Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zmienię tego

małe ale obwise piersi, FOTO, czy są w stanie się komuś spodobać?

Polecane posty

Gość nie zmienię tego

mam 24 lata, niestety, moje piersi nigdy nie były jędrne, twarde i pełne. bikini to dla mnie abstrakcja :(. dbam o nie, ale tak naprawdę, nic poza operacją nie jest już w stanie ich poprawiać (jedynie przytycie, ale tego nie chcę). wstydzę się ich strasznie, jak stoję na wprost z rękoma w doł, to przypominają smętnie wiszące puste woreczki :O (mniej więcej jak na fotce na lewa pod ręką)...mając faceta, kochałam się tylko w staniku i nie pozwalałam ich dotykać :(. czy one mogą się komuś podobać, albo chociaż można je zaakceptować :( ??? http://www.voila.pl/329/it71j/index.php?get=1&f=1

Gość od tabletek anty
łądne są i nie obwisłe ja to mam obwisłe zrób test i podłoz pod piers ołówek . jesli spadnie to masz jędrny a nie zwisły biust spróbuj to zrobić. ja jak włoze ołówek pod piers to moge skakać nawet i nie spada..:(bo mam takie zwisy

Gość nie zmienię tego
ten test już robiłam, oczywiście, że ołówek nie wypada. tutaj dodatkowo jestem jeszcze wygięta w ty, bo fotka jest odbiciem w lustrze, a że oono wisi wysoko, inaczej się nie dało. mnie się zdjęcie jeszcze pokazuje, a Wam ?

Gdzie obwisle??? Masz ladne piersi. Male, ale bardzo ladne. Jestem kobieta, mnie sie podobaja. Chcesz zobaczyc moje? najpierw urodz dziecko, potem sie zal na piersi. :) Pozdrawiam.

Gość nie zmienię tego
od tabletek anty- ale może przynajmniej masz je duże ??? ja mam w piersiach tylko 86-87cm :(

Po pierwsze to już było... Po drugie czy Twój facet pokochał Ciebie czy Twoje cycki? Po trzecie jednak przytyj bo żebra Ci odstają :O Wtedy i piersi się poprawią :) Po czwarte nie jest rewelacyjnie, ale tragicznie też nie. MASZ piersi. Jedni lubią takie, inni inne. Nie każdy facet leci na cycki wielkości średniego sylwestrowego balona każdy.

Gość ciastko owsiane
no i teraz niech popatrzą te które twierdzą że małe cycki są ZAWSZE jędrne,sterczące i nigdy nie obwisną :O...na załączonym obrazku widać ze małe też mogą być obwisłe i workowate.....a niektóre pozabijały by jeśli ktoś twierdził ze małe tez mogą być zwisami....

Gość nie zmienię tego
Mayor - całą nadzieję, pokadam w przyszłym dziecku. U mnie w rodzinie generalnie dominują mae piersi, ale prawie każdej kobiecie, po dzieciach zostają duże. MOja mama ma lat 50 a miseczkę D, pelna i bardzo jędrną. Tylko ewe ciąża, powoduje, że jeszcze nie zbieram na operację.

Gość wyuzdany zbok
bardzo fajne są ;) takie w sam raz nie masz sie czym przejmowac przeciwnie mozesz byc z nich dumna

Gość nie zmienię tego
Nie wiem co pokochał, ale każda kobieta chce być atrakcyjna dla swojego mężczyzny, widzę, jak z pożądaniem ogląda się za cycatkami czy małymi ale sterczącymi piersiami : ( Ważę 62 kg przy wzroście 172cm, ljak ważyłam 65 lekarz kazał mi schudnąć, mam wielki tyłek :( 😭

Gość nie zmienię tego
jak stoję prosto to tych żeber nie widać. tak jak pisałam, tu jestem nieco w tył wygięta bo lustrze jest wysoko, stąd pewnie ich widok. Nie, nie jestem chuda, raczej normalna (36-38 rozmiar przy 173cm). dzięki za miłe słowa, ćwiczę na nie, stosuję kremy, zimne prysznice, i jak wisiała tak wiszą.

Z tym tyłkiem to już czuję, że przegięcie, ale niech Ci będzie :) To może zacznij ćwiczyć albo co? Tak się przyglądam i wcale nie jest źle. Przez to wymazanie tła trochę zrobiłaś zamieszania :) Każdy facet się ogląda za innymi dupami, Ty masz uraz i myślisz że patrzy na cycki. A za stwierdzenie "nie wiem za co pokochał" powinienem Cię wytrzaskać po tyłku. Powiedz mu o swoim problemie, bo bardzo możliwe, że on nie zdaje sobie z niczego sprawy, podobasz mu się taka, jaka jesteś. Powodzenia :)

Gość nie zmienię tego
a ja mówię dla mojego faceta że noszę rozmiar 70D :D:D:D, albo 65E, to nie wierzy :P

Gość nie zmienię tego
mówiłam mu, stwierdzić, że jeśi zdecyduje się na operacje, to mi jeszcze za nią płaci :O:O i jak tu mam nie mieć kompleksów :( ?

Nie zmienie - myślę, że to była taka próba wsparcia z jego strony. Tak, nieudolna, teraz ja też jestem taki mądry. Kiedyś nie wiedziałem, że kobiety ZAWSZE szukają drugiego dna i dziury w całym.... :)

Gość BardzoChetnie
Są świetne,co Ci w nich nie pasuje!!??

Gość są ładneeeeeeeeee

Gość nie zmienię tego
to, że są obwisłe :O i takie "miękkie, wiotkie" bleeeee :( :O

Gość brass mokey
tyś chyba obwisłych nie widziała

Gość nie ma foty
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SĄ ŁADNE i SEKSI. 24 lata i tak urojony kompleks ? Aż się wierzyć nie chcę.

Masz bardzo fajny biust i dziwię CI się, że masz pretensje do losu :)))))))))))))