Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa panna

POWRÓŻE

Polecane posty

NIKE... Kupno jakiegoś mieszkania może być dla Was bardzo ciężka, m.in. problemy finansowe widzę, Jeśli zaoszczedzicie po pół roku moglibyscie coś wynająć, a dziecko widzę w roku 2010, możecie mieć problemy z zajsciem w ciąze, bo zdaje mi się ze Twoj partner jest bezpłodny, czy to prawda?

14.03.1992. Czy moj chłopak mnie kocha i czy mnie zdradza ? jak długo potrwa jeszcze nasz zwiazek ?

Miss hope U Ciebie z pracą będzie ciężko, widzę że w Twojej przeszłości miałaś wiele nie powodzeń w pracy, tu szef, tu znajomi w pracy, nie znajdziesz zbyt wcześnie pracy, która Cię uszczęśliwi.

Gość miałam podobnie
czy on do mnie może jeszce wrócić,m czy jest taka szansa? ja 13.06.1981 on 02.081.972?

Gość Polokokta85
witaj:) czy będę z nim szczęśliwa? jak potoczy się dalej ten związek? weźmiemy ślub? będziemy miec dzieci? Kasia 13.01.85

iwona.k Widzę dwie opcje, albo Ty jesteś w kimś bardzo zakochana, albo ktoś jest w Tobie bardzo zakochany a Ty o tym nie wiesz, porozgladaj sie wokół siebie, czy czasem nie spotykasz jakiegoś faceta zbyt czesto.

Gość bo jestem
Czy wyjdę za mąż? Czy będę miała dzieci? Czy będę pracować w pracy, w której obecnie pracuję? Katarzyna 30.10.1980

full HD Jest w stanie zostać Twoją żoną tylko dbaj o nią. Pierwsze dziecko w 2012 roku, kolejne nie mam pojecia, możliwe że będziecie mieć tylko jedno

ja rowniez poprosze Hmm.. może zdradzić Cie nie zdradził, ale myśli o niej, pilnuj sobie go, bo jeśli nie stracisz go! Tylko nie przesadzaj i nie wpadaj w furę tak jak to zawsze robisz przy awanturach ;)

Gość Dabidab
Czy Marcin pomoze mi w znalezieniu pracy ? Mozna na niego liczyc ?

Gość madzia062
ja też poproszę! 05.05.1988 co z moimi finansami ,czy uda mim sie szybko znaleść dobrą pracę?????? czy facet z którym się spotykam jest dla mnie odpowiedni? co on do mnie czuje?

TAK BEDZIE SZYBCIEJ :) BĘDĘ ODPISYWAĆ 3-4 OSOBĄ W JEDNYM POŚCIE OK? malinowa kreseczka --- > proszę bardzo ;) cazra878909 ---- >Będziesz szczęśliwa :) I ułóży Ci się w sprawach zawodowych :) szczera dziewczyna ----- > taaak!! I to wielkie, w końcu się szczęśliwie zakochasz:) Rozgladaj się za niebiesko okim, brunecie, on Cie juz ma na oku.

06.09.1973 iwona anonimowa panno nie jestem w nikim zakochana a nie spotykam się z nikim zbyt czesto a co powiesz o partnerze z datą 21.06.1976 proszę bardzo ładnie napisz mi jeszcze

helikopter ------- > Oczywiście że masz szanse na lepszą prace, poszukaj jej koniecznie! Zwięszczysz swoją samo ocenę, ponieważ dostaniesz większe wyplaty. Lecz zwiazku nie widze zbyt ciekawego, może na początku będzie ciężko, ponieważ on nie będzie umiał zaakceptować Twojej przeszłości, lecz później zrozumie, że był w błędzie. Czy jest coś w Twojej przeszłości co mogło by go zaboleć? izabel1 ----- > aaaa teraz rozumie, karty nie chciały mi dać wcześniej przez to jedno znacznej odpowiedzi. Idź do lekarza zrób wszystkie badania, krwi, kału, moczy, zbadaj się u ginekologa, pochodź po lekarzach. Widzę, że Twoj obecny facet będzie Twoim mężem, będzie potrafił się Tobą dobrze zająć. WCHODZĘ NA STRONE NR 3 :)

Gość a długo zajmujesz się
wróżeniem? jak możesz, napisz czy stawiasz karty klasyczne, czy tarota i czy zajmujesz się tym na codzień czy jesteś tylko amatorką :-) pozdrawiam

Gość a długo zajmujesz się
jejku "co" z dzień" mi się złączyło :) chodziło mi oczywiście o "co dzień"

Rafalito ------- > Znajdziesz prace w swoim zawodzie :) grzeszek ----- > Nie widzę z jej strony żadnego zainteresowania Twoja osobą.. karrrambbaa ---- > kochać może jeszcze nie kocha, ale mysli o Tobie Panna Monika ---- > On będzie się bał czegoś, nie wiem czy może Twojego ex.. Chce byś z Toba ale boi się czegoś

Gość Panna Monika
Anonimowa - bardzo dziekuje za odp. Jesli chodzi o to czy sie boi czegos... nie jestem pewna, bo to dorosły facet, starszy ode mnie 6 lat. nie zna tez mojego ex a jesli nawet to bardzo watpie zeby sie go mogl bac :)

wiki 24 ---- > Jeśli pracujesz, dostaniesz podwyżke, uważaj nie pokłoc sie czasem z kimkolwiek z rodziny, może Ci to nie wyjśc na dobre. Tak, wyjedziesz nad morze :) jakas tam mała dziewczynka ------ > pyt. 1 = Za 10 lat będziesz matka, lecz ojciec dziecka zniknie pyt. 2 = Nie bedziesz miala, widze kłopoty w szkole u Ciebie pyt. 3 = Nie widzę niczego szczególnego erged ----- > Nie widzę zadnych dzieci w tym związku, będzie do długi i szczęsliwy zwiazek ale nie na zawsze, wasze drogi się rozejdą. W pracy uważaj na wrogie Ci osoby, nie podpadnij im. joostin ----- > Wiosna 2009 roku, bedzie to wysoki blondyn, bedziecie bardzo szczesliwi

Gość THEEEEEEEEEE
co zrobic, na czym sie skupic, aby ten zwiazek trwal? ja 1.09.70 on 17.10.75