Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanychłopak

Opowiem wam jak było tylko pomóżcie

Polecane posty

Nie browara tylko gorzałki. Jeden kieliszek, jak się napierdolisz to tylko wkurzysz dziewczynę i będzieś musiał ciągnąć dalej na ręcznym. Już wszystko masz napisane. A już po to zwyczajnie ją obejmij, przytul, powiedz, że bardzo tego pragnąłeś, że jest cudowna, pomasuj ją po pleckach, pomiziaj, pocaluj. Chłopie, nie lecisz w kosmos żeby się tak przejmować! :D Miliony ludzi robią to właśnie w tej chwili! :D

Gość zdenerwowanychłopak
a może kupić jakiś alkohol, jej rodzice wrócą do domu po 24, więc ona będzie już spała. Nie piję zbyt często, ale będę się musiał jakoś uspokoić. Zaprosiła mnie na obiad na godz. 16 nie wiem jak się ubrać czy na sportowo czy bardziej elegancko, kupię chyba jej kwiaty wiem że miliony to robią ale chcę aby mój był wspaniały

Ubierz się wygodnie, ale nie tak jak na codzień. Tylko nie pakuj się w garnitur :) Kwiatka możesz kupić, ale nie wiecheć, jedna mała czerwona róża wystarczy. Bez przybrania. Będzie ode mnie :classic_cool: Jeśli już to jakieś winko, co będzie na obiad? I nie denerwuj się tak, bo wtedy Wacek na pewno zawiedzie :O Idź do niej z założeniem, że idziesz na obiad a nie na seks.

masz być normalny tzn. rob tak żeby ja podniecić na maxa. aona cię dalej poprowadzi zacznij ja powoli rozbierac a zobaczysz że ona tez ci się tym samym odwdzięczy (ja tak robie) Miej przygotowana gumkę i jak ona bedzie gotowa to ci powie żebys już wchodził to złożysz i wejdziesz w nią

Gość ooooona86
Nie ma co na zapas się denerwować, planować też nie masz co za dużo bo zazwyczaj wszystko i tak swoim torem sie potoczy, głowa do góry jak się kochacie to jakby to nie wyeszło będzie dobrze:)

w żadnym wypadku browara będziesz cuchniał kup wino np carlo rossi różowe , wypijcie po lampce i samo wszystko pojdzie wszyscy świetnie ci radzą więc nie mam ci co napisać ale mój pierwszy raz z moim mężem był15 lat temu po 2 tyg mi sie oświadczył i nie dlatego że byłam jego pierwszą ale dlatego że go nie wysmiałam on był wtedy taki słodki nośiłam stringi a on mi kazał zakładać gatki z dniami tygodnia takie kiedyś były no dobra ale to mało ważne a ty to nie panikuj tylko bądż męski i do dzieła bierz to co ci życie daje pełną gębą NO I UWAŻAJ ABY GUMA CI NIE PĘKŁA BO MOŻESZ MIEĆ KŁOPOTY ale o tym póżniej napisz nam jak było i POWODZENIA anja37.

Gość ooooona86
widzę, że dość romantyczny jesteś więc na pewno sobie poradzisz z takim wstępem: ubranie kwiaty fajny meski zapach co kobiety lubią, pójdzie już z górki:D

Gość ooooona86
a wcześnie j lepiej nie pij za dużo bo to Ci wcale nie pomoże a może i zaszkodzić:p

Gość latynoski_kochanek
Kilka porad z Vademecum dla tych co ida na pierwsze bzyki. 1. Zawsze myj nabial i dupsko przed wyjsciem na bzyki. Metoda od ptaka do tylka, nie odwrotnie. Wszelkie wisiorki usuwamy szarpiac badz obcinajac. 2. Swierza bielizna, bez brazowych i zoltych zaciekow. Koszula nie powinna sie lamac w przegubach, a spodnie stac w kacie. Skarpetki maja pachnie majem, wiosna a nie gnijaca ryba lezaca na plazy w Stegnie. 3. Zestaw prezesow. Trzeba miec w zapasie rowniez smakowe, bo moze okazac sie, ze seks oralny wacpanna preferuje w mundurku. Durex jest tutaj faworytem. 4. Uzebienie nalezy wyszorowac, stare resztki pokarmu usunac. 5. Nie opryskujemy calego ciala dezodorantami, bo przy pierwszym kontakcie jezyka niuni z waszym cialem moze ona doznac silnego wstrzasu porazajacego receptory smakowe. 6. Czas pieszczot nieograniczony. Ja stosuje metode, ze przerywam pieszczoty jak juz wacpanna swoimi paznokciami pobiera probke mojego naskorka. Kazda niunia strefy erogenne ma umiejscowione w roznych miejscach i reaguje na ich pobudzanie w rozny sposb. Proponuje zatrzymywac sie w kazdym mijescu na chwile aby zobaczys reakcje partnerki. Czule miejsca od razu wychodza. 7. Przed pieszczotami nalezy sie upewnic w stanie sytuacji jak na zdjeciu powyzej. 8. Jezyk meski nie lize kobieceego ciala, jezyk meski penetruje kobiece cialo. 9. Jezora nie wpychamy do ucha w celu sprawdzenia jak gleboko wejdzie. Piscimy malzowine nie bembenki. 10. Na imprezie to wszystko moze nie miec miejsca. Wtedy upijamy sie do calkowitej obojetnosci. Wtedy idzie wszystko jak leci. 11. Bzykanie to nie ciagla mlocka 2000rps'ow bo tak to kroliki robia. Zmiana bitu jak najbardziej zalecana. 12. Szeptanie sprosnych rzeczy do uszka jest mile widziane. 13. Zurzyta gumke zawijamy w papier i wyrzucamy poza domem. Niektorzy maja tendencje do wrzucania gumek za lozko. Nie kazdy maz lub stary lubi takie souveniry. Ponadto zostawiajac gumke jej z naszym kodem genetycznym mozemy narazic sie na prowokacje w stylu "Kochanie bedziemy mieli babe." I co? Lypa. No to tyle narazie. Mam nadzieje, ze sie komus przyda.

Gość teżtakmiałem
No i jak nie chcesz mieć falstartu teraz opróżnij magazynek

Panowie Wasze porady z rana genialne :) od siebie dodam - nie stresuj sie i nie myśl cały czas o seksie bo będzie niewypał :o rozluźnij się miło spędzajcie czas a wszystko powinno wyjść sam z siebie :)

ja pierdole seks to spontan jak mozna tak do tego podchodzic?:-O masakra

Gość zdenerwowanychłopak
o co chodzi z tym opróżnieniem magazynku, trochę się boję ze odpalę torpedę zbyt wcześnie, czy wcześniejsza rada pomaga w takich przypadkach

o ile to nie prpowokacja to Ty zlotko jestes totalnie niedojrzaly emocjonalnie zeby uprawiac seks:-O

Carlo Rossi różowe jest dobre tylko mają obrzydliwe korki :( Lepiej weź korkociąg, żebyście nerwowo nie szukali :) Umiesz otwierać wino? Może głupie pytanie, ale czasem jak widzę artystów... Wino stawiasz na stole, odcinasz wszystko co jest na wierzchu butelki, to znaczy na szczycie :) Wkręcasz korkociąg, lewą ręką dociskasz butelkę do stołu, prawą ciągniesz korkociąg. Jeśli nie masz za dużo siły to ostatecznie możesz wziąć wino w wyprostowaną lewą rękę, tak jak bejzbola, za szyjkę, trzynając wzdłuż ciała ciągnij korkociąg. NIE rób tego w zgiętej ręce w łokciu. NIE otwieraj wina na siedząco, umieszczając je sobie między nogami. Butelkę trzymaj PIONOWO, NIE poziomo i NIE w przechyle. Najlepiej kup dwa wina i na jednym potrenuj :) Mamroty i mózgojeby otwiera się inaczej :classic_cool:

