Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norbercik

Kiedy wkońcu zechce?? ilez mozna czekac!!

Polecane posty

Gość Norbercik

jestem z moja kobitka rok czasu ja mam 21 lat ona 19. Denerwuje mnie brak seksu w zwiazku. Kobiety o co jej chodzi???? Obwinia mnie za moje byle kobiety, dowiedziala sie od kolegi np ze uprawialem seks w pociagu czy w dyskotece....Fakt lubilem sie kiedys tak zabawic z panna :P Ale teraz mam swoja ukochana i nie chce innych.. Ona mowi: Ja CI nie bede dawac jak te sucze z dyskotek, ja nie umie... O co chodzi? przeciez nie chce jej pykac na stole czy w kiblu skoro sobie tego nie zyczy... Rozumie ktos cos wogole?

Gość Norbercik
ale wiesz uczucie.. dla mnie ona jest cudowna piekan i wogole naj naj a ty mi mowisz zeby ja zastapic.. nie chce substytutu :P

Gość to morał z tego taki...
Nie rozumiem Twojej dziewczyny :( I nie wiem jak ona przez rok może nie uprawiać seksu :o Mój też miał troszkę panienek i robił z nimi różne rzeczy, ale co ma przeszłość do teraźniejszości ??? Nie kumam takich lasek. Może pogadaj z nią a jak nic to nie da to znajdź sobie laskę, która nie robi takich problemów.

Gość Coala - podobno Bi
a ja z kolei nie kumam autora topicu. skoro ja kocha i jets dlka niego wyjatkowa to niech pogodzi sie z tym ze nie jest jescze gotowa. a jak kce seksu to niech znajdzie sobie inna laske lub zdradzi ja. meska decyzja i po placzu.

Ale dziewczyna autora nie chce się z nim kochać nie daltego, że nie jest gotowa na seks tylko dlatego, że nie może zapomnieć o jego byłych dziewczynach ... a to jest dla mnie nienormalne :(

Gość to ja K.
Znam te problem, i doskonale ją rozumiem!!!!!!

Gość Coala - podobno Bi
moral nie dziw sie tak. wczoraj byl tu taki koles co to byl prawiczkiem i rzucil swoja 1sza laske dlatego ze wczesniej miala innych facetow. wiec ona dla mnie jest jescze super normalna.

Gość nationalitys
W pełni rozumiem Twoją dziewczynę. Tez bym Ci sie szybko nie oddała, na to trza zapracować bo takich Twoich grzeszkach. Sorry ale jak ja bym się dowiedział, ze moj uprawial seks z byle kima na dyskotece czy w pociągu to... Kobieta ma zasady i to sie ceni.

Gość Norbercik
tak ona jest dziewica wogole jest bardzo wstydliwa i ma same kompleksy a ma piekne cialko... Mowila mi kiedys ze nie ma po co zaczynac bo i tak ona mi nie da tego co te byle laski, ze nie jest na tyle wyuzdana

A ja nie rozumiem :( To co? Facet miał nie umawiać się nigdy z żadnymi dziewczynami, bo miał całe życie czekać na nią ???? A skąd mógł wiedzieć, że ona kiedyś się pojawi w jego życiu i będzie miała pretensje o inne laski ??????

Gość to ja K.
Ja mam podobnego chłopaka co też tak sobie balował, i robił to wiećej razy niż ja! Dlatego długo czekał nim mu się oddałam, musiałam abrać zaufania że nie jestem mu potrzebna tylko do SEXU!!!!!!!

Gość było lepiej
przypilnować kolegę. o przeszłości w sprawach intymnych się nie mówi i już. po co? co to zmieni?. ale teraz to już trochę po ptokach. na drugi raz będziesz wiedział :P

Gość Norbercik
oj kobiety ale ja nie jestem typem jakiegos ruchacza po rpostu nadazyla sie okzala gdzies tam w yskotece bylem mlody mialem po 16 lat i nie zastanawialem sie dlugo.... poza tym jeszcze alko.. No skad moglem wiedziec jak to bedzie potem, mlody bylem i uzywalem.

Wiesz u mnie było wręcz odwrotnie ... Jak dowiedziałam się co on robił ze swoimi eks to chciałam być od nich lepsza :) i bardzo się o to starałam :)

Gość nationalitys
o gosh co za palant z Ciebie byłem młody i uzywałem, lol

Gość Coala - podobno Bi
atos, po prostu nie rozumiem takich lamentow. trzeba podjac jakas decyzje i poniesc jej konsekwencje. po jaka cholere utrudniac sobie zycie!!!!

