Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 niby minęło jakieś 7 lat od rozwodu ale jakoś głupio się z tym faktem czuję... weźcie mnie pocieszcie... czy coś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Czyżby to była zawiść:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 znajdź sobie gościa który zgodzi się ożenić z tobą i zrób to pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Każda następna żona ma złe cechy starej plus swoje nowe....pocieszyło?? Teraz ma gorzej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie chodzi o to ze on Napisano Wrzesień 11, 2008 się zeni, ale że ty nie masz męża... bo gdybyś byłą szczęśliwą mężatką, to byś się nawet ucieszyła, ze exowi też się dobrze wiedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 :O jaka zawiść??? mam kogoś ale nie chcę wychodzić za mąż nic nie rozumiecie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Tu chodzi o pewnego rodzaju sentyment-to tak jak zobaczyc była w objęciach innego faceta :-) A Wy od razu zawiśc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annah 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Luśka niech się żeni na zdrowie :D.Myślisz,że będzie miał lepiej ;)???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Jak ktoś się martwi tyko dlatego ze kto inny jest zadowolony to jest zawiść:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annah 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Ogórek,czy ja mogę pożyczyć sobie twój tekst ze stopki :)?proszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 :D sęk w tym że on jest związany z tą kobietą od siedmiu lat mają dzieci :) wiadomo było że wezmą ślub... ale żeby kościelny??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Ależ to moje motto zyciowe i mądrośc przewielka i tak chcesz sobie porwac..... za seks się zgodzę :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 to nie jest top o seksie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 ups-znowu zrobiłem z siebie wieśniaka-aż mi słoma z butów wystaje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 No to dupa jesteś :D Trzeba było z nim wziąć kościelny to innym paniom zamknęłabyś drogę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 :D kur... muszą spodnie rozpiąć :O tak się objadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zona jaskiniowca Napisano Wrzesień 11, 2008 a Ty masz z nim dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 nie chciałam brać kościelnego z brzuchem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 mam :) jedną dorodną sztukę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 A to dlaczego?? W czym brzuch przeszkadzał?? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 To trzeba było jak się brzucha pozbyłaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annah 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 ogóre-ale ty za młody jesteś :D no nie bąsz taki.... Luśka-otwórz se wino i wypij jego zdrowie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 w... dopasowaniu sukni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Luska ;) uszy do gory sloneczko ;) slub, rozwod,narodziny,pogrzeby, wojny, kataklizmy a show must go on....powiedz mi lepiej ktora to twoja corka na tych fotkach ...jest ich tyle ze oczoplasu dostalem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 potem to jakoś zeszło...:O kabelku ;) ta najładniejsza :D ( podobna do mnie :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 A skąd wiesz czy za młody?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Luśka za kolejne 7 lat ta jego nowa zona bedzie gwiazdą topiku Sposoby zdradzanych żon. Uszy do góry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 mimo to utkwiło mnie we wątrobie i gniecie niemiłosiernie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie zajadaj stresu Napisano Wrzesień 11, 2008 bo to nie jest metoda na uciszenie swoich frustracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 iftar :) to ja powinnam tam wylądować 7 lat temu :O z jej powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach