje Cie za to ze sie nie puszczasz chociaz chuja tam wiadomo... nie gniote jej wiecznie po cycach czy cipce mowiac : dotknij go albo ujedz mnie.. ja nie jestem juz glupim malolatem ja juz sie naruchalem ze tak powiem.. po prostu chce uprawiac seks ze swoja kobieta z milosci jest cos w tym zlego ? pewnie polowa mezczyzn miala takie przygody jak ja tylko ich Panie zyja w slodkiej nieswiadomosci:) Tez mi sie wydaje ze ona zwraca tym cieciem po prostu swoja uwage.. jak kiedys jej powiedzialem zeby nie ciela swojego pieknego cialka i wycalowalem ja po wszytskich bliznach to caly dzien miala superowy humor :P

nowiutenka prosze Cie bo zle sie robi jak sie to czyta!! Jakby byly byl porzadny to niezaleznie od tego czy mial wczesniej dziewczyny czy nie, bylby delikatny a nie pchal jej paluchow na chama az krew poleci! Dziwne masz pojecie o facetach i chyba niewiele z nimi wspolnego do tej pory ...

Gość byla kiedys taka
kocha kocha , tylko chce byc pepkiem swiata co zrobic ... prowadzic normalne zycie , wlaczyc troche olewatorta i nie skakac tak nad nia ....zajac sie czyms a nie tylko siedziec i sie miziac, nie dac jej czasu na zyletke czy cs innego , zagadywac ja , pokazac inne aspekty zycia, dac po dupie czasm , nakrzyczec , obrazic sie ale na chwile, pokazac ze tez sie ma zle dni. ps . a skoro miala palcowe z krwia ..to chyba nie jest dziewica ,, no chyba ze ten topik to prowokacja :O bo jakos ie chce mi sie wierzyc zes chlopcze taki niedouczony .