Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakróliczona

problem z malutkimi

Polecane posty

Gość zakróliczona

kupiłam dwa króliczki po miesiącu one urodziły 12 młodych nie wiem co mam robić bo nawet z ogłoszenia nikt sie nie zgłasza. do sklepu nie chcę ich oddawać bo połowa na pewno pójdzie jako pokarm dla węża :( co robić?? nie chcę mieć wyrzutów sumienia.

Gość zakróliczona
moja wina bo kupiłam króliczki? daj spokój - ty głupia jesteś "uśpij je" żałosna idiotka!!

Gość osama bin dekiel
Pomóż nauce i wrzuć je do Wielkiego Zderzacza Hadronów :classic_cool:

króliczka już była w ciązy jak ją wziełaś. oddaj do sklepu. i nie trzymaj samca z samiczką, króliki mają tzw. ruje prowokowaną.:D (zapomnialam fachowej nazwy)

to co kurwa chcowaj je wszystkie niech sie znowu narozmnazaja wtedy bedzie dobrze :O oddaj je komus uspij zeby jak najmniej cierpialy przeciez nie jesat latwo pozbyc sie 12 królików

Gość zakróliczona
deko oj dziękuję Ci bardzo ...:( obie urodziły maluszki. bardzo je kocham. myślałam nawet o tym aby zamieszkały na zawsze u mnie ale będą się męczyć ponieważ jest ich zbyt wiele a ja chcę jak najlepiej :(

ja pierdole ludziie jaka agrsja :O mi szkoda tych króliczkow bo kcoham kazde zwirzatko no ale innego wyjscia nie ma :O mogla temu zapobiec a nie narozmnazala krolikow i sie pyta co ma z nimi zorbic

Gość weź zawrzyj morde
gwiazdeczka kochana - nienormalna jesteś??? może swoich rodziców też uśpisz bo na pweno się z tobą męczą

Gość weź zawrzyj morde
wypierdalaj gwiazdo bezramienna i idź sie powieś bo nie wiesz co piszesz ty oślico!

Jak mogłabym odebrać maleństwom życie tylko dlatego,ze przyszły na świat. nie wiem co z nimi zrobić bo chcę aby miały dobrze w przyszłości a nie umarły w objęciach węża lub u weterynarza. nie pisz tutaj bo nie pomagasz!!

Gość aLE ROZJEBANA
TAKIE "GWIAZDY" TO TRZEBA USYPIAC BO śMIECI SIE USUWA A NIE KARMI. SPIERDALAJ BO ZASMIECASZ TOPIK SWOIMI RADAMI LEZBO

Gość laluuunia
a gdzie mieszkasz?

no tak, to je rozdaj sprzedaj itp. tylko jak nic z tego nie wyjdzie to chyba ciezko ci bedzie zatrzymac 12 królików prawda?? cos musisz z nimi zorbic.... a z reszta nie bede wdac sie w dyskusje z tepakami i tak ide wiec nara szczochusy.

to masz dwie samiczki? a to dobrze. nie możesz ich zatrzymac, chyba ze w oddzielnych klatkach. A jeśli chodzi o ten sklep, idź do tego z którego je wziełaś, powiedz co i jak.. powinni je wziąć. ewentualnie są różne portale gdzie ludzie adoptują zwierzęta, możesz tam spróbować.

Gość będzie coś dalej
żeby kr oliki miały przyszłośc.... dobre - jeszcze rechoczę - zapisz je wszystkie do szkoły aktorskiej , a może zrobią karierę w Hollywood... ;-)

Nikt ich ie chce i proszę nie obrażać ludzi na tym topiku bo nie o to chodzi!! Każdy kto kocha króliczki już jest szczęśliwym posiadaczem nawet kilku naraz więc nie weźmie kolejnego. mieszkam w Luboniu. :O

Gość ona chce dobrze a tu sameChamy
będzie coś dalej - ty się śmiejesz z tego a inni z twojej głupoty. mi jenak się chce płakać , że takie proste i nieczułe śmiecie żyją! sama miałąm podobny problem i chciałam aby oje maluchy trafiły do dobrych domów. szkoda w tym momencie że cie nie znam bo zmasakrowałabym ci morde ty zajebana w dupe kurwo!

Gość gwiazdeczka kochana.
ważę 230 kilo i nawet króliki brzydzą się pierrdolić moją osraną dupę :classic_cool:

Boże zmiłuj się !!!!! Wasze haniebne podejście do zwierząt nie mieści mi się w głowie!!!!!!!!!!!!!!!! Na klęczkach do Częstochowy pójdę żebyście się nawróciły bo ręce tylko nad wami załamać i płakać jaki nam naród rośnie! Popytaj w ZOO droga autorko. W niektórych miastach są szynszyle czy fretki i mają naprawdę raj - wspaniałe wybiegi i wygodę :) trzymam kciuki :)

mnie to też boli bo ludzie wobec zwierząt są okrutni. życze takim zawsze wszystkiego najgorszego. ja kocham zwierzęta i będę walczyć o to by miały dobrze w przyszłości moje maluszki i żeby poszły w dobre ręce. dziękuję zaczarniłam , deko - jesteście kochane ❤️ będzie Wam to dobro oddane na pewno!! popytam w zoo :) a jeśli nie... to załamka :(