Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remont łazienki

Kochani może bedziecie umieli mi doradzić...

Polecane posty

Gość remont łazienki

Otorz ja, niedoświadczona w remontach kobieta kupiłam płytki do łazienki problem w tym ze ktos mi tak podpowiedzial i wydawalo mi sie ze tak bedzie dobrze, to jeden rodzaj plytek ale w innych odcieniach i tak na poczatku mialy isc trzy najciemniejsze rzedy, potem plytki w takim samym odcieniu ale z koleczkam (tu trzy rzędy) a potem znowu trzy rzedy plytek najjasniejszych i wydawalo mi sie ze bedzie dobrze, ale facet ktory robi plytki powiedzial ze dostaniemy oczopląsu :O tak wiec totalnie nie wiem jak teraz ulozyc te plytki w lazience :( towar nie podlega ani wymianie ani zwrotowi :O moze ktos z was zna sie na tym? umialby powiedziec jak to ulozyc zeby najlepiej wygladało? zaraz postaram sie zamiescic zdjęcie jesli znajde te plytki w internecie i prosze niech sie ktos zainteresuje, dziekuje 🌼

Gość przedpotopowe

Gość remont łazienki
co przedpotopowe, plytki? moze, ale i tak byly drogie, a na jeszcze drozsze te efekciarskie nas nie stac :O

Gość pewnie się chłopu nie chce
kombinować, łatwo jest wykleić ściany jednym rodzajem płytek :P skoro je kupiłaś, to muszą ci się podobać, każ mu kafelkować i niech się nie martwi o twój oczopląs :)

Gość remont łazienki
to akurat moj dobry znajomy, ktory nam prawie za darmo pomaga więc na pewno nie o to chodzi ze mu sie nie chce ;)

Gość pewnie się chłopu nie chce
nie przedpotopowe, tylko wysłałam posta zanim zdążyłam coś napisać :D a płytki fajne :)

Gość remont łazienki
no niestety nie moze byc tak jak na zdjęciu, bo to inna lazienka i inna ilośc plytek :O bralismy na szybko, bo tak musielismy i teraz nie wiadomo jak to wykombinowac :O:(

Gość remont łazienki
halo, a moze ktos umialby to zrobic w jakims programie, sama juz nie wiem :O

Gość remont łazienki
jest tu jeszcze ktos? :(

Jesli chcesz ulozyc na dol Lima Pistacja lub Lima 2 Pistacja, potem Lima 1 pistacja a na gore Lima jasna pistacja to raczej nie dostaniesz oczoplasu :) Chociaz wydaje mi sie, ze tych z koleczkami, czyli domyslam sie, ze Lima 1 pistacja powinno byc wiecej rzedow. Zrob tak jak ktos napisal, uloz na probe na podlodze i zobacz. Nie bedzie zle :)

Gość remont łazienki
dzieki no chyba nie mam wyjścia :(

Te z babelkami połóż poziomo a te ciemne pionowo. To znaczy zrób takie słupy, np. od lewej pionowy rząd ciemnych, potem dwa poziome rzędy tych z bąbelkami a potem znowu pionowy rząd tych ciemnych. Powtórz całą operację na przylegających ścianach, tylko wymieniaj ciemne z jasmymi. Tam gdzie po bokach były jasne, to połóż na reszcie ściany ciemne (poziomo) a tam gdzie były ciemne to połóż jasne. Nie namieszałam za bardzo? Spróbuj na podłodze koniecznie.

Gość remont łazienki
oj troszke namieszalas, ale dziekuje :)

Gość remont łazienki
kochani jestescie? :) mam pomysl :)

Chodziło mi o to, żeby takie ciągi wzornicze porobić. A jaki masz pomysł?