Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

były mąż się żeni

Polecane posty

Myrevin, no dobra, nie podjeżaj się tak. :) Ależ ja Ciebie za głaba wcale nie uważam i nigdy by mi to do głowy nie przyszło. :)

Kurde, nie dość, że mam na gębie bryle ze szklami grubości spodów od jabola to jeszcze w literki trafić nie umiem. :)

Gość aj tam za stara
A ile masz lat Lusiu???

Gość Mrówciazet
Współczuję autorce topiku! Ja bym zrobiła takiemu jakieś świństwo, nachodziła jego dziewczynę, albo zrobiła coś niemiłego dla niego, wiem to trochę dziecinne... Zrób coś dziewczyno, bo widzę, że czujesz do niego miętę :)

Hmm.. cóż... pracuj nad sobą.. :P Wyrobisz normę za naszą dwójkę być może bo ja nie zamierzam, z moim czarnym chrakterem już dawno wypiłem bruderszafta :P

Ależ ja jestem taki wredny skorpion, więc samo przez się mówi, że mnie już nic nie pomoże. :)

Dobranoc Myrevinie, zmykam spać. Mąż już mi miejsce w łóżku zagrzał tak, że aż parzy, a mnie jak nie było tak nie ma. :)

Gość nie pocieszę Cię
to Ty się mnie bój ;) Twoim "byłym" bym nigdy nie został. Chyba, żebyś mnie zmusiła ... Wtedy nawet wbrew ... "Czy coś" ... - będzie Ci jeszcze lepiej niż teraz. TY potrafisz (stało się kiedyś coś) :) Zanotuj fakt i żyj ... SOBĄ :) [ i mp3 potrzebnym JEJ). Z dwojga Ciebie wybieram, że jesteś wspaniałą Kobietą :) Nawet w taką rocznicę :) Jesteś tu na forum wyjątkowa. Zresztą wiesz o tym ... ALe nie każdy to widzi ..

Myrevin, to aż mi Cię żal chłopie. :) Baba skorpion to przerąbana sprawa. W jednej rzeczy podobno jest dobra, ale nie mnie oceniać :D

Gość czternasty dzien dupy.
szkoda, ze moj obecny nie chce sie ozenic :o

Gość na wspak jak rak
rozumiem , mam podobną sytuacje, rozwód 6 lat temu, kontaktów zero, ja mam fajne życie bez niego ale ostatnio dowiedziałam sie że spodziewa sie potomka z kobietą do której odszedł. W sumie liczyłam sie z tym, wiedziałam ze kiedys to nastąpi ale sprawa jest dla mnie boląca bo od 6 lat nie utrzymuje on żasnych kontaktów z naszym dzieckiem, zero jakiegokolwiek zainteresowania, młody go nie pamięta. I tak sobie myślę o tej jego pewnie wielkiej radosci z kolejnego potomka, ciekawe czy on pamięta że 500 km od niego rożnie fajny chłopak fizycznie do niego bardzo podobny.

Gość zalzal zal mi was jadowite Ex
na wspak jak rak>> to on nie ma prawa ułożyć sobie życia??? ot zebrały się staruchy EX i użalają się nad soba zal mi was ile jadu w was siedzi ie dziwie sie ze mezulkowie trzmychneli czym predzej od was ponure staruchy

Gość na wspak jak rak
czytaj kochana ze zrozumieniem, prawo do układania sobie życia ma jak najbardziej. Nie kontaktuje sie znim w żadnej sprawie , ani nie interesuje jego sprawami bo to jego życie. Trudno mi cieszyć sie jego rodzicielstwem nowym w przypadku gdy porzucił z premedytacja naszego potomka. Ty pewnie byś mu jeszcze podziekowała i dała błogosławieństwo. A ja pamiętam i tyle. Acha i stara to ja nie jestem napewno :) Zawisci we mine żadnej o jego zwiazek nie ma, myśle że dobrali sie jak w korcu maku. Ja z nim byc nie chciałam i pięknie, przykładnie oraz szybko rozwiodłam sie :)

Gość zalzal zal mi was jadowite Ex
no ok ale sama chyba ni jsteś ? twoje dziecko ma nowgo tatusia? alimnty płaci? pomysl ze niektore dzieci maja gorzej.... matak dala dupy na dyskotece ojciec dresiasz ja olal i zniknal a ty przynajmniej wiesz gdzie jest. po co mu taki ojciec?- co kartke raz na rok wysle? soory za ostre slowa ale pisze ci to ja - dziecko z rozbitego zwiazku, raz na rok kartka i swiadomosc ze tatus ma nowa rodzine i ze sie jst gorszym dzieckiem??? po co mu to potrzebne? to bardziej boli niz swiadomosc ze go wogole nie ma.... pomysl nad tym

Gość na wspak jak rak
myśleć nie musze własne zdanie na ten temat mam :) kurcze, napisałam tylko ze dziwnie sie z tym czuje, nie spędza mi to snu z powiek, mogę spokojnie spać w nocy, paznokci nie obgryzam. Skoro dopytujesz to ci odpowiem , kontaktu z ojcem nie ma , alimentów nie płaci . I koniec dyskusji bo zaczyna być mi naprawdę dziwnie :)

Gość i co i co i co
na wspak jak rak>>> sorki ale tylko jeszcze jdno napisze , jeśli alimentow nie placi to jest kawal skurwysyna i tyle :o bo kontakt kontaktem ale odpowidzialnym byc trzeba- i juz milcze, pozdrawiam