Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywe zęby

mam krzywe i brzydkie zęby

Polecane posty

Gość krzywe zęby

i nie mam kasy co można zrobic czy mozna je wyrwac i wstawic proteze i ile to kosztuje dentysta z którym rozmawiałam mowi mi jakies ceny z kosmosu

Gość fgdfdf
załóz sobie aparat stały

Gość justyna j.
Powinnaś zdecydować się na aparat - trwa to długo, ale tym sposobem sobie naprawisz swoje zęby. Nie jest to łatwe - jeśli nie potrafisz zadbać o zęby to od razu sobie odpuść.

Gość angeika h
Ale czy aparat wymaga jakiejś specjalnej opieki, produktów, past itp.? Czy chodzi o normalne mycie?

Gość kamila kozieł
Nie wiem czy wymaga - ja myłam zęby ajoną i wszystko było ok. Aparat na pewno wymaga dbania o zęby, pilnowania, aby nie pozostawało w nim jedzenie itp. Nie jest to sposób naprawianie zębów dla leni.

Gość justyna prik
Mnie aparat strasznie wkurzał, ale jakoś to przetrwałam - moje zęby wcześniej wyglądały fatalnie. Teraz całkowicie inaczej. Nie sądzę by wymagało to jakiejś specjalnej pielęgnacji. Ja po prostu systematycznie myłam zęby...

Gość justyna prik
Tak, ale odpowiedni pastą. Niestety, ale aparaty wymagają większego zainteresowania zębami. Moim zdaniem bez odpowiedniej pielęgnacji, czy tam po prostu mycia nie uda się doprowadzić zęby do normalności.

Gość kamila kozieł
Nie wiem o czym mówisz pisząc o wielkiej pielęgnacji. Tak jak pisałam u mnie wystarczyło zwyczajne systematyczne mycie ajoną - tak jak wcześniej.