Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona wystraszona

Dlaczego boję się seksu?

Polecane posty

Gość LUCYFERUS
Wiem coś za jedna, ciało dostałaś od boga, i obdarował cie dziurą w tym ciele tam w kroku, a po co myślisz? żebyś zmarnowała jego dzieło? Tak się trudził całą wieczność, to sobie pomyśl co cie spotka jak nie zrobisz z tego daru użytku. Jego gniew to przy moim dziecka tupanie nóżką, ale on rozkazuje. A jam jego wykonawcą woli. Jak Zechce tak robię. :P I masz przesrane na chwilę obecną. :classic_cool:

Gość też dziewica 24
Tak????:D Ale wielka szkoda. Już popuszczam w spodnie:classic_cool:

Gość LUCYFERUS
Szkoda, że to nie ja rządzę, bo byś miała już robaki w peepie i by ci ogryzły ją do kości. :classic_cool:

Gość też dziewica 24
Robaki to bym miała, jakbym się zadawała z syfiarzami. Nie wiedziałeś, że mężczyźni to pomiot szatana i roznoszą tylko choroby i nieszczęścia?:D

Gość LUCYFERUS
Czekaj jeszcze ci wyślę taki pomiot że ci kisiel będzie do butów leciał. :classic_cool: Za zgodą starego. :P Jak mu powiem jak traktujesz jego umiłowanego sługę (nie to żebym go nawet lubił :P) to będzie wprost wniebowzięty jak ci stoczy grzybnia z chujni peezde. :classic_cool:

Autorce życzę, żeby nigdy nie znalazła żadnego faceta, albo asekusalnego tak jak on, bo inny by się z nią męczył strasznie. I nie rozumiem tego damskiego terroru \"czekania\" - że jeżeli facetowi nie zależy tylko na seksie, to poczeka choćby i 5 lat. Co za bzdura. Mi nie zależy TYLKO na seksie, ale gdybym poznała gościa, który chce czekać do ślubu, postarałabym się nie śmiać z tego przy nim, i zrezygnowała ze \"związku\". Zresztą to że na seksie komuś zalezy to nic złego, nie chciałabym mieć faceta któremu zwisa i powiewa nasze życie erotyczne :O

Gość uppppppppppppp