Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strachliwa turystka

Adrszpaskie Skały - Mysia Dziura

Polecane posty

Nie masz? To fajnie, nie będziesz musiała jej nosić:D Picie weź na trasę i coś do jedzenia. Temat zostawiam w ulubionych. Wrócisz-odezwij się, będę ciekawa. A kiedy jedziesz?

Gość Strachliwa turystka
z picia to se chyba wódkę wezmę :p na odwagę ;) żartuję nietrunkowa jestem, no małotrunkowa mówiac dokładnie. Jadę w niedzielę na tydzień do ośrodkaGeoVita w Jugowicach i oni w ramach pobytu fundują wycieczkę do skalnego miasta. Odezwę się po powrocie :)

W Jugowicach to ja na kolonii byłam kiedyś, nie w Walimiu chyba. Koron kupować nie musisz, przy granicy złotówkami płacisz. Źle, że nietrunkowa prawie, bo tani alkohol mają, dżin polecam i Złotego Bażanta-to piwo. Udanego wypoczynku więc życzę i nie stresuj się, nie ma czym. To jest łatwe, a wsomniena jedyne w swoim rodzaju. Noigdzie nie ma takich widoków. No. może w kanionie Kolorado. Pozdrawiam i czekam na opinię po powrocie.

Gość Strachliwa turystka
jedziemy się tam zrewitalizować :) parę masaży, zabiegów, sauna, okłady z błota itp. :) Wyjadę stamtąd 10 lat młodsza :D Ponieważ na Kolorado mnie nie stać, to zwiedzę to miasto, przekonałaś mnie :) poza tym chyba tam jakaś służba medyczna dotrze jak mnie sparaliżje :P Jeszcze raz dzięki za odzew, napiszę jak było w przyszłą niedzielę :)

Gość Strachliwa turystka
zawsze to jakieś pocieszenie :)

Gość mysia dziura mie dla grubasów

Gość wiele razy bylam
tez mam lek wysokosci i klaustrofobie. Spoko! Dasz rade. I w mysia dziure wejdziesz tezs :P Najfajniej jak lod jeszcze lezy :P Wtedy sie bedziesz cieszyc, ze tam tak ciasno :D

Gość Strachliwa turystka
weszłaś na te schody i drabinę? wejść to pół biedy, ale zejść :P nie będę ryzykować, bo mogę spanikować :O Skały w tej mysiej dziurze są oblodzone? Mysiej dziury też się obawiam, no ale trzeba walczyć z fobiami :) Mysia dziura nie dla grubasów ---> jak gruby człowiek może się tam zakleszczyć? Mam nadzieję, że przejdę (108 cm biust i biodra) chudzinką nie jestem, dam radę się przecisnąć albo prześliznąć, skoro może tam być lód :D

Gość kasiatko-kasiatko
tam jest pieknie - nie ma sie czego bac- spodoba ci sie:)nie jest ani wysoko ani nisko - skaly sa piekne poszukaj na necie:)

Gość Strachliwa turystka
w necie obejrzałam już chyba wszystkie fotki, już na zdjęciać widać jak tam jest pięknie, bardzo chcę to obejrzeć na żywo, ale boję się, że mnie gdzieś tam sparaliżuje strach i będzie wstyd :( Z drugiej strony jak mogę minąć te wysokie wejścia i zejścia, to dam radę, jeszcze ta mysia dziura mnie męczy :P

Gość tam w niektórych miejscach
cały rok leży śnieg

Gość jedż warto to zobaczyć

Gość Międzybrodzie

Gość też się wybieram

Gość Strachliwa turystka
Wróciłam cała i zdrowa :) ale schody sobie odpuściłam. Faktycznie wrażenia niepowtarzalne, piękne jest to skalne miasto :) Byliśmy też na jednodniowej wycieczce w Pradze, oj dała nam popalić przewodniczka, 8 godzin intensywnego marszu po zabytkowych dzielnicach Pragi, normalnie na drugi dzień zakwasy miałam :D

Gość Strachliwa turystka
nie utknął :D ale cykora miał, ja zresztą też, miałam ochote pędęm przelecieć tę myssia dziurę :P Mieszkasz blisko Czech?

Gość Strachliwa turystka
w weekend ma być piękna pogoda, to wycieczka ci się uda.

Gość Strachliwa turystka
udanej eskapady ci życzę :)

Byłam, na trasie z jeziorkiem. Najsłabsza, drugi raz przeszłam.Flisak beznadziejnie klepał, kiedyś śmiałam się do rozpuku, teraz żenada. Widokowo też dużo mniej niż na tamtych szlakach. Pogoda cudna. Czesi nieżyczliwi, polujący na każde potknięcie. Nagle nie przyjmują złotówek. \"Jesteśmy w Czechach, od tego jest kantor\" W tym roku byłam trzy razy, teraz najsłabiej, ale i tak fajnie,zmieściłam się w mysiej dziurze. Widokowo najlepszy jest szlak niebieski z innego wejścia. Jest tu ktoś??????

Gość Strachliwa turystka
Ja przeszłam spacerkiem zielony szlak, ci co byli na jeziorku, też nie byli zachwyceni, ponoć ten flisak napedzany jest na dodatkową kasę, jak turyści mu w łapę nie dadzą to milczy albo gada od rzeczy :P Co do nieżyczliwości czechów, to podzielam twoją opinię, nawet w centrum Pragi w knajpie z czeskim jadłem spotkaliśmy się z obsługą jak z filmu Miś :P