Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boszee

Czy to moglo być poronienie ?

Polecane posty

Gość boszee

Miesiac temu mialam "gratisowy" (dodatkowy) okres.Trwal tyle co normalnie@. Byl bardzo obfity, praktycznie po paru godzinach podpaska zalana krwia + wieksze bole brzucha niz zwykle. Normalne okresy mam praktycznie bezbolesne. Teraz w necie trafilam na informacje ze to moglo byc poronienie ????? Czy tosie da jakos sprawdzic ? kilka dni przed tym dziwnym krwawieniem mialam badzo ciezka wrecz tragiczna sytuacje..myslalam wtedy ze to z tego stresu :((( Pamietam ze pare dni przed ta nieszczesna@ pobolewaly mnie jajniki i piersi. Smialam sie z przyjaciolka ze to ciaze choc ona mowila ze sobie wmawiam, ze ona tez miewala takie sytuacje a tylko niepotrzebnie sobie dodawala stresu .. nie wiem co myslec , czasami naprawde wydawalo mi sie ze jestem w ciazy jakiejs baaardzo poczatkowej...:(:(:(

Gość boszee
aha - w tym krwawieniu .... byly duze skrzepy krwii ktore normanie u mnie nie wystepuja az w takich rozmiarach ....

Gość 1969
może tak było

Gość elliana-00
Miałam bardzo podobną sytuację, z tym, że nie stres, a fizyczne dolegliwości, leki, przemęczenie - i "okres" w środku cyklu. I nie wiem... nie wiem..:(

Gość nerka to ja
jak możecie żyć w takiej niepewności? Idzcie obie do lekarza, on jeżeli było poronienie to powinien to stwierdzić. Mam nadzije ze nie, powodzenia 🌻