Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

były mąż się żeni

Polecane posty

gdybym wzbranial sie przed kupnem samochodu za kazdym razem jak rozbije poprzedni to do dzis chodzilbym na pieszo.... pewnie ze najladniejsza ...az dziwne ze sam na to nie wpadlem :P

Gość nie zajadaj stresu
po szprotce brzuch ci wzdęło do tego stopnia, że musiałaś odpiąć spodnie? a skoro facet by sie do ciebei wprowadził, a by wam nei wyszło, to sie wyprowadzi, więc jak zostaniesz na lodzie?

Hmm... ja tam nie mam rozwodu.. więc o to że będzie wychdzić za mąz na razie się nie obawiam. :D Nie wiem czy cię to pocieszy ale moja była jest ponoć już z siódmym. Takie info mam od wspólnych znajomych. Ale jakoś mnie to nie wzrusza. :classic_cool:

Lusi - to bierz te kolezanke..:classic_cool: ps.ja to normalnie mam ostatnio fantazje erotyczne z dopiero co poznanymi kobietami....:o kurcze no...jak jakis chlop...:o😭 zbadam se chyba testosteron...

Myrevin 7???????????????????????????????????????? A ile czasu mineło od Waszego rozstania???

Myrevin, a rozdzielczość majątkową macie?? Bo jak nie to nie zdziw się jak któregoś pięknego dzionka dostaniesz książeczkę ratalną do splaty kredytu zaciągniętego przez Twą żonę. :)

Gość farbka
Lusia, to ode mnie:🌻

No właśnie. Dlatego warto się rozwieść albo chociaż złożyć wniosek o separację. :)

Oczywiście. Ona weźmie kredyt, nie będzie spłacać i Ty go dostaniesz w prezencie. :)

A ja tam Luśkę rozumiem. Miałam to samo, jak się dowiedziałam, że nowa narzeczona mojego eks jest w ciąży :(