Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdza mi nogi

SMIERDZA MI NOGI, JAKBYM MIAŁA NA SOBIE ZGNIŁE SKARPETKI A NIE MAM

Polecane posty

Gość smierdza mi nogi

no smierdza mi nogi normalnie, jak nic z nimi nie robiłam zaniedbywałam to nie smierdzaiły, a teraz dbac smaruje na noc kremem i co? smierdza jakbym miała jakies zgniłe skarpetki na sobie, a nie mam:/ Czy to dlatego ze nogi sie pocą? chodze w butach, bez skarpetek ostatnio moze to dlatego?

Gość Kasia_Drawoń
Musisz kupić odświerzacze. Kremy np. z oriflame które łagodzą skórę po tych kremach skóra jest nawilżona i mniej śmierdzi polecam !

Gość smierdza mi nogi
nie mam grzybicy ludzie! to niemozliwe, nie smierdza jakos tak mocno ze oddychac nie mozna,. :| siostra powiedizała ze to dlatego ze sie pocą:/ Myje nogi codziennie, kremuje nie mozliwe ze grzybica.

Gość Ja bym poszła
Może nosisz skarpetki z jakichś sztucznych materiałów? W butach bez skarpetek - wiesz jak one będą śmierdzieć jak nasiąkną potem? Pfe. Kup sobie antidral. Jest pod pachy, ale nie tylko tam się sprawdza. Pzdr.

Gość smierdza mi nogi
ostatnio byłam w skarpetkach w butach i tez smierdziały:/ faaak:/ co mam zrobic, moze to takie buty?

w książce Urynoterapia -Angela Martens, wyczytałem, że w takim przypadku trzeba zrobić tak. Umyć nogi, wytrzeć do sucha, natrzeć własnym moczem, bardzo dokładnie między palcami, odczekać 20min albo pół godziny i umyć czystą wodą i wysuszyć nogi. Po przymierzeniu na rynku butów od ruska, załapałem i wypróbowałem . Przeszło.

Gość smierdza mi nogi
moze buzke sobie moczem wysmaruj? ;/ no sory, ja tu powaznie mówie a ludzie o - mamy inne poczucie humoru widocznie.

Gość eefefe
śmierdzą Ci bo massz grzybuce najprawdopodobniej albo przepociły sie dziś na maxa ale to zdarza sie raz na kilka tyg/mies, jezeli śmierdza co dzień to tez popieram, że grzybica a z urynoterapii sie nie nabijaj jeżeli nie masz o czymś pojęcia :O

Gość eefefe
miły blondym sie nie nabijał... :O

Gość Ja bym poszła
Kup sobie bawełniane skarpetki albo frotte.

nie nabijam się, są to ludowe sposoby, czasem nadzwyczaj skuteczne. Znalazłem to w dwóch książkach o urynoterapii i na topiku z tego forum.

Gość blondyn codziennie pije
2 szklanki moczu i nacira nim swe wielkie cuchnące stopy, niestety nadal cuchnie

organizm pozbywa się toksyn z organizmu i dla tego śmierdzą ci stopy za dużo chemii i słodyczy jesz

Gość Chińska Republika Ludowa
Ten temat został uznany za wywrotowy i zostanie skasowany na mocy art.2.345

Gość bawelniane skarpetki
skorzane buty.... Zacznij uzywac dobry skarpetek i butow, a nie zadnych z targu antyperspirantow do stop a jak nie to do lekarza marsz

Gość dfgdf
ej co Wy chcecie !! = sprobujcie moczem przemywać twarz zobaczycie jak cera sie poprawi ;)

Gość dfgdf
SWOIM MOCZEM:) oczywiscie

Gość poccenie
Dokladnie- grube skarpetki bawelniane frotte - doskonale wchlaniaja pot - im grubsze tym lepsze. Im wiecej potu wchlonie skarpetka tym mniej przesiąknie w obuwie,a skarpetki latwiej przeprac niz potem suszyc i odswiezac buty. A to że stopy sie pocą to normalne ,s topy maja się pocić, poto tam jest tyle gruczołow potowych, usuwa się w ten sposob z organizmu toksyny, sól, amoniak zw bialkowe wszystko dzięki potowi

Gość iwasaq
Zaprawde powiadam ci, nogi muszą śmierdzieć, gdyż wychodzą z dupy.

Gość problematyczka ;(
a ja mam tak. przychodzę ze szkoły i gdy siedze czuje niemily zapach. nie wiem czy to przez buty czy coś . myje nogi codziennie i dokladnie wycieram. co robić?! ; (

Gość dupia
to myj dwa razy dznienie ty brudasie

Gość sssssjku
Może jakimś dziwnym trafem kupa spływa ci żyłami do stopy

Gość nie rob ze swoich dróg rozrodc
masz sztuczne buty. jak sie slabo noga spoci w sztucznych to jest ok, ale zrobilo sie cieplo i wystarczy wiecej potu + sztuczne tworzywa z ktorych są buty = smrod nieziemski. Tez to mam, w skorzanych (calych, nie tylko wysciolka) nic a nic nie cuchnie

Gość Ugabuga!!!!!!
Jak będziesz sobie następnym razem myła nogi to myj nogi w misce ,najpierw porządnie wyszoruj mydłem włóż do ciepłej wody zmyj ,a później do miski wlej 100% spirytus (naprawde nie nabijam się )Pomoże

Gość kituś
jest sposób na brzydki zapach stóp: kup kwas borowy w aptece. to taki biały proszek, kosztuje ok 4 zł. wsyp trochę proszku do butów i w nich chodź. to pomaga i kilka osób już sprawdziło ten sposób. nic złego się nie stanie stopom.

Gość kika !!pleh
nie mart się nie jesteś sama ponad 20% ludzi ma taki problem

Gość sulinka
Często przyczyną niemiłego zpachu jest nadmiar zrogowaciałego naskórka... wiem po sobie. nejlepiej zcierać naskorek regularnie i dobrze nawilżać stopy... nie ma nic gorszego niż stara skóra rozmiękczona potem....

Gość Plastikovy
załóż plastikowe woreczki na stopy i oklej taśmą żeby nie spadały, nic nie czuć z pod butów wtedy :)

Gość Plastikovy
załóż plastikowe woreczki na stopy i oklej taśmą żeby nie spadały, nic nie czuć z pod butów wtedy :)