Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawoedzona siłaczka

Jaki wózek inwalidzki

Polecane posty

Gość nawoedzona siłaczka

U nas w kamienicy mieszka inwalidka i nie ma wózka No to chcę jej kupić, bo to przeciez trzeba pomagac ludziom w potrzebie, bo inczej mnie wytkną palcami albo obgadają na kafe. polećcie kjakiś tani i dobry wózek. najlepiej z napędem bo inwalidka jest wybredna. Może z Allegro lub e-bay cos znajdziecie ?

Gość gość
A szukałaś gdzie tego wózka?

Gość gość
Jak szukasz dużego wyboru różnych modeli wózków inwalidzkich to na pewno zainteresuje cię oferta sklepu ze sprzętem medycznym, którą znajdziesz pod adresem www.sklepmedyczny24.eu. Ja właśnie tam wybrałam klasyczny model objęty refundacją NFZ ale w ofercie znajdziesz naprawdę wysokiej klasy wózki elektryczne.

Gość gość
Skoro inwalida to ma grupę inwalidzką, a wtedy idż do MOPSU i dostanie wózek za free.A tak swoją drogą jak ci nie wsty zakładać z glupoty temat o kalectie, inwalidzie, obyś nie musiałą na prawdę komuś woza szukac, a kryptorelkama sklepow to max żenady.

Gość gość
Sama sobie szukaj, czytać i pisać nie potrafisz?

Gość gość
witam Dobre wózki inwalidzkie produkuje firma otto bock. Są to wózki aktywne, Może nie najtańsze ale wytzymałe. Są także dostępne na stronie https://www.bocciasport.com. Proszę sie zapoznać

Jeśli istnieje taka możliwość, kupując wózek inwalidzki warto wziąć pod uwagę, że za dobry wózek trzeba zapłacić więcej. W sklepie medycznym https://www.mediqual.pl/ znajdziecie spory wybór różnych wózków inwalidzkich.

Gość Kamila

Moja mama szukała wózka odpowiedniego dla dziadka, właśnie takiego elektrycznego. Wcześniej korzystał z podpórki, którą kupiliśmy na mdh.pl. Sprawdzała się ona dobrze, dlatego też z mdh wzięliśmy wózek. Sprzęt sprawdza się bez zarzutu więc mogę śmiało polecić tego producenta.

Gość Piotr

Słyszałem, że dobrą ofertę ma mdh.pl 

Gość Manuela

My zdecydowaliśmy się na dynamic AR medical - dobry wybór.  Plusem tego wózka na pewno jest to, że stosunkowo łatwo i szybko można go złożyć. Przejażdżka samochodem, czy jakaś dalsza wyprawa nie stanowi większego problemu. Sam wózek mimo solidnej i stabilnej konstrukcji jest dość lekki.