Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k510i

WROZKA!!!!!

Polecane posty

a ja co ze ma---->dzieci to owoc milosci ...jezeli kochacie sie i to na pewno dzieci przyjda na swiat takajakasa---->nie moge dac ci jednoznacznej odpowiedzi ale mysle ze bedzie to niedlugo i niespodziewanie wwiikkttoorriiaa---->mysle ze jestescie na dobrej drodze by stworzyc piekny zwiazek..ale musicie go pielegnowac bo to dopiero sie rodzi w was...jesli bedziecie sie starac obydwoje to bedziecie ze soba dlugo i sczesliwie treka tereska---->wszystkie twoje plany zawodowe juz niedlugo znajda rozwiazanie a jesli chodzi o zamazpojscie to masz jeszzce troche czasu na to...ale na pewno znajdziesz tego jedynego ktory zmieni twoje zycie diametralnie... magda812---. na milosc kady czeka a ona chowa sie i pojawia sie niespodziewanie tak wiec czuwaj bojest juz blisko moze nawet juz jutro na swej drodze go spotka zwracaj uwage czy nie przyglada sie od dluzszego czsu tobie jakis tajemniczy nieznajomy

Gość kasiunia
czy to prawda jak sie zje wlosa faceta ze juz o mnie myslec nie przestanie??

Gość Kratkakk
Dzelka jestes prawdziwa :)

Gość a ja co ze mna
podtrzymuje:) czy będziemy mieli dzieci?? 15.08 .1979

Gość Treska Tereska
jestem teraz z kimś... To znaczy,że to nie za niego wyjdę? że poznam kogoś innego? 13.01.85

Gość wwiikkttoorriiaa
Dziękuję bardzo :D

czy będe kiedys z Piotrkiem czy sie spotkamy i czy bedziemy razem 01.05.1975

Gość asilinkla
asia 1982.06.08 czy wroce do polski czy juz na zawsze zostane zagranica a jesli wroce to mniej wiecej kiedy

jaaaaaaaaaaaaa---->takie pytania sa trudne...myle ze jesli nawet tak bylo to nalezy schowac dume i powaznie pogadac o tym i zastanow sie czy bedziesz mogla dalej zyc z ta swiadomoscia nie wracajac do tego...walcz o swoje uczucie jesli widzisz szanse na wybaczenie i dalsze zycie wspolnie... tralalap---->pewnie ze masz szanse ...kazdy ma taka szanse wiec dzialaj..zaskakuj swojego faceta by zawsze byla dla niego niewiadoma zagadka a wtedy on chcetnie bedzie z toba ania1986--->nie wiem ale jesli tak czujesz to walcz o swoje szczescie.... mysza na wakacjach----> bo wrozby mowia o zyciu radzac nam a nie zalatwiaja gotowych odpowiedzi na pytania...my sami decydujemy o swoim zyciu... tomaszektomaszek---->znajdzie ja napewno w tym roku jeszzce.... co mnie czekla---->jesli cie kocha to napewnoi oswiadczy sie pewnie czeka na jakas wyjatkowa okazje zeby cie zaskoczyc... ja tesh chce---->widze ze twoj zwiazek ma wielko szanse by zakoczyc sie na slubnym kobiercu... kasiunia--->raczej nie prawda..ale kazdy sposob trzeba wyprobowac:)

Gość gosn
ja 10.06.1986 Czy M. będzie moim mężem(12.06.1977)

Gość a ja co ze mna
czy zdradził mnie? albo zrobi to w najbliższym czasie czy jest taka możliwość??