Gość nationalitys
a z Cibeie moral to tez chyba jakis wyuzdaniec

Gość to ja K.
też tak myslałam, ale uznałam że nie bede "rywalizować z jakimis" przygodnymi laskami! postanowaiłam najpier upewnic się że mu zleży a mnie i że nie jestem na "jeden raz"

Gość kaka19
Musisz chyba uzbroic sie w cierpliwosc, niech wie ze moze na Ciebie liczyc w kazdej sytuacji. Poprostu tu nie wystarczy jedna rozmowa musisz ja stale zapewniac o swojej milosci o tym, ze nie licza sie dla Ciebie tamte panny i ze z nia napewno bedzie najleepiej bo zrobisz to z milosci. Tylko zrob tak jesli ja naprawde kochasz, poczekaj az poczuje sie gotowa i nie szukaj recepty na to by to przyspieszyc.

Ku ścisłości ... jestem kobietą :) I nie jestem wyuzdana ... mam 23 lata i kochałam się z dwoma facetami, z których ten drugi jest moim mężem i ojcem mojego dziecka :) I dopiero z nim zaczęłam trochę szaleć jeżeli chodzi o te sprawy :)

Gość to ja K.
Pokaż jej że jest wyjątkowa, że liczy się dla ciebie i żę to nie jest tylko sex

Gość Norbercik
Moja dziewczyna kiedys mi powiedziala ze nie zostala stworzona do seksu, ze nie umiala by na mnie skakac lub wypinac tyleczka bo mowi ze dla niej to krepujace i upokarzajace.... do tego dochodzi problem jej ciecia:/ Ona tnie sobie cialo jak sie wkurzy.. To nie jest normalne ma jakiez zaburzenia ale jak mam jej pomoc? jej cipka wyglada jak pole minowe... nie wspominajac o piersiach po co ona sobie kaleczy te miejsca? zreszta cipke ostatni raz widzialem miesiac temu bo zdkac jej majtki lub stanik to naprawde wielki problem... a pozniej nie ma juz nic.... nawet godzinna ssania jej muszelki nie pomogla, zadnego jeku.. czy ona cos czuje wogole ? Nie mialem wczesniej problemu z daniem lasce orgazmu.. A co do kolegi to juz dostal w zeby i juz go poglaskalem.

Gość Coala - podobno Bi
wow...23 lata i masz meza. a moge sie spytac czy mieszkasz w duzym miescie?

Gość to ja K.
a może ja kiedys toś bardzo srzywidził że sie tam tnie?

Gość kaka19
Wiec to chyba powazniejszy problem. Kompletnie nie spotkalam sie z takim przypadkiem. Wg mnie to ona powinna isc do psychologa, nie chodzi tu o to, ze nie jest gotowa na seks, ale tu dochodzi problem ciecia swojego ciala. Nie wiem kolego jak Ci pomoc naprawde. Masz chyba dwa wyjscia albo zerwac albo poczekac i jakos sprobowac jej pomoc. No bo ona chyba zdaje sobie sprawe ze taki zwiazek nie jest na dluzsza mete, nie czarujmy sie.

Mieszkam w Gliwicach :)

Zresztą nie ważne :) Skupmy się na problemie autora topiku :)

Gość Norbercik
Nie rzuce jej nie moge ona jest ta moja jedyna .... jasne ze byla minetka ja bym nie przezyl jak bym kobiecie dobrze nie zrobil tylko wlasnie.. ja jej nie robie dobrze bo jej za dobrze nie jest...:( Jak jej zrobilem ta rekordowo dluga minetke( chociaz ja bardzo lubie lizac) to wstala i ubierajac sie powiedziala: jak chcesz to mozesz mnie juz zostawic albo znajdz sobie jakas kobiete tylko do seksu bo ja Cie nie zaspokoje i wiem o tym. No kurde.... ja nie chce innej laski chce tylko ja tak jej wtedy powiedzialem ale ona na to: nie oczekuj ze dam Ci cos czego nie mam. i nie wiem wogole o co chodzi... A co do tego ze ktos jej zrobil krzywde to nie... nikt jej nie zgwalcil alni nic juz o to pytalem.. po prostu jej eks byl ciota nie umial jej zrobic dobrze a potem zostawil z braku seksu. Tylko ze ja nie wiem jak jej zrobic dobrze.... aha dodam ze ona sama sie masturbuje i osiaga wtedy orgazm.