Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lori 21

Zawod - PROSTYTUTKA

Polecane posty

Gość lampka polnocna11
no wlasnie.... gdybys wsadzila pyralgine w czopku to suma sumarum daloby jakies 5 cm..

Gość lampka polnocna11
a swoja droga to co on mial na mysli zapowiadajac ostry sex - pytam serio ..przdeluzke ze skalpela czy co??

lampka- groznie brzmiało przez tel., mial być ostry, szybki, wulgarny sex, klapsy..powiedział ,ze extra zapłaci.. to się znieczuliłam i przygotowałam psychicznie a potem.. jak juz sobie wyszedł - ubaw mialam po pachy przez 3 dni. faceci to w większosci mitomani.

Gość lampka polnocna11
aaaaaaaaa tu sie akurat z toba zgadzam:)

Gość lampka polnocna11
taaaa wniosek jeden - to forum faktycznie zamiera:(

Gość lampka polnocna11
mnie tez nie:( pomysly na razie mi sie wyczerpaly :(

Purpurko, ale o czym Ty piszesz? Przecież nawet nie umiesz robić laski, co już zostało wielokrotnie udowodnione. Może za dużo ibupromu i miałaś jakeś wizje? No i czekam na Twoje wulgaryzmy, które mi tak obiecujesz. Wiesz, skoro poruszyłas temat mitomanii - myślę, że Ciebie nikt nie przebije. Ja bym nie wpadł na to, żeby semestr studiów trwał miesiąc. Że nie można patrzeć w oczy przy robieniu laski bo się zwichnie członka. Że ukończyłaś studia przez 10 miesięcy. Obawiam się, że jedyne na co Cię stać to stwierdzenie, że nie chce Ci się ze mną gadać. Zawsze tak piszesz gdy nie masz żadnych argumentów. Chowasz się w swoją norkę i usiłujesz przeczekać, licząc na to, że może wreszcie dotknie mnie skleroza i zapomnę jakie bzdury wypisywałaś.

Jeśli już to "zaciąłeś" - nie uczyli Cię tego na studiach? Nie muszę kopiować tego samego tekstu, sprawia mi przyjemność pisanie od nowa. Ale oczywiście nie jesteś w stanie ustosunkować się merytorycznie do mojej wypowiedzi. Jak zwykle.

Purpurko, przypominam tylko i wyłącznie Twoje stwierdzenia. W zasadzie najbardziej interesuje mnie kwestia robienia laski, bo z racji rzekomo wykonywanego zawodu powinnaś coś wiedzieć na ten temat, a tu lipa. Wywołałaś u mnie pewien dysonans poznawczy pisząc, że nie można robić laski i patrzeć partnerowi w oczy. Przez chwilę obawiałem się, że to tylko moja wyobraźnia podsuwała mi obraz patrzącej na mnie kolbiety z moim fiutem w ustach, ale jednak nie. Sprawdziłem wielokrotnie. W górę nie potrafi patrzeć tylko świnia. Wyjątkowo bez żadnych złośliwych podtekstów. Dam Ci spokój jak napiszesz prawdę.

Gość lampka polnocna11
wbilas mi noz prosto w serce! :) stanowczy :)

Gość anty purpura
ty jesteś chora a to się leczy

Gość anty purpura
za późno?

Niestety... jej się już nie da uratować, całkowity brak samokontroli :O Całkowicie sprzeczne ze sobą wypowiedzi, wypieranie się własnych stwierdzeń i pretensje do innych o zachowanie, jakie sama preferuje. To przykre, zwłaszcza w połączeniu z taką niesamowitą mitomanią :O

O tym, że mam talent wiem i bez Ciebie. Kolejny odcinek będzie specjalnie z myślą o Tobie. Koleżanka Cichopka będzie pisała blog żeby uwieść Mroczka :classic_cool: Same bzdury, ale on jej będzie współczuł, bo uwierzy, że była prostytutką. Zastanawiam się tylko czy powinna coś pisać o studiach i robieniu laski, bo tego nikt nie kupi w takiej wersji jaką Ty przedstawiłaś forumowiczom...