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzelka rozumiem ze sa trudne ale chyba karty cos mowia jesli wrozysz z kart a sory ale odpowiedzialas tak jakbys sama to na poczekaniu wymyslila a nie wrozyla;]

Gość smerfetkaaaaaaaaaaa
wrozko ominelas mnie:(

a ja co ze ma---->uparta jestes:)niemoge ci dac jednoznacznej odpowiedzi bo to zalezy od was tylko ...ja tu nie mam nic do gadania:) treska tereska--->mysle ze macie szanse na malzenstwo jesli tego obydwoje chcecie i wasza milosc jest na tyle silna...sma sobie odpowiesz za jakis czas na to pyt... onk3--->piotrek cie bardzo lubi i zalezy mu na tobie wiec widze szanse na cos powaznego...ale dajcie sobie jeszzce czas i on wlasnie wam pokaze i podpowie jak bedie.... aslinkla--->kiedys wrocisz ale na jak dlugo tego nie powiem ci...

Gość umsialalalalalaa
kiedy ur pierwsze dziecko 31.12.88

Gość Molinka Molinka
Nasze drogi rozeszły się , jednak daje mi odczuć po długim milczeniu, ze jest mną zainteresowany. Czy on chce tak jak ja powrotu ? Czy jest to tylko taka forma kolezeńska ? 26.03.83

Gość czy moja dziewczyn mnie zdradz
paweł 07,02,1982

Gość a ja co ze mna
jestem uparta to fakt:) a dzieci mamy dwoje:) ale teraz małżeństwo nasze to totalna rozsypka:( stąd moje pytania;)

Gość wolkil
07.12.1981 krzysiek kiedy zostane ojcem chodzi mi mniej wiecej kiedy

gosn---->mysle ze ty bys chciala ale czy on jest na to gotowy...dajmu troche czasu na to nie nalegaj a wtedy szybko sie przekona ze jestescie dla siebie stworzeni.. smertetkaaaaaaaaaaaa----->twoja przyszlosc wyglada bardzo obiecujaco..spelnisz swoje marzenia..zycie bedzie ci zaskakiwac czasm nielile ale to jak sie to wszystko rozwiaze bedzie mialo kozystny dla ciebie wplyw... umisilalalaallala----->karty tego nie mowia ale bedzie to wtedy kiedy bedziesz na to gotowa... molinka----->a ty tego chcesz...jesli tak to pogadaj z nim bo widze ze macie szanse na kolezenstwo ale tylko od was zalezy czy z tego narodzi sie milosc..

Gość smerfetkaaaaaaaaaaa
04.04.1985 jak widzisz przyszlosc w moim obecnym zwiazku?

Gość MalaW
15.11.89 Wiola. Jak widzisz wróżko moją edukację?

Gość gosn
szczerze to chyba tak, chciałabym,. ale właśnie on nie chce. chodzi mi o to czy będziemy już razem. nie wiem czy darzy mnie prawdziwą miłością :( czy on spotyka sie z inna? prosze odpisz

Gość AneczkaLuneczka
Napisałaś mi kochana tak : aneczkaluneczka---->jestescie na dobrej drodze do tego by wasze drogi sie zlaczyly...beda przeszkody ale dacie sobie rade z nimi..pomoze wam wasza milosc..wiec nie poddawajcie sie tylko walczcie razem to odniesiecie zwyciestwo... FAKTYCZNIE SĄ PRZESZKODY :( Straszne kłótnie wywołane przez osoby trzecie i teraz nwet nie jesteśmy razem! Inna wróżka mówiła, że będzie moim mężem jeśli nie znudzi mi się czekanie na niego. Czy on się odezwie i kocha mnie? Wiem, że miał chyba niedawno jakąś dziewczyne ... Nie jestem pewna czy nie udawał :(

CZy on mnie jeszcze kocha?? czy będize próbowal mnie odzyskać, czy sie odezwie, czy będziemy razem? I kiedy ewentualnie się odezwie?? czyli ogólnie co będzie się dzialo między nami?? 29.09.86 ja i on 29.11.85

Gość powiedz mi wrozko
czy bedzie nam lepiej,czy sytuacja nasza sie poprawi on.30.08.74 ,ona 10.06.75

Gość sama juz nie wiem buuu
czy chlopak ktoremu dalam kosza i ktory jest teraz z inna czy nadal cos do mnie czuje czy tylko ona sie dla niego liczy? 31.12.88