Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dwulatka

okrycie na nóżki do wózka dla 2latka- potrzebne zimą?

Polecane posty

Gość mama dwulatka

witam, zastanwiam się czy kupić mojemu synkowi na jesień i zimę okrycie na nózki. Synek ma teraz 20 m-cy, zimą skończy 2 lata. Zeszłej zimy używaliśmy ciepły śpiworek, natomiast teraz- gdy dziecko już biega może wystarczy kocyk? Przecież i tak dziecko nie spędza całego spaceru w wózku. Bardzo proszę o opinie:)

Gość 11111111111111111
ciepłe skarpety,buty i w razie dużego zimna kocyk zupełnie wystarczą

ja używałam, bo mały nie lubił łazić, wolał siedzieć w wózku ;) a że dużo spacerwaliśmy, to nie musiałam się martwić, że zmarznie, kocyk jest do niczego, bo spada

Gość gbvvccbvxc
moj synek nie dal sobie zalozyc okrycia na nozki-na wozek wiec jezdzil w kombinezonie samym jak wyglada spiworek dla 2 latka??????/

Gość gbvvccbvxc
fajny-ale moje dziecko nie dalo by sie w to zapiac powaznie-krzyku byloby co nie miara on lubi luz odkrycie etc

ale to wpinałąm do wózka a potem jakoś go zagadałam i nogawki pozapinałam że mógł machać nogami do woli :) u nas zaś takie śpiworki-worki nie zdają egzaminu, tak długo moja szelma będzie kombinować aż nie wyciągnie nóg z worka...

mój miał normalny śpiworek, taki jak rok wcześniej, tylko przypięty niżej jeździł lekką parasolką, więc pewno gwiździło by mu bez :D na spacerach nie chodził bo nie lubił, więc nie było problemu z zabłoconymi butami

Ja miałam śpiwór do wózka. Bardzo dużo spacerowaliśmy w zimie a synek nie zawsze był skory chodzić na własnych nogach.Taki wariant najlepiej się sprawdził bo małemu było ciepło a z kocem to róznie bywało -suwał się i wplątywał sie w koła.

Gość migotka83
Kocyk często się nie sprawdza. Dziecko potrafi go zrzucić lub się po prostu odkryć. O Cover Over lepiej pomyśleć. Tego okrycia nie da się ściągnąć, a doskonale chroni przed chłodem, wiatrem itp. No i pod Cover Over dziecko się nie przegrzewa. Po złożeniu okrycie łatwo przechować, bo ma niewielkie rozmiary. Tutaj https://www.facebook.com/CoverOver.eu/ jest fan[age firmy, która produkuje Cover Over. Poczytajcie sobie opinie o tym okryciu, bo warto.