Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

new look29

Czy to mozliwe zeby facet, ktory sie kochal sie z toba 6h nic nie czul do ciebie

Polecane posty

Gość egsdgvdsfgfsdgsdfgsd
Oczywiscie. Jezeli jestes np: dziwka i dajesz 6- sta godzine gratis albo jezeli on jest facetem do wynajecia

Gość tak wygladają ubogie
poza chwilowym pożądaniem? tak

generalnie mial to byc seks bez zobowiazan, ktory trwa juz od 5 miesiecy i mam obawy co do tego skoro on sie tak strasznie stara

Gość seks bez zobowiazan
5 iesiecy? czemu mnie to nie moze spotkac :O

to nie takie fajne w lozku jestesmy w sumie dla siebie wprost stworzeni poza rowniez swietnie sie dogadujemy ale generalnie ja 6 miesiecy temu zakonczylam zwiazek po 10 latach a on kilka miesiecy temu jedyny zwiazek (1 rok) i nie chcemy sie wkrecac

Gość gość
Stara sie, bo facetów dowartościowuje udany sex i gdy kobiecie jest dobrze rośnie ich męskie ego. Nie dorabiaj sobie drugiego dna, bo może go nie być.

tez tak sobie mysle ale mam mala nadzieje na to drugie dno strasznie chce juz to zakonczyc, to jak pieprz...ny nalog, meczy, meczy to troche dziwne bo moge sie umawiac z przystojniejszymi i madrzejszymi niz on tym bardziej ze nigdy jakos nie przywiazywalam wagi do sexu a teraz nie przestaje o tym myslec

Gość ona177
a ja na twoim miejscu, bym w koncu sprobowała z nim.

Gość new look69
bardzo bym chciala ale wiem ze on sie boi znow wkrecac w jakis zwiazek a ja juz nie wiem czy odbija mi na jgo punkcie czy na punkcie seksu z nim bo ma naprawde duzego jeszcze takiego nie mialam i teraz wiem tez ze rozmiar robi roznice bez wzgledu na technike :)

Gość Coala z katarem
New look...z tego co rozumiem, to obawiasz sie ze on sie zaangazowal za bardzo. hmm...ale w takim wypadku to jest jego problem , a nie twoj. jesli wyraznie dogadaliscie sie ze to tylko seks-uklad to obie strony maja jasnosc sytuacji. inna sprawa jest to ze zwykle w takim ukladzie jednej ze stron zaczyna coraz bardziej zalezec i chcialaby zmienic to w cos bardziej trwalego, na co 2ga strona wcale nie ma ochoty. rada: przypomnij mu wyraznie na co sie umawialiscie i zobacz jego reakcje. moze nie ma co sie martwic bo chlopak tylko lubi to robic.