Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanychłopak

Opowiem wam jak było tylko pomóżcie

Polecane posty

jakbys rozumiala? nie uwazam, ze takie podejscie do seksu jest dobre ok dojrzale podejscie do spraw antykoncepcji, do tego zeby partnerce sprawic przyjemnosc itd ale nie skupianie sie na kaZdym detalu wlasnie to weynika z niedojrzalosci wiec mi nie odwracaj kota ogonem a po 2 jak Ci moje zdanie nie poasuje to nie czytaj, to jest forum i ja mam prawo wypowiedzi tak samo jak Ty ja sienie czepiam twoich zlotych rad wiec ty odbij ode mnie 🖐️

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
co za matoł poleca Carlo Rossi? Toż to siki, niezależnie od koloru :O jak chcesz kupować wino, to idź do prawdziwego sklepu z tym towarem i poproś o poradę sprzedawcę, najlepiej o jakieś czerwone, półwytrawne albo półsłodkie (chociaż o dobre półsłodkie w czerwieni łatwo nie jest, polecam wina gruzińskie, wydatek rzędu 30 złych za w miarę pijalne, chyba że chcesz coś naprawdę dobrego, wtedy ceny zaczynają się od 50 złych, ale nie sądzę żebyś trafił na koneserkę) korkociąg weź automatyczny (po chooja się zalać winem, które się potem praktycznie nie dopiera) umyj się dokładnie przed wyjściem, w miarę możliwości strzep wcześniej też kapucyna czyste giry i skarpety to podstawa jak przyjdzie już co do czego, to powiedz pannie, że mimo wszystko nie masz zbyt dużego doświadczenia, gwarantuję, że nie powie Ci won no i miłej zabawy

to tak było z punktu widzenia zaspokojonej mężatki :D PS. powinieneś przyznać się do tego, że ją okłamałeś. Coś w stylu: przepraszam, ale nie chciałem żebyś uznała mnie za gorszego/żółtodzioba itd. Myślę, że to powinno ją usatysfakcjonować i w sumie to powinna się cieszyć ;)

Gość asia_ss
Byłam w takiej samej sytuacji. Chłopak najpierw ściemniał, że już z kimś był żeby nie wyjść na żółtodzioba. Strasznie odwlekał pierwszy raz ze mną mimo że oboje mieliśmy na to wielką ochotę. Nie wiedziałam co jest grane i w końcu zapytałam, pogadaliśmy szczerze, powiedział mi prawdę i tego samego wieczoru było baaaardzo miło:) jesteśmy ze sobą 3 lata i właśnie wybieram obrączki:) POROZMAWIAJ Z NIą SZCZERZE!!!!!! bo jak przyznasz sie za jakiś czas to nie wiadomo co pomyśli. Szczery facet to najsexowniejszy facet ;) powodzenia ;)

Feliks, on tam nie idzie na degustację wina. Automatyczny otwieracz jest dla lalusiów, ale z dwojga złego faktycznie może to lepsze rozwiązanie. Polecasz czerwone półwytrawne do pasztetu albo do cielęciny? Nie mąć chłopakowi, różowe carlo rossi będzie OK.

Gość KUMULACJA
A ja ci zycze powodzenia, bo mimo iz cie nie znam bardzo cie polubilam za podejscie!!!! Dostales juzkilka dobrych rad, mam nadzieje, ze wybierzesz najmadrzejsze. pozdrawiam, odezwij sie jutro jak poszlo!!!

nie, polecam czerwone do romantycznej kolacji przy świecach, do której rózowe szczyny pasują jak świni siodło :)

