Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakróliczona

problem z malutkimi

Polecane posty

mój znajomy weterynarz zaraz po narodzeniu usypiał, eterem i moim zdaniem było to najbardziej humanitarne wyjście, bo do tej pory miałbym psiaków więcej od Violetty Villas

Gość narazie nie zamieszczają
nowych ogłoszeń ani w adopcjach królików ani fretek ani w adopcjach świnek morskich bo maja max przepełnienie zwierząt z różnych interwencji. :( przykre ale prawdziwe. moja kumpelka ma taki sam problem ze świniami , ma ich 10 bo miała już swoje z laboratorium inne namnożyły się w szkole , ktoś je do niej przyniósł i nikt nie chce wziąć odpowiedzialności a w sali biologicznej zlikwidowali kącik zwierząt. no i teraz buja się ze świnkami a jedną ma w ciązy właśnie ze szkoły po wakacjach bo jakiś uczeń dopuścił do siebie parkę :O no i tez jej się kończą warunki i opcje co dalej. niestety zbyt wielu jest ludzi z ogłoszeń biorących świnki i króliki na karmówkę. to jest notoryczne!!

gen lucyferazy 🌻 dziękuję bardzo - trzymaj mocno! ludzie to co robicie to paranoja. jeśli nie chcecie robić niczego dobrego, pomagać itd to chociaż nie szkodźcie zwierzętom!!

Gość wpierw się morduje chomiki
potem koty i psy a na końcu ludzi

Również będę trzymać kciuki. Kocham sierściuchy i w życiu nie dałabym uśpić. To kochane stworki i mało kto zastanawia się nad tym, że ona czują tak samo jak my, tak samo się boją i tak samo potrafią cierpieć gdy jest im źle. p.s i jedna mądra - zaczarniłam , która nie używa słowa 'sterylizacja' u suk :) Brawo - od razu widać kto inteligentny, a kto pospólstwo.