Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gajcia

Dom wariatów!!!

Polecane posty

Gość Gajcia

Mój brat postanowił przenieść swoje ryby i żaby do wanny bo stwierdził, że w akwarium już mają za mało miejsca. Tym oto sposobem wanna jest już zajęta od zeszłego czwartku a ja nie mogę się wykąpać 😡 Miałam myśl żeby wyciągnąć korek no ale co te biedne ryby zawiniły? Nie mam sumienia bo to nie ich wina tylko mojego brata , jest zwykłym patafianem! Żaby wychodzą sobie z wanny a potem zasychają i ostatnio mi sie przykleiła jedna żaba do stopy gdy szłam rano na kibelek :O To nie jego pierwszy numer zresztą. Poza tym od paru dni przetrzymuje jakieś białe dżdżownice w lodówce bo będzie wędkował, a mnie się brzydzi tam trzymać jedzenie razem z tym paskudztwem. :O Miało to być zamknięte w pudełku ale rozwaliło się wieczko i te tasiemce są w pojemniku na warzywa luzem :O Ja chcę się kąpać !! 😭 I chcę jeść! :(

Gość Gajcia.
ale wpadłam na cudowny pomysł zjem żaby i ryby - kompromis =) poczęstuje też go nimi i będzie w razie czego że miał współudział w tym masowym zwierzobójstwie

Gość biała madonna
ooo kurde tydzien sie nie myłaś?????

Nie kąpałam się... no niestety :O Myć się myję - nad zlewem ale co to za mycie? :(

Gość purpurowa madonna
ty siostro ponoc tez

Gość biała madonna
ja sie myje dziennie w białym domu w Waszyngtonie

Gość inrava
Mój brat (lat 17) za to trzyma świnki morsie i króliki luzem w pokoju swoim. Co prawda nie wychodzą poza jego pokój ale nie da się wejść do niego bo jest tyle bobków na podłodze i każdemu kto do niego przychodzi przed przekroczeniem progów jego 'królestwa' daje takie szpitalne ochraniacze na buty. Segment ma cały pogryziony i wszędzie wala sie siano - normalnie chodzi się praktycznie po sianie i boblach. Nie wszystkie załatwiają się do kuwety. Mógłby chociaż częściej tam sprzątać. Całe szczęście , że ja już nie mieszkam tam od 4 lat :P Ale pamiętam , że zawsze robiły sobie gniazda w jakiś szczelinach i po jakimś czasie wychodziły takie małe słodkie szkraby na pierwszy spacerek z mamą :D sweet ❤️

Gość biała madonna
a ja trzymam krokodyla w bucie i krowe na telewizorze

:O fajnie... tylko , że to mi nie pomoże pozbyć się żab i jakiegoś paskudztwa z lodówki. on nie jest normalny ten czubek. najgorsze, że ojciec ma to gdzieś i sam napala się na wędkowanie i mówi , że te robaki w lodówce nie wyjdą bo jak mają zimno to śpią... jasne...

Gość biała madonna
zostaje ci wanna i lodowka sasiadów na przeciwko

Gość inrava
nie musicie wierzyć jak nie chcecie. sama trzymam dwa szczury i też nie mieszkają w klatce tylko sobie chodzą po całym domku jak chcą ale ja umiem utrzymać porządek. jesteście tak sceptyczni jakbym co najmniej pisała o UFO, a Gajcia o dinozaurach w ogródku. nie przesadzajcie już z ta podejrzliwością waszą.

he he ... chyba tak ;) :O albo mu duże akwarium kupię... niech juz stracę :(

Gość ja mam chomika o imieniu
Gajka :D i żółwia o imieniu Majka :D:D:D 🖐️

Gość ja mam rybkę zwaną Wandą

Gość Oranżowyj Job Twaju Mat
Zawsze można nasrać do wanny i ryby z żabkami zdechną :D

Dziś wchodzę do łazienki a na oknie kolejna żabka sobie chodziła po szybie :O Najgorsze, że przytargał dzisiaj jakieś wielkie ślimaki i wpuścił do wanny, a one chodzą sobie po ścianie jak chcą! Już wolałabym świnki i króliki.

Gość teneryfka
podejrzewam, ze te chomiki, zaby i inne paskudztwa przyjemniej pachną niż to co ma w pokoju mój brat - milion par butów, koszulek nie pranych po siłowni (bo nie pozwala ich wyprać bo to jego najlepsze), pety od fajek w koszu na papier, wykałaczki do zębów na nocnym stoliku, stare piwo pod łózkiem, butelki po rózniastych alkoholach na półeczkach, draże z orzechami wysypane od poduszką i pokruszone wszędobylskie czipsy. jakbym tam zajrzała to pewnie jeszcze coś by się znalazło - ale nie wchodze dla własnego bezpieczenstwa :O

he he he :) to faktycznie niefajnie :O właśnie gadałam z bratem i w poniedziałek będą instalować z kumplami akwarium 550 litrów... :O Jak to pęknie to po nas ... Ale przynajmniej wanna będzie wolna :classic_cool: