Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszkaxxx

szukam chętnych do pogadania...

Polecane posty

Gość dff
znajdziemy :), tylko wiesz ja znów sie obawiam, że to będzie jakiś kanał...

Gość Dop******lam dziś każdemu
a powiedzcie jak można ufać ludziom wokół siebie ,może jednej dwóm ale wszystkim

Gość dff
też mam 26 lat :), zarabiałam różnie, bo nie miałam stałej umowy, było to i 3 tys. choć rzadko aż tyle i niecałe 1000 zł chyba ze dwa razy...mam dwa kierunki skończone...

szukam tak naprawdę celu w życiu, bo praca którą wykonuje teraz mnie nie satysfakcjonuje, męczę się tutaj i musze coś zmienić, a fakt, że nie bede mieć umowy na dłużej motywuje mnie do poszukania fajniejszej pracy

Gość dff
no przesadzam z tym zaufaniem wszystkim, tak 2 osoby by mi wystarczyły którym bardzo ufam, a poprzedniej pracy nie miałam ani jednej takiej osoby...

Gość dff
no a ja uparłam się na jednej rodzaj pracy w czymś innym siebie na razie nie widze...

Gość dff
w poprzedniej pracy wszyscy kłamali...

Gość Piotr 8787
Jeśli szukasz lepiej płatnej pracy ja ci mogę taka załatwic tylko napisz skąd jesteś?

ja też myślałam, że praca tylko w jednym charakterze ale nie w dzisiejszych czasach, jeżeli masz konkretny fach w ręce to się ciesz, ja jestem po studiach ekonomicznych i nie mam z tego nic, pracuje w biurze

Gość dff
też nie mam konkretnego fachu w ręku ;), poza tym nadal jest tak, że przyjdą ludzie którzy będą to robić co ja za powiedzmy 1000 zł, np. praktykanci, a wiesz jak jest dla wielu ludzie nie liczy się jakość, tylko że będzie za małą cenę zrobione...a niestety ja 1000 zł nie będę pracować, za dużo się uczyłam, za długo, chce godziwiej zapłaty...

Gość Piotr 8787
Ja nie mam zadnego fachu i zacząłem pracowac od kilku dni możesz pracowac w biurze jak doi tej pory i robic to co ja a zarobic mozesz zajebiscie gwarantuje tylko skąd jestes? ja ze śląska a jesli ty duzo dalej to niestety raczej nic z tego nie wyjdzie jesli w ogole bys byla zainteresowana

a ja schowam dyplom do kieszeni i pójdę pracować np. w sklepie, gdzie niekiedy można zarobić konkretną kasę (jakieś butiki z ciuchami, salony itp)

Gość Piotr 8787
a właśnie ze nie wiesz o co mi chodzi to nie prostutucja w ogole nic z tym zwiazanego :)

Gość Dop******lam dziś każdemu
no tak dziś nie jakość lecz ilość jest ważna -duże zyski a ludzie się nie liczą jak nie ci to będą inni.

Gość dff
wiesz pewnie i ja bym mogła w sklepie, a pewnie na chwilę, zaraz bym miała niesmak...

Gość dff
no jasne, tylko studentów jest teraz gotowych pracować za pół darmo żeby zdobyć doświadczenie...

po moich studiach powinnam pracować w urzędach miasta, gminy itp. ale tam zatrudnia się tylko rodziny i znajomych bez znajomości nie mam szans

Gość dff
chciała byś w urzędzie?

Gość Piotr 8787
ja jestem z zabrza wiec spoko jesli byś była zainteresowana to podaj swojego meila a ja ci wysle swoj nr tel i jesli bedziesz chciala to ci wytlumacze na czym polega ta praca masz wyksztalcenie minimum srednie?

Gość dff
a ja jeszcze nie jestem na takim etpaie, że np. 5 letnie konkretne doświadczenie...więc nic dziwnego, że mogę przegrywać z tańszymi studentami, którzy są często bardzo zdolni...

Gość dff
no urzędy to nie dla mnie :)

Gość Piotr 8787
ok wysle tylko nie teraz bo musze wyjsc a swoja droga przez meila cieżko to wyjasnic ale sprubuje

Gość dff
ja wiem, że dopnę swego, prawie zawsze dopinam ;), tylko za jaką cenę i kiedy...

Gość dff
mój szef przez spory czas uważał, że tylko ja jestem godna zaufania i tak dalej, tylko zupełnie tego nie doceniał i zaczęłam się opuszczać w pracy, bo dawno miałam mieć umowę na stałe i nie miałam i on był zdziwiony że się zrobiłam inna, kurczę ciął kasę nie wywiązywał się z obietnic i jeszcze zdziwienie...