Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA_1995

Moj chlopak wyprowadza sie do USA- oto list jaki mi napisal na pozegnanie chyba

Polecane posty

Gość ANIA_1995

sie zabije :-( Anka już wiesz ze się przenoszę. Wydaje mi się ze łatwiej jest mi napisać list, w którym opisze ile dla mnie znaczysz!! Prawda jest taka ze nigdy Cię nie kochałem. Jesteś moja su*ą i nigdy o tym nie zapomnij!!Nigdy mnie nie obchodziłaś!!! Nigdy nie chciałem się z Tobą spotkać lub Tobą rozmawiać!!! Nawet nie masz pojęcia jak bardzo Cię nienawidzę!!! Nigdy nie robiłaś odpowiednich rzeczy i nigdy Cie nie było obok mnie!!! Nigdy nie myślałem ze mogę kogoś nienawidzić tak bardzo jak nienawidzę Ciebie!!! Nigdy więcej nie chce Cie widzieć na oczy!!! Nigdy nie będę tęsknic za całowaniem się z Tobą i przytulaniem!!!! Nigdy nie będę za Tobą tęsknił. Przysięgam Ci to!! Nigdy Cie nie kochałem!! Imasz o tym pamiętać su*o!! Zatrzymaj sobie ten list, bo to może być ostatnia rzecz, która ode mnie masz!!! Cholera nienawidzę Cie rozumiesz nienawidzę!!!

Gość zdxzichuj
daj sobie luz, mało tego towaru na świecie. Sam jestem takim przykładem, byłem 3 razy porzucany i sam tez porzucałem i jest mi z tym O.K.Głowa do góry !! :)

Gość Mącibor
OK ty masz 13 lat a on? 8?

Coś musi być z tobą nie tak jeśli zadałaś się a takim zjebem.

Gość Aśka_podszywaczka
ile razy występuje słaow Nigdy, kto zgadnie?

Gość ANIA_1995
Nie; on mial 19 lat :-( Jestem zalamana

Gość taka prawda ona
a teraz przeczytaj tylko nieparzyste linijki 🖐️

Gość phiphiphi
on ma 19 a Ty 13? Nieźle

Gość miłość nie istnieje
a seks uprawialiście? bo jeśli tak to możesz go pozwać o gwałt na nieletniej i żadne wyjazd do USA go nie uchroni.

Gość A mój wierny
A masz 100% pewności, że to on napisał?

Gość A mój wierny

Gość kropka_zet
Może on kiedyś też dostał taki list i bardzo się wtedy zdenerwował. Facet nie mógł tego napisać, bo sam tego nie wymyślił. Nie przejmuj się - to był wielki Twój błąd - ale głowa do góry. Jeszcze nadejdzie czas kiedy bedzie Ci zazdrościł, będzie płakał że Cie stracił w ten sposób. A w USA wszyscy faceci są tacy sami jak ten Twój były. Nie żałuj.POWODZENIA.

Gość neenaa
tak, tak, to jest ten list z internetu, gdzie potem tlumaczy NIGDY - zawsze NIENAWIDZE -kocham i sratatata MALOLATA dobranoc ;]

Tez wpadlam na to ze moze on byc z internetu ale sama nie wiem :-( No nic dziekuje za slowa otuchy! Widze ze umiecie pocieszac. Mysle ze troche wam jeszcze popisze bo lubie was naprawde. Teraz id espac. Dobranoic. Moze noc przyniesie ukojenie

Gość Black_RW
ANIA - nie martw się, ten list to łancuszek, który już 11 razy okrążył Ziemię!! Musisz go wysłać do 15 osób, inaczej przydarzy Ci się nieszczęście!! Will Johanson (26 lat) nie wysłał, od tego czasu ma kłopoty z potencją. Natasza Sielejwna (78 lat)wysłała, dzień później do jej ojczyzny Gruzji wkroczyły Rosyjskie wojska, ale zgwałcili ją żołnierze:) Także nie rób sobie żartów, wysyłaj!!:)