Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k510i

WROZKA!!!!!

Polecane posty

Gość malewka
ee?? nie ma kogoś takiego.... bzdury, no ale dzięki...

Gość Czy zalicze
Czy zalicze egzamin? 30. 01. 1986

Gość Kratkakk
Witaj Czy janek kocha mnie ? 26.05.83

Gość Momentowa
dzieki . dobrze ze pozytywne !!!! uffff. :) .

hulahop---->milosc przychodzi zupelnie niespodziewanie..mozesz ja spotkac w sklepie..w autobusie... ale najlepiej jej nie szukac bo wtedy ona sama nas dopada zupelnie niespodziewanie..a jesli chodzi o wyjscie za maz to jesli bedziecie sie kochali to nie widze przeszkod:) tasiaaaa----->wyjdziesz za maz kiedy bedziesz gotowa...widocznie to jeszzce nie jest twoj czas na to..moze jest cos co ciebie blokuje albo masz jakies problemy...najpierw musisz uporzadkowac swoje zycie...a dzieci beda owocem waszej milosci... racja....----->w milosci wiek nie ma znaczenie ...mozesz liczyc na mile uczucie z jego strony ale czy to milosc to musisz ocenic sama...pozwol sobie na odrobine szlenstwa cos w rodzaju romasu a zobaczysz czy przetrwa to dluzej..najwyzej zostana ci piekne wspomnieia kissajsijd----->mysle ze on sam nie wie co do ciebie czuje...zaglubiony jest...daj mu czas na przemyslenie...ale badzi ostrozna i trzymaj na poczatku lekki dystans...

Gość iluzoryczna
15.09.91 r. czy rozwiążą się wszystkie moje problemy w najbliższym czasie?

Gość Myszaaa na wakacjach
Proszę o wróżbę. Urodziłam się 29.09.1984 roku. Chcę się dowiedzieć czy była sympatia myśli o mnie, czy pamięta, czy odezwie się (względnie - kiedy ) i czy mamy szanse na wspólną przyszłość? A może ułożę sobie życie z obecnym partnerem? Dziękuję za odpowiedź. :)

Gość kaskaskas
17.04.85 Czy spelnie sie zawodowo. Bardzo prosze o wrozbe. Dziekuje

atunia----->teraz jest u ciebie taki czas kiedy musisz sobie poukladac wlasne zycie...wydrac droge ktora chcesz isc w zyciu...podejmiesz sluszna decyzje i ta droga da ci szczecie...uwierz ze bedzie dobrze bo widze ze juz niedlugo wszystko sie zmieni zupelnie niespodziewanie...badz gotowa na te zmiany... aneczkaluneczka---->jestescie na dobrej drodze do tego by wasze drogi sie zlaczyly...beda przeszkody ale dacie sobie rade z nimi..pomoze wam wasza milosc..wiec nie poddawajcie sie tylko walczcie razem to odniesiecie zwyciestwo... bo jestem---->wyjdziesz za maz kiedy bedziesz gotowa na taka droge wkroczyc...teraz jest cos co stoi ci na przeszkodzie..moze jakies problemy w pracy czy rodzinne pokonaj je a napewno spelnisz swoje marzenie... a ja co ze ma---->mysle ze wyjazd dobrze by wam zrobil...wtedy bedziesz czula czy jeszzcze macie o czy razem rozmawiac moze jakas ladna bielizna i troche szalenstwa:)moze spedzie ten czas poprostu w sypialni:)

Gość Co mnie czeka
czy kocha mnie pewnien brunet ja 20051975

Gość nati kkk
15.04.1985r czy bede z tym z ktorym teraz jastem factetem .. kiedy wyjde za maż

Gość a ja co ze mna
to jeszcze jedno pytanie czy bedziemy mieli dzieci??

dzelka :) wiem, że za wróżby się nie dziękuje..bo się nie spełnią więc nie dziękuję :D miło coś dobrego przeczytać 🌼

czy zalicze---->pewnie ze zaliczysz jesli sie przygotujesz pamietaj ze tylko ciezka praca daje efekty...na szczescie w takim przypadku raczej bymnie liczyla... KRATKAKK----->jan piekne imie:)pewnie ze cie kocha....ale czy w taki sposob jak ty tego oczekujesz to juz sama powinnas wiedziec...mysle ze jemu na tobie bardzo zalezy...sama musisz odpowiedziec sobie na pyt co przez milosc rozumiesz czy tylko wiernosc i zaufanie a moze cos jeszzcze postaw sobie najpierw to pyt a pozniej porozmawiaj z nim o swoich oczekiwaniach... iluzoryczna---->problemy zawsze z czasem sie rozwiazuja czasem jednak niestety nie tak jak bysmy tego chcieli ale ja widze ze u ciebie jest szansa bys byla zadowolona z zakonczenia tych wszysytkich spraw panther---->jezeli jestes z nim szczesliwa..kochacie sie ..ufacie sobie i chcecie byc razem to na pewno tak sie stanie..wanzne zebyscie obydwoje tego chcieli..

Gość wwiikkttoorriiaa
15 styczeń 1983r. CZy związek z nowopoznanym facetem z któym się teraz spotykam to coś poważnego i na dlużej?

Gość Treska Tereska
kiedy wyjdę za mąż? czy i kiedy znajdę pracę? czy będę z niej zadowolona? 13.01.85

Kiedy się zakocham?, tzn kiedy na horyzoncie pojawi sie facet z ktorym bede ? i moze jego wiek? moja data urodzenia 8.12.1992 r.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nikoletta 19.12 1991 czy on mnie zdradzal i kochal naprawde co robic dalej?

myszaaa na wakacjach--->wspomnienia sa najcudowniejsza rzecza w zyciu ..jesli jestes szczesliwa z obecnym partnerem i kochasz go a on ciebie to nie burz niczego..niech wspomnienia zostana fotografia pamieci ... ania1986--->rozgladaj sie bo juz jest ktos kto czeka az twoje cudowne zalotne oko go dostrzeze.... kaskaskas---->jesli jest to cos czego pragniesz i to uszczesliwi cie to rob wszytsko by tak sie stalo a twoje starania zostana nagrodzon... co mnie czeka---->mysli o tobie czesto wiec staraj sie go w sobie rozkochac ...latwo zauwazysz czy tak bedzie bo to bedzie bardzo widoczne i nie bedzie kryl swoich uczuc nati kkk---->jesli jestescie ze soba szczesliwi i wiesz ze to ten jedyn i to bez zadnych watpliwosci to los bedzie wam sptzyjal a jesli nie jestes pewna to zycie bedzie tak prowadzilo was ze samo da wam odpowiedz...

Gość tralalaP
ja tez chce :) karola 25.lipiec87r czy moj związek ma szanse na happy end??:)

Gość Myszaaa na wakacjach
wrózko, wszystko rozumiem ale to nie jest wróżba :) to jest RADA a moja wróżba?

Gość tomaszektomaszek
kieyd moja dziewczyna znajdzie prace tomasz 07,12,1982

Gość smerfetkaaaaaaaaaaa
04.04.1985 kasia jak widzisz moja przyszlosc w obecnym zwiazku?

Gość Co mnie czeka
kochana napisz mi czy on mi sie oświadczy ? czy bedzie slub? Prosze odpowiedz mi 20051975

Gość ja tesh chce
agnieszka 02.03.1986 kiedy wyjdę za mąż i czy bedzie to mój obecny facet? z góry dziękuję :)