Gość zdenerwowanychłopak
ok. kupie jakieś lepsze winko, jedną różę, wskoczę w dżinsy, al. założę jakąś elegancką koszulę, obcisłe bokserki, czarne skarpetki. Mam fajną wodę i delikatnie się nią spryskam. Ciekawe co ona zrobi z swoim jamnikiem, zamknie go w łazience, na balkonie do wyjścia zostało mi jeszcze 4 godz. Walnę sobie jednego browarna i zapodam jaką rozluźniającą muzę, z tym opróżnieniem magazynku to mi namieszaliście w głowie ale chyba wytrzymam może nie będzie tak źle, ale mnie nosi po mieszkaniu. Dobrze że starych nie ma i zrobiłem sobie wagary.

nie pij piwa, bo będzie Ci walić z japacza

a winko i róża to dobry zestaw :classic_cool:

Feliks, bez względu na to, co będzie na kolację? Może kawior? Tym bardziej, że to ma być obiad! :O Zdenerwowany, nie chlaj piwa, tu się zgadzam z Feliksem, będzie Ci walić z gęby! A jeśli nie daj Boże palisz to właśnie rzuciłeś. Bo też będzie Ci waliło z pyska. Zastanawiam się, czy wspomnieć coś o innych aspektach palenia, ale może się wstrzymam :O

Gość zdenerwowanychłopak
Piwko dobrze mi zrobiło trochę się wyluzowałem, wychodzę z więcej niż 3 godz. więc nie będzie ode mnie nic czuć. Nie wiem wysłać do niej sms z tekstem w stylu że czekam, tęsknię itp.

Kurwa, po co prosisz o rady skoro masz to w dupie? Strzel sobie jeszcze jedno, na pewno Ci przejdzie stres. Albo weź dwa, spoko, trzy godziny masz. I zapal do tego. Miłej zabawy.

facet mioej Ty wlasne zdanie teksnisz i czekasz i chcesz jej to powiedziec to napisz nie chcesz to nie pisz :-O

Gość zdenerwowanychłopak
Ok. próbuję wybrać te rady które w moim przypadku będą najlepsze, może dzisiaj jestem trochę chaotyczny al. po ludzku bardzo się denerwuje bo ją mocno kocham. Ale rady wasze na pewno mi się przydadzą. Jak będziecie chcieli to opisze wam jak mi poszło

i pamietaj poczucie humoru zawsze Ci sie przyda nie podchodz do tego jak do egzaminu jak cos sie nie uda to najleoiej wrzucic na luz i nie robic z tego tragedii:) powodzonka 🖐️

"Opowiem wam jak było tylko pomóżcie" - jasne że opiszesz :) i nie denerwuj się, skłaniam się do opinii żebyś jej powiedział ulży ci i może nie będziesz się tak wtedy stresować :) i jak coś ci nie wyjdzie( czego ci oczywiście nie życzymy) nie przejmuj się nikt nie powiedział że pierwszy raz ma być najwspanialszy w życiu

Gość zdenerwowanychłopak
Z nerwów trochę mi się przysnęło, śniłem o niej, dobra idę od sklepu kupić jakieś kwiaty no i winko, Zaraz będę z powrotem

Gość przypominam
o gumkach nie zapomnij

Gość nie dzis nie jutro to kiedy
a o mnie nikt nie sni buuuuuu :( :( :( :( :(

Gość bez pseudonimu.... P
On to chyba tez właśnie robi w tej chwili :D Plum plum plusk... i juz po :D

Gość zdenerwowanychłopak
Ok. wskakuję pod prysznic i w łaszki i uciekam do niej Trzymajcie za mnie kciuki i dzięki za kilka porad. Narka

Gość jbjhgftyhjhkluyjgrdesdrftujk
napisz jak ci poszlo

Gość zawodowy spuszczacz
pewnie spuscil sie jeszcze w majciory :D

Gość ej eje jjjj
czemu nie napisal jak mu poszlo ?? o cham :D

Gość jeszcze nie wrócił

Gość nie pisal bo nie ma o czym
nie kazdy lubi sie chwalic najgorszym dniem... 11 wrzesnia... bedzie mogl co roku swietowac :D

Gość no pewnie tak
a może tak dobrze mu idzie ?:p