Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanychłopak

Opowiem wam jak było tylko pomóżcie

Polecane posty

Gość ej eje jjjj
pewnie jeszcze rucha chlopak

Gość optymistaP
To jego pierwszy raz. czego sie spodziewacie? Ze jego partnerce orgazmy zmienia mozg w jedna wielka galaretke niewyobrazalnych doznan i uniesien?

Gość ej eje jjjj
no ony mu tylko dobrze poszlo ale mam przeczucie ze dziewczyna bedzie zadowolona :D

Gość środaa
wszyscy jak czekają :D:D:D:D hahaha ;p

Gość zmk
a może się zakleszczył :)

Gość zmk
hallo,jest tu ktoś na tym forum?

Gość terraaaaa
pewnie chlopak zkonany wyjebany spierdolony od razu wrocil na chate i usnal :P

Gość środaa
i nic? :D

Gość zdenerwowanychłopak
ale przypał, moja dziewczyna okazała się shemale'm i chciała mnie przelecieć - musiałem salwować sie ucieczką.

Gość kjhidyqe3trfpourft-0orpg
no i jak tam?

Gość i co i co i co
zamoczyłś szczypiora?

Gość no gdzie jesteś ile można
spać

Gość i co i co i co
dokladnie miales wszystko napisac- czyli porazka pewnie bo jak by umoczyl i bylyby orgazmy to by odrazu przylecial pochwalic sie a tak

Gość tak szczerze
15 minut na pierwszy raz?moj chlopak przy pierwszym razie spuscil sie po minucie...

Gość no gdzie jesteś ile można
pewnie do szkoły biedaczek poszedł ;(

Gość kajfsajn
ja tez stracilam dziewictwo jak mialam 16 lat a teraz mam 19 xD

Gość i co i co i co
kajfsajn>> chuj nas to obchodzi, wypirdalaj zwierzac sie gdzie indziej

Gość zdenerwowanychłopak
panie i panowie jednym słowem było WSPANIALE !!!!!!!!! I tak wiedziałem że z moich planów nic nie wyjdzie ale poszło chyba jeszcze lepiej niż chciałem !!!!!!! Siedzieliśmy sobie na kanapie przy muzyce itp. zaczelismy sie namiętnie całować ona powiedziała że zgasi światło i zapali lampkę to był znak że zacznie sie coś właściwego.Leżeliśmy sobie jeszcze tak 10min i wtedy zaczeła sie chyba gra wstepna ;))) ona pierwsza zdjęła bluzkę ...ja rozpiełem jej stanik i zaczełem namietnie całować , lizać itp po kolei uszy , szyję , usta , piersi .... potem ja zdjęłem koszule ona zaczeła mnie całego calować myslałem że wybuchne ale wino przed tem zadziałało świetnie a gumek przedłużających stosunek nie kupiłem ale i tak było długo wacająć...:))) potem ona zdjęła spodnie no i zaczeła sie robota w dolnej partii ciała ... powoli ściągnełem z niej stringi :P zaczełem ja całować po udach stopach no i oczywiście ok 3min robota jęzorem czyli przysłowiowa minetka może nie jestem w tym jakims fachowcem ale potem sie dowiedziałem że było cudownie jak to robiłem ...gumki miałem w portfelu na stole wystarczyło tylko ręką sięgnąć ... w domu troche trenowałem ale i tak sie stresowałem jednak JOHNY stał jak sosna więc nie było z tym większego problemu :))) no i zaczelo sie zaczełem klasycznie czyli ja na niej , na początku powolne głębkie ruchy potem trochę szybciej w tym samym czasie lizalem jej sutki i całowałem ją w tej pozycji robiliśmy to ok 8 minut i ona miała ogazm ale ja jeszcze nie doszłem potem ja położylem sie na plecach i przyjelismy pozycję na 'jexdza ' bardzo mi sie podobało bo mogłem w tym samym czasie rekoma pieścic jej sutki dodatkowy plus :) następne 5 minut i posprawie , spuściłem sie w gumke będąc całkowicie w niej.Po tem chwile sie jeszcze pocałowalismy i leżeliśmy tak ok 30 min i gadalism o tym co sie stało ...najpierw ona wyskoczyla pod shawerek potem ja ... potem była gadaka z jej strony że było cudownie i jakoś ja sie czułem że zrobiłem dobra robotę :)))))))))))) wspaniałe uczcie :))))))))) Wiem że niepotrzebne było sie tak stresować ale jednak wasze rady pomogły mi bardzo za co wszystkim serdecznie DZIĘKUJE :))))))))))))))))))))))) p.s. fotki potem ;) hehe niewiem czy też takie coś mieliście przed waszym pierwszym razem ale ja wiem że wszystko zrobiłem ok ZABESPIECZYŁEM SIE ale i tak jakoś dziwnie sie boję że nieiwem no... mieliście takie coś, jak najlepiej z dziewczyna o takich rzeczach rozmawiać, czyli dosłownie. Czy jesteś pewna że z tego nie będzie żadnej niespodzianki? może głupie ale dręczy mnie jak cholera ;)

Gość zdenerwowanychłopak
sorry za błedy ale jeszce mi sie ręce trzęsą

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
no to pozostaje jedynie pogratulować :D

Gość Annnnnnnnnnnnnnn
zawsze cie będzie dręczyć bo z seksem czeka się do ślubu!

czy ty tej opowiastki nie zerżnołeś z jakiegoś filmu bo jakoś bardzo z detalami i aż nie mozliwie prawdziwo no może się mylę wkońcu tyle osób ci radziło .... chyba nie na darmo co nie mosci panie i tak gratuluje należysz do grona bzykaczy i nie mówie tu o komarach

Gość ferrariii
oj dajcie chlopakowi spokoj, zrobil to co przystalo na prawdziwego faceta i jak na poczatek byl bardzo dobry a wy zaraz mu tak źle złorzeczycie :P

Gość środaa
gratuluję. z tego co mowisz to idealne rozprawiczenie :)

Gość lolikuythffdd
hihi