Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa panna

POWRÓŻE

Polecane posty

airashii Jeśli zaczniesz szukać wytrwale uda Ci się w okolicach Świąt Bożego Narodzenia, a od Nowego Roku zaczniesz pracować, lecz przemyśl czy na pewno chcesz pracować w tym zawodzie, ponieważ może Cie spotkać wiele upokorzeń, możesz być wykończona ta pracą.

czy znajde prace w miescie w ktorym teraz mieszkam a moze bede musiala sie przeprowadzic ????????? Co dalej ze znajomoscia z F ? Czy jest naprawde mna zainteresowany ? 04. IV. 82 r

15 styczeń 1983r. Jak potoczy się znajomość z nowopoznanym facetem z kórym aktualnie się spotykam? CZy to coś poważnego, na stałę?

Gość GADUGADU...............
06,12,1981 czy bede jeszcze miala dzieci /dwoje juz mam/

czy moja partnerka jest ze mną szczęśliwa, czy mnie kocha, czy mnie zdradziła, czy chce byc ze mną już na zawsze i czy chce miec ze mną dziecko ? mam wrażenie, że ciągle ją krzywdzę i nie wiem tak na prawdę jak ją uszczęśliwic. moja data: 30*04*78

Gość Kamila _=_=_=_=_=-= heh
i co powrozysz mi?

Gość irennna
16.12.1971 Jak dalej yułozy mi sie moja praca zawodowa?

Gość ktoś 123
14.08.1977 Czy z tym nowo poznanym mężczyznom coś mnie głębszego połączy?

Folklore hmmm... Widze wiele zamieszania w Twojej przeszłości. Ok pytanie nr 1 = Myślę, że prace znajdziesz nie w samym mieście w ktorym mieszkasz tylko w okolichach, okolo 10 km, przy Twoim miescie Pytanie nr 2 = Wyszło mi, że on jest bardziej zainteresowany Twoimi pieniedzmi niż samą Toba

Gość calliope
Witaj!:) 06.03.84 Pytanie: co sie wydarzy w moim obecnym zwiazku? Drecza mnie watpliwosci, czy to na pewno ten... Czy bede z nim szczesliwa?

Gość irennna
ułoży - oczywiście. Coś mi klawiatura siada

Gość misia430
16.08.1983 ola czy bede z panem W.?? pozrawiam

Gość cazra878909
karolina 25.07.1987 czy tez zwiazek ma sanse???

GADUGADU............... hmmm.. Zdaje mi się, że Twój partner nie chce kolejnego dziecka, martwi się czy starczy wam pieniedzy, czy nie mam racji?

Kurde znamy się za krótko i nie wiem, napewno końcówka 1980 roku ale więcej nie wiem :( na imię ma Dominik, moze tak spróbuj

Gość malinowa kreseczka
Witaj Panno! :-) 27.10.1078 Czy już zawsze będę samotna? Dziękuję

full HD Jest z Toba szcześliwa, jest bardzo w Tobie zakochana, chce ułozyć sobie z Toba życie, bądź dla niej bardziej delikatny w słowach

Gość Monika***L
19.05.86 Kiedy poznam wreszcie jakiegos fajnego faceta?

Gość izabel1
czy wyzdrowieje i wyjde za maz? 26111978

ok a co z J. bedziemy sie ponownie spotykac ???? widzisz jakiegos fajnego faceta obok mnie w przyszłosci ? jesli tak kto to jest mniej wiecej ?????

Gość piksciu..aciu
1985.09.19 kiedy nadejdzie moje szczęscie?

wiii Sądzę, że on jest w tej chwili zbyt zajety zawodowo, lub ma jakies problemy rodzinne, wiec mysle ze w danej chwili nie ma ochoty na stały zwiazek, moze jak sobie wszystko poukłada, musisz z nim pogadac, bo on chce z Toba o czymś porozmawiać, tylko martwi sie tym jak Ty na to zareagujesz zycze powodzenia

Gość Koło Ratunkove
Witam, Proszę o wróżbę. Urodziłam się 29.09.1984 roku. Chcę się dowiedzieć czy była sympatia myśli o mnie, czy pamięta, czy odezwie się (względnie - kiedy ) i czy mamy szanse na wspólną przyszłość? A może ułożę sobie życie z obecnym partnerem? Dziękuję za odpowiedź.

kiedy spotkam tego z którym będę już do końca swoich dni?? i ile jeszcze czeka mnie związków zanim zwiążę się z tym ostatnim?? jakie imię będzie nosił kolejny i ten ostatni mój partner?? w ostatecznym przypadku prosiłabym chociaż o ich inicjały. czy opuszczę miejsce w którym obecnie przebywam?? jeśli tak, to jaka będzie tego przyczyna, kiedy może to nastąpic i w jakie nowe miejsce wówczas się udam?? 11\'07\'79

Gość 555***
20.08.1972 za kilka lat może wcześniej chcę rozkręcić własny biznes czy warto? jakieś problemy widać? a może powinnam zostać tu gdzie pracuję i czekać do usr* śmierci na awans :O