Gość zdenerwowanychłopak
Tamari za to ty jesteś don żułan demarko, po prostu się denerwuję, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenie to nie czytaj tego postu

nie w kiblu ale spontan nie analizawolam dokladnie kazdegu punktu co mam robic i jak:-O I dlatego bylo fajnie mozna planowac gdzie to bedzie, czym sie zabezpieczyc ale nie do cholery jak to dokladnie bedzie wygladac proponuje autorowi zeby patrzal na zegarek i pilnowal co do sekundy ile sie caluje albo robi jej minetke :-O

Gość zdenerwowanychłopak
z Tym otwieraniem wina to jest rada

BUHAHHAHAA DON ZULAN:-P raczej nie bo jestem plci zenskiej ale ja Cie nie obrazam, pisze prawde masz glupie podejscie straszmie gdyby twoja laska o tym wiedziala to by sie zalamala :) w kazdym razie powodzenia

Gość zdenerwowanychłopak
dlaczego by sie zalamała, wiedza kolegów i koleżanek po fachu nie zaszkodzi. Skoro jesteś kobietą to może powiesz jakąs fajną rzecz czym cie twój kochany zaskoczył

Tamari, jest pewna różnica pomiędzy nadstawieniem dupy a wsadzaniem fiuta. Chłopak sie denerwuje, bo mu zależy na dziewczynie. I chwała mu za to, że są tacy ludzie. Że nie myśli tylko o sobie. Miałem kilka lasek na których mi nie zależało. Sex z nimi był jedną z najprostszych rzeczy jakie mi się przytrafiły. Swojej ręki też nie kocham a potrafi mnie zadowolić. I zawsze mi w niej stoi :classic_cool:

zaskoczyl? za bardzo jestem otwarta w tych sprawach zeby mnie ktos szczegolnie zaskoczyl w kazdym razie nie trafilam jeszcze na frajera ktory by nie wiedzial jak sie zabrac za to:) i thanx God zadbaj o atmosfere, dobre zabezpieczenie a reszta intuicyjnie tak Ci radze po reakcjach dziewczyny poznasz co jej sprawia przyjemnosc teoria seksu Ciie nie nauczy tylko praktyka:)

Haha, Tamari i pewnie masz całe 25 lat i wydaje Ci się, że wszystkie rozumy zjadłaś? "Za bardzo otwarta"? :O Kojarzy mi się to jednoznacznie :O A całować umiesz? Czy tylko nadstawiasz naturalne otwory?

malo stanowczy jest roznica miedzy pytaniem jak najleoiej zaspokoic partnerke? abstrachuje od tego ze kazda lubi co innego a analizowaniem wszytskiego jakby to byl biznes plan :-O

zejdz ze mnike kolego ok?:) nie zjadlam wszytskich rozumow, Ty tak piszesz ide na sniadanko, nie zamierzam sie z Toba klocic

Jakbyś coś wiedziała o facetach oprzócz tego, że mają fiuty to może byś zrozumiała. Ja jestem facetem i doskonale rozumiem zdenerwowanego. Nie rozumiesz? To się nie wypowiadaj. Chyba że chcesz gadać bez sensu.

To szeptanie w uszko sprośnych rzeczy to może jednak sobie na razie podaruj. Nie każdą to podnieca, nie każdej to sprawia przyjemność. I nie klep jej po tyłku w trakcie sexu, bo też nie każda to lubi :) Na razie to i tak będziecie przez jakiś czas "badać" własne ciała, reakcje itp. więc techniką aż tak się nie przejmuj. Daj Wam czas na czułość, a nie na tempo lub jakość :) Powodzenia ;)