Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saasd

Czemu kobiety za zyciowy cel uwazaja wyjscie za maz i urodzenie bachorow ?

Polecane posty

Gość bo sa masohistkami
a do tego sadystkami i dlatego tym celem katuja facetow;d

Gość 17.57
nie wszystkie tak uwazaja Moj drogi....

Gość saasd
Jak to nie wszystkie ?

Gość 17.57
chyba ze jestem wyjatkiem :P

pewnie ze nie wszystkie, mamy 21 wiek, wiekszosc goni za kasa, awansem w praacy, reszta sie nie liczy

A dla mnie poniekąd jest to zyciowy cel. Żeby znaleźć mężczyznę którego będę kochać. Potem urodzić dzieci. I przelać w nie cząstkę siebie. Jak dla mnie fajne :)

Powinieneś się cieszyć idioto, że dzięki temu zawsze masz wyprane gacie i skarpety. Jak nie twoja kobieta , to mamusia to zrobi. Nie narzekaj pasożycie :P

Gość //...///...
ja takiego celu narazie nie mam... ale kiedyś napewno i nie będzie to cel tylko naturaaa ludzka

Gość saasd
no i co z tego ze gonia , jak predzej czy pozniej i tak im odbija , moja siostra np. miala dobra prace , kase a teraz po 30 jej odbilo i juz jest drugi raz zaplodniona , rok temu urodzila , nie gada o niczym innym niz o dzieciach :O

ale uwierz mi ze sa kobiety ktore pomimo tego ze maja meza i dzieci to nie jest dla nich cel zyciowy..

Gość mężczyźni jako istoty wyższego
rzędu do prania używają pralek i pralkosuszarek... a kobietom jak widać potrzebna jest mamusia... :-O

Gość saasd
wanesa >> jak juz zdecydowala dac sie zaplodnic i urodzic to wtedy dzieci maja byc najwazniejsze bo jak nie to niebotrzebnie wykonywala te operacje , nie nadaje sie na matke

Gość 17.57
saasd moze u twojej siostry obudzil sie instynkt maciezynski dlatego poswiecila sie dzieciom i rodzinie... ale jest tak ze niektore kobiety nie maja tego instynktu ....

Gość mnie wcale na tym nie zależy
męża mam ale po cholerę mi dzieciaki.....chyba tylko po to by mnie wiecznie wkurzały i bym za każdym razem żałowała że dałam się świadomie zapłodnic

Gość orbit pepermint
ej a ile miala czekac zeby sie dac zaplodnic co? po 30 to juz stara dupa jest....

no właśnie ja stara dupa po 30stce jestem a nadal nie odczułam tego mitycznego instynktu

ok, ale czemu piszesz ze sie nie nadaje na matke?? bo jak urodzila dzieciaka to juz nic innego nie moze w zyciu robic?? od razu beznadziejna matka.. zreszta odpisalam ci na twoj temat, troche generalizujesz

bycie wychowywanym prze matke ktora nie ma innego zajecia oproczzajmowaniems ie zyciem swoich dzieci to koszmar...moja taka jest..nie matlretuje mnie..nie bije.......ale jednoczesnie od zawsze starała sie przelewac na nas swoje niespełnione ambicje......to jest baaardzo uciazliwe....

pieprzysz głupoty jarek, po prostu jak już się ma męża to dochodzi sie do wniosku że i tak kobieta może w przyszłości liczyc albo na siebie albo na dzieci....pod warunkiem że je dobrze wychowa

jarek a faceci sa zaradni? po co te wszystkie burdele? potrzebne sa wszystkim tym nieudacznikom ktorzy nie potrafia sobie wyrwac laski na seks za darmola....

tia muszą siadczyc usługi ? to skąd tyle skarg panów że te ich niewolnice im nie służą ?! buhaha coś te mężatki zaradne sie zrobiły skoro już się nauczyły mówic NIE

bo w zyciu najwazniejsza jest miłość,a przede wszystykim jej okazywanie. Jest to coś wyższego niż gonienie za kasą .Kto uważa, że warością człowieka jest jedynie umacnianie własnego ego,a nie tworzenie więzi z innym człowiekiem, z czasem i tak się zorientuje je przegrał zycie." kto miałby wszystkie skarby świata, a miłości by nie miał.....

ZAMOŻNIEJSI ALBO SFRUSTROWANI

KOBIETY SĄ OGRANICZONE INTELEKTUALNIE ? zabawne... to samo dziś stwierdziłam o facetach.

Personel budrelów stanowią kobiety gdyż tylko faceci nie potrafią panować nad swoim popędem seksualnym ;/

jaki jest cel życiowy facetów ? poza wydupczeniem możliwie wielkiej liczby kobiet ?