Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 nie zajadam ;) apetyt miałam na szprotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Luśka a ty mieszkasz ze swoim obecnym partnerem? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 Swee... nie :O jakoś się przed tym wzbraniam :( opory mam i tyle, boją się że znowu jak by co zostanę na lodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 Sweet* :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuśka anuśka 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Lusi, to moze ja sie wprowadze tam do Was, co? :o Bo ja chyba wolę kobiety... cos tak mi swita... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 gdybym wzbranial sie przed kupnem samochodu za kazdym razem jak rozbije poprzedni to do dzis chodzilbym na pieszo.... pewnie ze najladniejsza ...az dziwne ze sam na to nie wpadlem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie zajadaj stresu Napisano Wrzesień 11, 2008 po szprotce brzuch ci wzdęło do tego stopnia, że musiałaś odpiąć spodnie? a skoro facet by sie do ciebei wprowadził, a by wam nei wyszło, to sie wyprowadzi, więc jak zostaniesz na lodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Oj Luska...najpierw Ty, potem ona. Naturalna kolej rzeczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annah 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 ogórek-no tak coś mi się mocno wydaje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 anuśka :D chętnie, lubię babskie towarzystwo....... koleżanka z pracy daje mi ostatnio do zrozumienia że na mnie leci :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinpdosihgpoi 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Hmm... ja tam nie mam rozwodu.. więc o to że będzie wychdzić za mąz na razie się nie obawiam. :D Nie wiem czy cię to pocieszy ale moja była jest ponoć już z siódmym. Takie info mam od wspólnych znajomych. Ale jakoś mnie to nie wzrusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 tak się zastanawiam czy mój obecny ode mnie nie nawieje... chce ze mną mieszkać a ja nie :O chce się żenić a ja nie :O chce mieć dziecko, a ja....jestem za stara :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuśka anuśka 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Lusi - to bierz te kolezanke.. ps.ja to normalnie mam ostatnio fantazje erotyczne z dopiero co poznanymi kobietami....:o kurcze no...jak jakis chlop...:o zbadam se chyba testosteron... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Myrevin 7???????????????????????????????????????? A ile czasu mineło od Waszego rozstania??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Też się polecam-możesz mnie przygarnac-młody i jurny jestem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 ;) niby taka ze mnie radosna dziewucha ale jakoś udręczona jestem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinpdosihgpoi 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 13 Czerwca 5 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 Myrevin nie masz rozwodu? kurde :O ja jak się tylko dowiedziałam że mnie luby puszcza w trąbę to się wyprowadziłam i złożyłam pozew niczego nie żałuję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinpdosihgpoi 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Jak ja się zdobyłem dowód to się wyprowadziła.. :D Nie mam. Jakoś nie wiem do czego mi byłby nie zbędny. Może w końcu ona złoży pozew. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 zależało mi również na odcięciu finansowym co by mnie nie pogrążyły przyszłe długi exa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klempa 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Myrevin, a rozdzielczość majątkową macie?? Bo jak nie to nie zdziw się jak któregoś pięknego dzionka dostaniesz książeczkę ratalną do splaty kredytu zaciągniętego przez Twą żonę. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 Klempo :) święte słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość farbka Napisano Wrzesień 11, 2008 Lusia, to ode mnie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klempa 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 No właśnie. Dlatego warto się rozwieść albo chociaż złożyć wniosek o separację. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 11, 2008 dziękuję farbko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuśka anuśka 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 i ode mnie i ode mnie tez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinpdosihgpoi 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Kredyt bez mojego podpisu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinpdosihgpoi 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 No do jakiejś tam wysokości. Fakt.. ale komornik prędzej połozy łapę na nieruchomościach jakie posiadamy. ;) Nie jest to w jej interesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klempa 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Oczywiście. Ona weźmie kredyt, nie będzie spłacać i Ty go dostaniesz w prezencie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byla zona 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 A ja tam Luśkę rozumiem. Miałam to samo, jak się dowiedziałam, że nowa narzeczona mojego eks jest w ciąży :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach